geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Vizyondan kalkalı aylar yıllar oldu ancak mükemmel bir film olduğu için izlemeyenlerin Vcd yada Dvd'sini temin edip izlemelerini salık veriyorum. Hitler'e saygı uyandı, içimden de ''hıyar herif musevilere atlamasaydın ismin tarihe dev puntalarla geçicekti'' diye geçti.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 museviler kaşınmış...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Süslüyelim biraz da.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiaeG3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cok iyiydi. oyunculuklar harikaydi. bin tane adolf hitler filmi var, en cok etkilendiklerimden biri oldu bu. almanya ve hitlerin cokusu tam olarak.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 29 Mayıs 2005 23:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 film mükemmeldi bence, hitlerin o azmi o arzusu çok güzel işlenmişti[signature][hline] In a soil thick with snails and rich grease I've longed to dig myself a good deep grave There to stretch my old bones at ease And sleep in oblivion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ben dvd sini izledim ve gerçekten mukemmel işlemişler ozellıkler bukadar 2. dunya savaşı kitap,belgesel,film hatta oyunları deneyımledıkten sonra mukemmel bı bitiş oldu bnm için.Yahudiler onun gençliğinden beri ilk takıntısıydı zaten eline güç geçincede yok etti kısmende başarılı oldu allah hepsine rahmet eylesın...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 gaz bir film bekleme ama. akici ama yuksek tempolu degil.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet arada pff ladıgın yerlerde oluyo ama genel olarak sürüklyici ozlelikle Hitler gibi bir delinin nasıl olupda mılyonlarca kişiyi peşinden ölüme götürdüğünü gözlerinle görüp anlıyosun...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 film mükemmelliği dışında başka bi açıdan da beni şoka etti.. film hollywood yapımı deil.. almanların yaptığı ilk Hitler filmi ve efekler filan inanılmazdı yani hollywood a taş atarcasınaydı.. oyunculuk ve verdiği duygu da süperdi.. filmi sinemada izledkten sonra netten indrm 5-6 kere daha izledm ve hepsinde aynı duyguyu veriyor yanii.. bi an izlediğim gerçekten hitlermi diye bile sordm kendime.[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: fordcus, 29 Mayıs 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Vizyondan kalkalı aylar yıllar oldu ancak mükemmel bir film olduğu için izlemeyenlerin Vcd yada Dvd'sini temin edip izlemelerini salık veriyorum. Hitler'e saygı uyandı, içimden de ''hıyar herif musevilere atlamasaydın ismin tarihe dev puntalarla geçicekti'' diye geçti. Hitler in ilk çıkış yıllarında ve onları toparlaması filan alman halkı tarafından desteklenmişti... bkz. Nurenberg[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Harika bir film kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt bence... Hitler'in son günlerinde ona yapılan ihanetleri çok derin bir şekilde anlatıyor... Ama annenin çocukları ele geçmesin diye gece uyurlarken ağızlarına zehir akıtması gerçekten yürek parçalıycı bir sahne... Ağlayasım gelmişti...[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: BOccOB, 30 Mayıs 2005 21:31 tarihinde demiş ki: oscar ödüllerinin yarısını toplayacaüına inanıyorum... sadece en ii yabancı filme aday oldu onuda alamadı musevi dolu bir oscar komitesi warken oscar alabilirmi...[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bence en acınaklı sahne hemşire kızın führerin huzuruna cıktıgı zamanki sahnedir. kız führerim bizi bırakma bize liderlik et diyor hitlerin ayrıldıgını görünce. ağlamaklı oluyor kız. führerin ona bir bakışı var ki o kadar mı çaresiz kaldıgını güzelce yansıtabilir bir insan[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 elma aynı sahneye vurulmuşuz. orda hitler'e hitaben [spo1=spoylır]Siz yolu gösterin, biz yürüyelim[/spo] demesi beni çok etkilemişti.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Çok güzel bir filmdi.Farklı bi açıdan izlemek güzel oldu en azından.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 harika bi film. ikinci dünya savaşı filmlerinin en başarılılarından. hakkaten nazilerin çöküşü bu kadar mı güzel anlatılır. nazi rejimine sonuna kadar güvenmiş olan en kilit isimler, hitler'in yanıbaşında teker teker intihar ediyolar. berlin'in mahvolmuş hali de atmosferi çok iyi yansıtıyodu. bruno ganz da ne kadar güzel oynamış, verrat! diye bağırdığında içim ürperiyodu resmen tek kelimeyle harika bi film[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy [Bu mesaj MrBomb tarafından 03 Haziran 2005 02:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oscarlık bi film değil, oyuncu performansı olarak aday olabilecek kapasitede ama alacak kapasitede değil tabii ray ve zilyon dolar bebek varken eheh valla ben çok şey bekleyerek gittim, iyiydi ama çok iyi değildi.tamamen hitlerin ve etrafındakilerin psikolojisi üzerine kurulmuş ama anlatım fazla açık, derinlik yeterli değil, belgesel izliyormuş gibi izledim.öyle iyi oynayan bi hitlerin var, öbür oyuncular da iyi evayı oynayan kadın falan, herşeyi yapmışsın bari biraz hissettir bişiyler.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bruno ganz hayatimda tanik oldugum en güzel oyunculuklardan birini cikarmis. ve izledigim yegane objektif 2. dünya savasi filmlerinden[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: arcane, 03 Haziran 2005 02:10 tarihinde demiş ki: oscarlık bi film değil, oyuncu performansı olarak aday olabilecek kapasitede ama alacak kapasitede değil tabii ray ve zilyon dolar bebek varken eheh valla ben çok şey bekleyerek gittim, iyiydi ama çok iyi değildi.tamamen hitlerin ve etrafındakilerin psikolojisi üzerine kurulmuş ama anlatım fazla açık, derinlik yeterli değil, belgesel izliyormuş gibi izledim.öyle iyi oynayan bi hitlerin var, öbür oyuncular da iyi evayı oynayan kadın falan, herşeyi yapmışsın bari biraz hissettir bişiyler. alman yağımı bir film zaten oscar da en iiyi filme aday olabilirmiki?[signature][hline]You cannot kill what you did not create BiTcH_oFBaT's gallery BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Muhtesem bır fılmdi yanı Adolf Hıtlerın'de ınsan oldugunu anlıyorsunuz aılesını yasamını ıdeallerını,komplekslerını mutlaka ızlenmelı.[signature][hline]every step that i take is another mistake to you. i've become so numb i can't feel you there.i want to be more like me and be less like you but i know you where just like me and it's so dissapointing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: arcane, 03 Haziran 2005 02:10 tarihinde demiş ki: ..bari biraz hissettir bişiyler. ne mesela?[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Haziran 2005 03:30 tarihinde demiş ki: ve izledigim yegane objektif 2. dünya savasi filmlerinden Nasıl bir cümle bu Penth :)[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsis7ekho Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bu film, ilgimi çeken bir konusu oldugu için gözlerimi kapamadan izledigim; ancak gereginden çok uzun olan bir filmdi. Yabancı film oscar'ını Çöküş'ün degil de İçimdeki Deniz'in almış olmasına hak vermemek elde degil. İlk yarının sonlarına dogru istem dısı bir sekilde saatime baktım; acaba ara vermeden bitirecekler mi diye. O kadar uzundu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: blackchaos, 29 Mayıs 2005 22:47 tarihinde demiş ki: museviler kaşınmış... cok onur kırıcı bir tümce kullanmissin ancak ciddi olmadigin kanaatini tasiyorum ..Tarih kimseye, sadece 'belirli bir ırka mahsus die' katletme hakkini vermez Film almanlarin bunca yildir somurulen bir deger olan holocaust(yahudi soykırımı) zihniyeti disinda daha cok savasta ezilen, geri planda kalmis alman halkinin gozunden olaylari sorgulamis.Bu da tabi alısılmadik bir örgü ,hepimizin alismadigi bir tarz bu yuzden de elbette elestirilecektir .[signature][hline] [Bu mesaj streamin tarafından 04 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj streamin tarafından 04 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: narsis7ekho, 03 Haziran 2005 21:22 tarihinde demiş ki: İlk yarının sonlarına dogru istem dısı bir sekilde saatime baktım; acaba ara vermeden bitirecekler mi diye. O kadar uzundu yani. Senin aksine ben uzun filmleri seviyorum. En azından daha fazla emek verilmiş oluyor 2-3 saatlik filmlere.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar