Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlulugumu Sizinle Paylaşmak İstiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok teşekkür ederim arkadaşlar[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
ya bu adamlar peruvian skies'ı muhteşem çalıolar ve bi türlü 1.lik alamadılar onu anlamadım.uğur'un yerinde olsam kafayı kırarım..geçenler koça'da izledim yine..süper çalıolar.

bu arada redall tebrikler..soad'ın en önemli unsururun bateri olduğunu düşünürsek helal[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Mesaj tarihi:
Helal la :) Tebrikler..[signature][hline]Blind Guardian
Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Bi konuda chiptechin attığı msgın altında şu yazıyordu;
[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından ayar verme sebebiyle değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Valla kayıt ı yarın direk koyuyorum buraya arkadaşlar...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Mesaj tarihi:
bzmkiler de jüri özel ödülü almışlar eheh o da ii seneye de bzm grup katılıo şimdikiler mezun olcak çünkü bu sene..[signature][hline]The circle is now complete...
Mesaj tarihi:
Galatasaray lisesi çaldı Dream Theater Çok güzel yorumladılar[signature][hline]------------------------------------------
Mesaj tarihi:
su torn çalanlar angelfire ın arkadasları sanırım
2 sene oldu herhalde demolarını yollamıslardı
gayet başarılı idi onlarsa[signature][hline]Bornozlu Canavar
Mesaj tarihi:
helal ossun redall'ıma senden beklediğim başarı işte :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
  • Yeni Oluştur...