Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

F5? F5 Ne lan?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Reklamdaki genç arkadaş kız sandığı beyin kulağına içeceğinin aromasını söyledikten sonra beyfendinin dönmesi ile birlikte hayatımda gördüğüm en ama en salak bakışı atıyor.. heycanlandımı tedirginmi oldu belli olmuyor..Her seferinde sinirimi bozuyor o salak bakış...

(ilginç konuşmuşum)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
said:
CrayTotem, 04 Haziran 2005 04:41 tarihinde demiş ki:
Reklamdaki genç arkadaş kız sandığı beyin kulağına içeceğinin aromasını söyledikten sonra beyfendinin dönmesi ile birlikte hayatımda gördüğüm en ama en salak bakışı atıyor.. heycanlandımı tedirginmi oldu belli olmuyor..Her seferinde sinirimi bozuyor o salak bakış...

(ilginç konuşmuşum)

aynı şey benimde dikkatimi çekti. Yetenek yoksunu insanlar hay allam..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
Mesaj tarihi:
bence bu gibi urunler baska urunlerden ozenti olarak cıkıyor ve adamlar o kadar amator ki fikir var ama yetenek yok.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
abi ama reklamın içinde super bi mesaj buldum
şimdi marka F5 cocukta bilg. kullanıo bi intenet say. F5e bastıgında sayfa yenile oluo reflesh herneyse bu da yani kendini yenile yeni bi tat fln anlamında olablir (yoksa ben'mi cok uçtum :D)[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki:
Yapış yapış mı ? kola mı ?
emin misin lol
Rock City
[b]Slash Online
The Metallica Club Of Turkey
Almora Sevenler Buraya

[Bu mesaj hellspe tarafından 05 Haziran 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj hellspe tarafından 05 Haziran 2005 20:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
hellspe, 05 Haziran 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
abi ama reklamın içinde super bi mesaj buldum
şimdi marka F5 cocukta bilg. kullanıo bi intenet say. F5e bastıgında sayfa yenile oluo reflesh herneyse bu da yani kendini yenile yeni bi tat fln anlamında olablir (yoksa ben'mi cok uçtum :D)

ucak geliyo bak:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
  • Yeni Oluştur...