DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 resim yok acılmıo silinmiş ben gormedim ama bende oha diyimde ayıp olmasın :D[signature][hline]Pa]La[url=http://ye]ye K]R K[url=http://iL]iL[url=http://L[/url]e]LeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 İyi kasmış arkadaş :)[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 heh dimi dorsiacım avutalım kendimizi lololl[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 fıtızcımıfıtızıp ses sistemine de dikkat oyunlar orjinal adam manyak ben üzgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yok abi yok yani yok ya yok olamaz yani yok inanmam yok gerçek deildir yani olamaz yok yok yok OMFG ya[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 o kadar çok parayı napacağını bilemeyen zurnaların işi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yueah dehşet walla[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karala Birşeyler BEni Mutlu Et Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 BEN DE İSTİİYOOOOOOOOOOM!!!! OMG!!11! :-O[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Adam takıntılı.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aynı sistem bendede var bi eksik arkadaki mumlar.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Adam satıyor bunları.Birazdan bunları tükkana satmaya götürcek.Bakmayın siz sadece resme olay başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yuhannesburg!! (Pes4 varmıdır acaba :lol: :lol:)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Dorsia, 02 Haziran 2005 23:28 tarihinde demiş ki: gamecube yok iyi bak.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bence abartmayin, yurtdisindaysaniz gayet de olabilir odanizda yani...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: riglous, 02 Haziran 2005 23:56 tarihinde demiş ki: bence abartmayin, yurtdisindaysaniz gayet de olabilir odanizda yani... bence de abartılan bir durum yok, olay zaten "çüş"lük bir olay[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yaramaz abi bu oda, çok eksik var. playstation 1-2 göremedim ...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 O odaya sahip olan adamın şişe altı gibi gözlük vrdır herhald Bence o kdar über bişi değil..nerye kadar?[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ps 1 i gördüm ama 2 hala göremedim :lol: ezik işte bi psx 2 si yoq[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Orada Comodor 64 varmı ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bunların sahibinin gözü önünde parçalamak isterdim bütün bunları.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eski bi resim nintendodan belli oluo ne var yani bendede 2kasa (1nin power supply yok) 2monitor (1tanesi bulanık gösterio aşırı) 3klavye(bunlar sağlam olması lazım) 2fare(bunlarda sağlam birisi optik+wireless,dieri toplu) 100-250 cd(%99.99 korsan lol,dierleri de ya dergidir yada driver fln) 2+1 hoparlör neon lambalı webcam(bi boka benzemio bantladım lambalarını gözümü alıo) 1 oyun kulalığı(mikrofonlu) 2 LG CD-RW 1 ASUS CD-ROM 1 LG DVD-RAM 1 Canno yazıcı(bozuk) ahanda işte bunlar ama toplarsan ne çıkıyo 1 bilgisayar ha ben bunları niye yazdım?Hayvanlık olsun diye. Hayvan herif[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bu resim sanki polis baskınından sonra ele geçirilen malların basına gösterilmesi gibi. bide oyun kutularıyla POLİS fln yazsalarmış tam olurmuş enimallah seyfullah[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 n gage yok oda bir oyun konsolu değil mi :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 şimdi herşeyi çıkartıp tvnin önüne yığcam bende çekicem foto :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 rahatsız adam nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar