Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raistlin Tarihçeleri Cilt 1 - Ruhdöveni girişindeki yazı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir arkadaşım istedi de nette bulamadım. Kendi evimde olmadığım içinde kitaba bakamıyorum. Elinde olan varsa kitabın girişinde "Eski çağlarda demirciler..." diye başlayan yazıyı yazabilir mi biri acaba ?
Mesaj tarihi:
"Eski demirciler tarafından üretilen alaşımlar... bir demir cevheri ve kömür kütlesinin, basınçlı ekişi olan bir demirci ocağı ya da döveni içinde ısıtılmasıyla elde edilirdi. Bu işlem sonucunda cevher, madeni katkılar ve kömür külünden oluşan bir cüruf ile dolu madeni demirden bir süngere çevrilirdi. Bu demir sünger hala akkor halindeyken ocaktan alınır ve içindeki cürufu çıkartmak ve demiri sıkıştırmak ve sağlamlaştırmak için ağır balyozlarla dövülürdü... Ara sıra bu demir üretme tekniğinin ürünü olarak, kazara, gerçek çelik meydana gelirdi..."[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
soulforge da bi laf vardı

"a blade must pass through fire else it will break" diye

çok güzel bi laf bence[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
o kitapta benzer ve okurken tüyleri diken diken eden çok fazla şey vardı.

çok beğendiklerimden biri şöyleydi :
"Büyü kanın içindedir, kalpten akar. Onu her kullandığında, senin bir parçan da onunla birlikte gider. Sadece kendinden vermeye ve karşılığında hiçbir şey almamaya hazır olduğunda büyü senin için çalışacaktır." - Theobald Beckman, Usta

ve birde şu : "Bunu yapacağım. Hayatımda hiçbir şeyin önemi yok, bundan başka. Hayatımda bundan başka hiçbir an yok. Bu anda doğdum ve eğer başarısız olursam bu anda öleceğim." - Raistlin Majere.

aradan seneler geçti ama şimdi bile yazarken bile bir garip oluyorum.. 3. kere okumalıyım o kitabı ...
Mesaj tarihi:
valla bence harika bir kitap ben 3 kez okudum herkese de okumasını tavsiye ederim okurken içimde bir şeyler cız ediyor[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
Mesaj tarihi:
bence önce güz alaca karanlığı ile başlayıp sonra o kitabı okumak gerek. bilinçli değil rastlantısal şekilde bu sırayla okudum ve etkisinde epey uzun kaldım. şimdi düşününce direk ilk kitabı okusam bu kadar etkilemezdi gibi geliyor. siz ne dersiniz bilmem : )
Mesaj tarihi:
A mage's soul is forged in the crucible of the magic diye bi cümle vardı sanki[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
  • Yeni Oluştur...