Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 birkac fotografim var, paylasmak istedigim. yosun yabanci okyanus kritiklere acik. herhangi bir manipulasyon yok bu fotograflarda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 resimler harika bence tebrik ettim bu resimleri çekeni yani seni herhalde[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ortadaki resim bulanık olmuş titremiş sanırm makine o yüzdende çok göz yoruyor..[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 net cekememisim o fotografi evet. nedenini de anlamadim, cektigim zaman gayet iyi gorunuyordu, bilgisayara aktarinca boyle birsey buldum karsimda. :[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yosun guzel olmus begendim =) [signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. [Bu mesaj Saendul tarafından 30 Mayıs 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 her üçünü de begendim gercekten guzel olmus, ehehe yosunu masa ustume arkaplan yaptım.Ya soyle bi düşündüm de, yahu bu paticik cok fazla yetenek barındırıyor, neden bundan para kazanmıyoruz ne biliyim proje falan yokmudur hep beraber katılalım,1. olalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Superler, okyanus olan neyin resmi?[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 okyanus florasan filtresi acikken gokyuzu. onun orijinal hali de boyle asagidaki gibi.. gokmavi[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.[Bu mesaj Dojorel tarafından 31 Mayıs 2005 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Biraz bulanık ama ben yabancıyı çok beğendim anlamlı bi foto ismi de son derece güzel oturmuş, yosun da çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Hepsi süper ama kompozisyon olarak yabancı çok iyi ;)[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 "okyanus" favorim, sanki yeşilliğe yatmış, gökyüzüne bakarken bulutlardan şekil çıkarmaya çalışırcasına... eline sağlık.[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! patiye özel msn adresim, diğerlerini silin listenizden => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 okyanus bana uçaktan bulutlara bakmak gibi geldi : ) hepsi çok güzel olmuş : )[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yabancı gerçek bir sanat eseri olmuş...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 birkactane daha koyayim ozaman. Lumiere - Isik bitmezyol aglayanyaprak yine acik kritikler.[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yaprak güzelmiş... Bir de şu yol fotoğrafını nerde çektin?[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yol resmini cok begendim, yaprak ise ayrı bir guzellikte. Calişmalarin basarılı, devamını gormek istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 en cok yol resmini beğendim. yabancı isimli resim biraz bulanık çıkmış. tebrikler. devamını bekliyoruz[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 yaprak resmi güzelmiş.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lumiere ve okyanus haric hepsi camliderede cekildi, ankaraya 70km uzakta bir dag evimiz var, oraya gittigimde kaptiriyorum kendimi fotograf cektirmeye.. diger ikisi evin balkonundan senenin farkli zamanlarinda cekildi. okyanus ilkbahar lumiere son baharda. yol resminin acisi cok guzel oldu bence, bitmiyormus uzayip gidiyormus havasi veriyor, hani ilkokulda cizim yaparken hep yapilan daglarin arasinda kaybolan dereye beziyor. hosuma gitti orasi da. o yolun tam ortasinda benim durdugum bir kare daha var, ama benim sanatsal bir degerim olmadigi icin [gerci var =P] koymadim onu =) varmi baska yorum =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 dostum, yosun fotorafını begendim işlense çok orjinal şeyler çıkabilir ve... BİTMEZ YOL fotorafın aşmış !! onu nerde çektin?? gerçekten mükemmel kaydedicem pcye..[signature][hline]Siamonun Resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Tek kelimeyle harika. Kozalaklarda görüntü bozmasaymış o da güzel olurmuş inan bana. Başarılarının devamını dilemekten başka bir şey kalmıyor bize :)[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar