arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Tür: Death Metal Mikael Akerfeldt - Opeth - vokal Jonas Renske - Katatonia - bass, backvocals Anders Nyström - Katatonia - gitar, backvocals Dan Swano - Edge of Sanity,Nightingale - bateri , backvokalBreeding Death 1. Breeding Death 2. Ominous Bloodvomit 3. Furnace Funeral Resurrection Through Carnage 1. Ways to the Grave 2. So You Die 3. Mass Strangulation 4. Death Delirium 5. Buried By The Dead 6. The Soulcollector 7. Bath In Blood 8. Trail Of Insects 9. Like Fire 10. Cry My Name[Bu mesaj Volfied tarafından 11 July 2003 03:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Eh bu adamlardan kotu sey cikmaz heralde? baslayim downloada hemen :) Yanliz biseyi anlamadim; baterist nasil back vocal yapabiliyor? :)[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 onu ben de çözemedim galiba metallica da da lars ın back vocal yaptığı yerler vardı neyse orası yazış olabilir bi sürü siteden derledim öyle yazmış adamlar sallaaa :)[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
someone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 koyarsın önüne bi mikrofon yapar işte hiçmi görmediniz[hline]
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ayrica albumun sarki sozlerini lyricz'de bulabilirsiniz... lanet olsun hizliyim :P[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence --- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Marsec Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Yapıyordur stüdyo ortamında falan. Mike Portnoy da yapiyo mesela DT'de ama hem de konserlerde bile, ama onun ki back vocal sayilir mi bilemem artık. :)
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mike Portoy ehrseyi ytapar bateri calarken full twinle afedersiniz sex bile yapar o adam, o derece asmis bir baterist onu birakin, bloodbath asmis gruptur ama Mike deil Mikael amerikan ismi vermeyin isvecli abimize :P Breeding Death mi ne vardi super sarkidir Cry My Name vardi galiba bi de...sarkinin ismini duzelttim/ Volf[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end [Bu mesaj Volfied tarafından 11 July 2003 01:43 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 lol sen diyince farkına vardım copy paste o yoksa ben mikael yazarım hadi en fazla michael mike ne ya ehueue[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 o mike ı düzelt abi sen ben editleyemiom[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yoğun download trafiğimden dolayı sadece tek parça geldi henüz cry my name süper bişe[hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 nirvananin her sarkisinda bateristler backvokal yapioy[hline]
sylvanthas Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 ooo bloodbath bombadır breeding deathi bi solukta dinliceksiniz[hline]consume the forsaken
Divine Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 hiç mi görmediniz ya davul back vokal hatta asıl vokal bile var.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 benim bildiğim Lars "am I evil" adlı parçada direk vokal yapıyor.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy]
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Lanet olsun çok iyi grup... :D[hline]Bi daha Venue'ye giden böyle olsun --> O
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Swedish brutal death metal butchers BLOODBATH have finished their new killer album “Nightmares Made Flesh”! After the departure of vocalist Mikael Åkerfeldt (Opeth), BLOODBATH researched intensely among befriended musicians and can now proudly announce their new line-up entries of vocalist Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain) with his heaviest, most intimidating vocal delivery ever, and drummer Martin “Axe” Axenrot (Witchery, Satanic Slaughter), replacing now-guitarist Dan Swanö (Edge Of Sanity, Nightingale, Infestdead), who played the drums on the previously released “Breeding Death” EP (2000) and the debut album “Resurrection Through Carnage” (2002). Guitarist Nyström comments the release as follows: “After being resurrected through carnage our nightmares made flesh! This time we promise the world an even more brutal and varied piece of real and pure death metal. Take the outstanding performances by the new members Axe and Tägtgren into account and BLOODBATH will prove no longer only to be a tribute to death metal; but also death metal's very own elite."(hadi bakalım görciiz) “Nightmares Made Flesh” will be released September 27th, 2004! Please keep an extra eye on the limited vinyl edition, which will be released on the same date as the normal CD!!! Bloodbath – “Nightmares Made Flesh” CD / LP (45:19) Peter Tägtgren - Vocals Anders "Blakkheim" Nyström - Guitars Dan Swanö - Guitars (ehe bu bomba?) Jonas Renkse - Bass Martin “Axe” Axenrot – Drums Track-Listing: 1. Cancer Of The Soul (3:33) 2. Brave New Hell (4:03) 3. Soul Evisceration (3:38) 4. Outnumbering The Day (3:15) 5. Feeding The Undead (4:04) 6. Eaten (4:19) 7. Bastard Son Of God (2:51) 8. Year Of The Cadaver Race (4:33) 9. The Ascension (3:52) 10. Draped In Disease (3:59) 11. Stillborn Saviour (3:39) 12. Blood Vortex (3:31) tanıdık sadece Nystrom ve Swano kaldı.henüz dinlemedim umarım iyidir..[Bu mesaj arcane tarafından 29 Temmuz 2004 09:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mikael Akerfeldt - Opeth - vokal Jonas Renske - Katatonia - bass, backvocals Anders Nyström - Katatonia - gitar, backvocals Lars'ın back vocal değilde vocal yaptığı parça var... Am I evil? Bateriyide James çalıyor hehe. Bu arada ehe. Katatonia'nın şu an ki vocal'i Katatonia'nın eski baterist'i. Diyeceksiniz o bateristken vocal kimdi? Mikael tabii ki. Ehe. O yüzden böyle bir grubun varolması çok mantıksızdı zaten ehe..[signature][hline]Mortalite, volens et potens. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 29 Temmuz 2004 09:05 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ya bu kuzey avrupalı metal grupları yalan rüzgarından beter be..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Hahahaha... Iskandinavlar böyle abi, kabul edeceksin =).[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Akerfeldtli Katatonia : Akerfeldt gittikten sonra metamorfoz geçiren Katatonia : Görüldüğü üzere, grup ciddi şekilde değişiyor. Tarz dahil.[signature][hline]Mortalite, volens et potens.
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 in flames'de öyle deil mi abi grup kendi içinde paso enstrüman takası yapıyordu =P jesper özellikle[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP.
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 katatonia'nın eski günleri çok çok güzel gerçekten.yeni hallerini pek sevmiorum.ilk albümleri isceçin soğuk havasını çok güzel hissettirio şayet isveçli ler de pek soğuk iklime pek uygun insanlar:) mikael bloodbath den atıldı arkadaşlar. line up şudur; Martin Axenrot : Drums (Witchery, Nephenzy Chaos Order, Nifelheim, Triumphator (Swe), Morgue (Swe), Satanic Slaughter) Anders ``Blakkheim`` Nyström : Guitars (Katatonia, Diabolical Masquerade) Jonas Renske : Bass (Katatonia, October Tide) Dan Swanö : Guitars, drums (Infestdead, Edge of Sanity, Nightingale, Godsend, Steel (Swe), Diabolical Masquerade, Odyssey (Swe), Karaboudjan, Sörskogen, Star One, Pan.Thy.Monium, Unicorn (Swe), Another Life)) Peter Tägtgren : Vocals (Hypocrisy, Pain (Swe), The Abyss, Lockup, Algaion, Marduk)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :horace::hmm::lol::rock::hrr::yapma::-P:utaniem::-?:-):):D:-O;)8-):(:|
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ehu geçen gün gördüümde demiştim zaten abi bu grup güzeldir die tüm albümlerini downloadlamıştım gene dooru yapmışım love my 6th sense :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla tşk ediyorum nasıl olduda kaçırdım ben bunnarı yaw :) heleki opeth vokal filan falan çok sevdim grubu yazan arkadaşın ellerine saalık
Öne çıkan mesajlar