Head Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bilmem kimse dikkat etti mi , bir questte (alliance) Eling Trias mıydı neydi. "you are bringing such desperate news. what is next? are you gonna tell me that deathwing is attacking stormwind now? haha"[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: spawn77, 04 Haziran 2005 01:07 tarihinde demiş ki: Deathwing Ölmez. Dünyanın en kadim 5 koruyucusundan biri ragnaros falan zor kesemez deathwingi hatta arthas bile zor keser derim. ağzımdan aldın ragnaros daha blackwingi kesemiyo deathwingi nereye kesecek? titanların en kadiminin aspectini almış blackdragonflightın başı adam, arthas bile kesemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bide şu var Bu kadar zor yaratık yapıyorlar sonra kötü loot düşürde olmaz diyip kocaman kocaman itemler koyuyorlar bence çok uçuk itemlerin olmaması lazım. Yani nedir abi 59 DPS dagger ı ragnaros un dropuna koyan bu adamlar heralde oranın son bossuna 70-80 DPS "dagger" koyarlar ha ? :) Çok uçuk itemler oyun zevkini azaltır bence Düşmanınla en az 30 sn savaşacaksın ki biraz heyecanlanasın :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Malibu, 05 Haziran 2005 18:41 tarihinde demiş ki: bide şu var Bu kadar zor yaratık yapıyorlar sonra kötü loot düşürde olmaz diyip kocaman kocaman itemler koyuyorlar bence çok uçuk itemlerin olmaması lazım. Yani nedir abi 59 DPS dagger ı ragnaros un dropuna koyan bu adamlar heralde oranın son bossuna 70-80 DPS "dagger" koyarlar ha ? :) Çok uçuk itemler oyun zevkini azaltır bence Düşmanınla en az 30 sn savaşacaksın ki biraz heyecanlanasın :) 80dps dagger?!!? ne abi adı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 3000 DPS staff var be oyunda :) Ciddiyim, thottbot.com'da "God" kelimesini aratın, göreceksiniz. 80 DPS'lik bir dagger daha yok, olabilir diyor sadece Malibu.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 76dps dagger lootu olduğu yönünde bir duyum aldım bwlde bazı bossların.. Bi de 56dps falan ranged silahlar falan da var imiş.. Ama eğer 0.00000001% yüzdeliyse orasını bilemem[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Anca dagger koyuyoylar ya insan bi Sword bi mace falan koyar bizde seviniriz :( // İnanırım 76 DPS dagger koyduklarına o kadar zor yaparsan millet öyle loot ister çünkü[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar