Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mutlulugumu Sizinle Paylaşmak İstiyorum

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Çok teşekkür ederim arkadaşlar[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu adamlar peruvian skies'ı muhteşem çalıolar ve bi türlü 1.lik alamadılar onu anlamadım.uğur'un yerinde olsam kafayı kırarım..geçenler koça'da izledim yine..süper çalıolar.

bu arada redall tebrikler..soad'ın en önemli unsururun bateri olduğunu düşünürsek helal[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Sosyal ağlarda paylaş

Valla kayıt ı yarın direk koyuyorum buraya arkadaşlar...[signature][hline]------------------------------------------
nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray lisesi çaldı Dream Theater Çok güzel yorumladılar[signature][hline]------------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...