Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 NE GUZELDIR SARHOS OLMAK *.-abi cok ictin yeter artik -ben icmeyimde kimler icsin olum -abi buraya kusma yaw -ben kusmayimda kimler kussun -abi git yataga yat sizma burda -zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz *.-sisede durdugu gibi durmuyo lan bu -olum siseyi dik tutsana. *.- ben yemek almaya çıkıyorum,ne istiyorsun? - ahh iyilik,guzellik...var midirr? - ya bi sacmalama hadi soyle ne istiyorsun? - himss guzellik,acisiz bi dınyaa - eahh cikiyorum ama ac kalacaksin ona gore - off..kumpir,iyilikk,mutluluk *.hepimiz rusuz...(bana ait bir repliktir; amma icmisim be, benligimi sasirmisim) *.-bu biranın dibi delinmis lan -ters tutuyosun olm *.-cok ictim lankuscam galiba -odaya kusma hali batar -ee nereye kusiim -camdan kus -pekioooogggrss -naaptin hocam? -cam kapaliymis... *.-baba senin odanda lavabo var ya oraya kustum ben -benim odamda lavabo yok lan *.-olm cisim geldi -git ise kardesim bana ne -tuvalet nerdeydi -aloo...sen cok ictin yine lan, ormandayiz, ne tuvaleti... -erkekler tuvaleti ! *.-o kiz simdi beni redmi etti... -olm bosver ya olan olmus, cirkindi zaten -ne demek lan..reddetti beni iste -ya olm sittiret ben sana bi sey diyim mi? -de - kari milleti degil mi ,en iyisinin mınakoyim... -icelim... *.-olm ne istiyorum biliyo musun -ne istiyosun -soole bi elimde ay olsun digerinde yildizlar olsun gozume de gunes vursun... -dotüne vursun gunes essek...iki bira icince sapitiyosun hemen -yok olm kafam ii benim -kafanı sitsinler... *.-var ya olm, simdi atlasam, burdan heybeliye kadar yuzerim... -dur olm gece gece is acma basimiza, sarhossun zaten... -kim sarhos lan,3 dubleyle sarhos mu olcam ... doktor: -nasil yardi kafasini? -gece denize girelim dedik...yanlislikla iskeleye atlamis... doktor: -biraz da ickiliyiz galiba -2 bira... *.-baba sigarayi tersten yakmaya calisiyosun -ehe biliyoz olm seni deniyim dedim *.aynen yasanmis,yarilmama sebep olmustur -ahu burda mi,ahuuuu burda misin? -efendim,burdayim.. -haaeeessiktir git o zaman -oldu guzelim[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ekşi sözlük...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ee olabilir ama guzel ehjehua[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 of.. birisi 19231932812318 tane thread açar bi diğeri post kasar....[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hiç sarhoş olmadım ben ya çok merak ediyorum..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Beğenmediğini okumazsın... Bana zorla kimse bişi okutmuo sanada okutmuodur herhalde...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: fiona, 05 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki: hiç sarhoş olmadım ben ya çok merak ediyorum.. olma olma merak edilecek birsey degil sınırını bilmek her zaman sana avantaj saglar...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 abi gidiyosun ekşisözlükten c/p yapıyosun ya.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ben ekşisözlük denen muhabbete takılmam 1 Bunlar benim bugun mailime gelmiş işim gücüm yoktuda orda burda aynısı varmı die kontrol etcek halim yok 2 Evet c/p yapıyorum neden mailime gelen birşeyin aynısını yazayım?[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 tartışma başlamasın bide. tamam devam et iyi eylenceler..[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 İnsan gibi bişeyler paylaşmak isteyende kabahat aslında... Ok takılın...[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 İnsan sarhoş olunca doğallaşır güzelleşir.Ne demişler içelim,güzelleşelim :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Rewendor, 05 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki: Ekşi sözlük... yani?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: CusTodeM, 05 Haziran 2005 20:20 tarihinde demiş ki: said: fiona, 05 Haziran 2005 20:19 tarihinde demiş ki: hiç sarhoş olmadım ben ya çok merak ediyorum.. olma olma merak edilecek birsey degil sınırını bilmek her zaman sana avantaj saglar... ya şuna ben doğru düzgün içki içmedim desem daha doğru olcak walla çok merak ediyorum ya ..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 komik ama hoş değil..her zmn dediğim gibi içki caiz değil..[signature][hline]Güçlü ve akıllı olanlar genelde yalnız olanlardır.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 güzeldir sarhoş oolmak[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sturm çizgileri gitmiş :([signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 o sigarayı ters içme çok uyuz bi olay..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sarhoş sarhoş özell derse gitmek en iyisi[signature][hline]Nurse - Cleric 50 - Vorgitern (R.I.P) Little - Friar 50 - Vorgitern (R.I.P) Sarisin - Skald 50 - Merlin (deleted) Sarisin - Merc 50 - Merlin (deleted) Bonussimo - Savage 50 - Merlin (deleted) Akondc - Thane 50 - Merlin (main) :) Sarisin - 48 Cleric - Merlin (new acc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 sarhoş olmak spr kendimden biliyorum çok çarpıcı canın herşeyi yapmak istiyo sık sık sarhoş olıurum..:lol:[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Sturm, 05 Haziran 2005 20:57 tarihinde demiş ki: Evet soyundum :) sapık[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar