GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Efsanevi shingo 'Seabass' takatsuka ve onun futbol takım uzmanları konomi computer tarafından piyasaya sununal Pro Evolution Soccer Serisinde bu harika çıkışını devam ettirip rakibi fifa Serisini ezecek Muazzamlıkta hazırlanmış futbol oyununun devamını piyasaya sundu otoriteler tarafından bir numara kabul edilen Pro Evolution Soccer 4 verilen paranın her zerresini hak eden bir oyun.Gerçekçilik seviyesi birçok oyuncuyu sonderece heycanlandıracak.Yazı ve Resimlerin Devamı İçin.TıklaYazı ve Resimlerin Devamı İçin.Tıkla[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 dandik playstation conversion yapmaya devam ettikleri sürece fifa'ya dokunamazlar. açıyorum tutorial'ı bakıyorum anlatıyo bana manual pas için analog kolu şöyle çevir. mal mal bakıyorum ekrana on saat. zaten her seferinde yok çarpıymış daireymiş kareymiş karışır eder başa çıkamazsın, olmayan memory cardlara kaydedip açarsın falan filan. pc oyuncusunu o kadar seviyolarsa azıcık kodları değiştirip düzgün pc versiyonu yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Ankara'da oyunu alan var mı? Varsa anında damlıyorum aldığı yere..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ğer oyunu oynayacaksanız tavsiyem ps2 gamepad ine benzeyen bir gampad almanız veya ps2 gamepad i alıp usb ye çeviren bir zımbırtı almanızdır. yoksa oyundan zevk almazsınız. Oyunun berbat bir consol port u olduğunu düşünenler önce pes3 oynasınlar oradaki hataları görsünler sonra gelsinler. Adamlar bu sefer yavaşlama sorununu da halletmişler üzerine de online play seçenği koymuşlar ki hala insanlar bunun ne kadar güzel bir şey olduğunun farkıdna değil. kıçı kırık fifa 2005 i millet netten oynuyor da pes 4 ü mü oynamayacaklar? Benim evimde ps2 yok alamyı da düşünümüyorum tek eksiklğini çektiğim oyun buydu arkadaşlarıma paso ps2 oynatan kafelre gidip saatlerce oynuyorduk (veridğimiz paralarla şu ana kadar çoktan ps2 alırdık ama neyse :) ) oyunun 1 cd lik dvd rip versiyonu torrent sitelrerine konmuş. 1-2 gün içinde lisansı alınamayan takımların (ingiltere ve almanya ligindekiler özellikle) formaları ve bayraklarını düzelten bir patch de çıkar. bize de sabahlara kadar oynamak düşer... Paticik ligi yapacak mıyız :-P[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 valla ben klavye ile gamepadden daha rahat oynuyorum gamepad ile oynayanlarada veriyorum :) bu arda ufak bi sorun oyun benim 64 mb ekran kartimda calisti ama cim efekti cizirtili oluyor ,gozumu cok rahatsiz ediyor cozunurluk ve details ile oynadim ama fark etmiyor isin garibi training ekraninda gayet normal ama maca gecince hep goz rahatsiz edici bi cizirti oluyor desktop cozunurlugum 1680x1050 oyunu en yuksek en dusuk cozunurlukle denedim bisey farketmedi edit:hm trainingdede ekran oyle cizirtiliymis varmidir bunun bi ayari falan 32 bit de desktop ayarim falan ama feci gozumu rahatsiz ediyor bu oyundaki olay hic kanal cekmeyen televizyon gibi cimler [Bu mesaj GEd tarafından 26 Kasım 2004 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gamepad daha rahat olur be abi yayarsın böle koltuğa hehe uzanırsın falan büyük monitör + iyi sistem + gamepad ile denicem umarım. yanlız şimdiden kıl olduğum bi yönünü yazayım menüleri x ile geçiosunuz winning den farklı olarak, ayarı var mıdır onun sonra winninge gittiğimde malak gibi x e basıp bu niye geçmio lan olmayayım eheh[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 eheheh aynı sorunu bende yaşadım alışıyorsun yaw zamanla.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ekran kartin ati mi seninde? arkadasta gayet guzel calisio orda oynayip kendi pcime gecince dayanilmaz oluyor ya bazen boyle blackout oluyor gozler ,kendime geldigimde gol yemis falan oluyorum yada pozisyon falan yakalamis oluyor karsi takim sinir oldum son driverlarida kurmak istemiyorum onlar sorun cikarmisti su an ati radeon 9200 icin sondan bi onceki driver installi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bu oyun bana gamepad aldırır nokta.[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gamepad ile rahat verkac yapilmiyor ben sirf ondan oynayamiyorum gamepadle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bas Bas bagırıyorum Olympic Lyon , ve Nijerya Paticik Ligi olursa direk benimdir.[signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 gamepad ile verkaç rahat değil çok rahat yapılıyor sen klavyeye fazla bağlanmışsın bence, tamamen duygusal bişiy yani sorunlar için ise patch beklicez, büyük ihtimalle 3 gibi 4 de de birçok hata çıkacaktır.3 de patchsiz oynanmıyordu ama patchleyince sorun kalmıyordu.hallolur o.. bi de takımlar falan nasıl klüp takımları özellikle, ps de oynarken bakmamıştım hatta aha pes diyip kalkıp winning yüklü makineye geçiyorduk hehe.sonra yama falan kastırmasınlar ya direk güzel takımlı ayarlı çıksın şu oyunlar..[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ispanya ve italya ligi takımlarının lisanasları alınmış dolayısıyla herşeyleri tamam bir tek son transferler orun çıkartabilir. diğer takımlarıdna kadroları düzgün ama gerisine patch lazım. bir de merak ettiğim bir oaly var diyelim netten oynayaca bende bir patch yüklü sende başka patch yüklü (takım patchleri) ve doğal olarak bir çok şey farklı bu nasıl bir osrun çıkartabilir sizce?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 oyun kaç cd? kadıköye gelmişmidir[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Cd yı alan warsa nerden almıs kımden almıs bı zahmet soylesın..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 600mb kaldı sonra patide terör estiricem![signature][hline]Muhtaç oldugun kuvvet damarlarındaki asil kanda mevcuttur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 3 CD versiyonu 1 DVD Versiyonu var 2 günden beri satılıyor.Fakat İzmitte :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Oynadığım en güzel futbol oyunu ve benim görüşüm,fifayı ezer geçer.Xbox versiyonu muhteşem ama ps2 versiyonu onun biraz gerisinde kalmış,bilgisayar versiyonununda pek iyi olacağını zannetmiyorum.Xbox'a yakışıyor o oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben torrentten indirdim isimler yine sallama olmus.bide o zımbırtıdan alcam en kısa surede.bide celta vigo yok ispanyada cok ayıp etmisler heheo yuzden porto alcam bende.ulkede belli olmaz ama çek cumhuriyeti olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hayda 3 cd nedir yahu ne koymuşlar cd nin içine yanında film falan mı veriyorlar nedir bu[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 ben 2 cd lik aldım[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ee nedeni dediğin gibi ekran kartından..cevabı kendin vermişsin be hocam.yani istediğin kadar patchle.. oynayamazsın doğru düzgün. hatta o kartla pes 3 800x600 medium detail anca.. boşver sen abi ama dert diil ehe ben topliyim sistemi bi de gamepad alıcam gelirsin bizde oynarız :P[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oyunun ben de 3 cd halinde aldım, kuruluyken 700 mb yer kaplıyor, noluyoruz yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 yeni transferler feln yok.[signature][hline] Liseli Genç FB ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN İNCE ÇİZGİ SARİ İLE LACİVERTİ AYIRAMAZ Kİ KADIKÖYDE SOSİSLER 6'LI PAKETTE SATILIR. Fenerbahçe Cumhuriyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bunun özel hareketlerini pc için açıklayacak oyunsever dostlarımız mevcut mudur ? özellikle yana doğru topu çekip ileriye gitme hareketini rica ediyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar