Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 İşallah verilmemiştir ^^ Yorumsuz :P[signature][hline]
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 verildi ama geçen gün ya :) ama olsun bu resim daha farklı. daha küçük falan. :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." [Bu mesaj Chiptech tarafından 05 Haziran 2005 16:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 O zaman kitleyelim verilmişse , üzgünüm[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ya editle dalamar mesajı. resmide sil. mesela yeni papa masonmuş öyle duydum de uheu[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Bu verilmiş olan , benimki daha farklı ^^[signature][hline]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 diğeri de vardı galiba be :P[signature][hline]chuck!
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Rofl :lol: Alttaki resim süfermiş[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Kaçıncı oldu beh.[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 dalamar'ın verdiği daha şeker :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:262/melancholy/depression)|
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ben korkuyorum lan bu papa dan rahmetli daha şekerdi az günümüz geçmedi...[signature][hline]tuana...
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Hepsi gavur bunların[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<<
arcane Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 adamın baya bi şeytani tipi var[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why"
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 execute order sixty six filan derse kacalim zaten :D[signature][hline]# vesmor a.k.a Ripper a.k.a wD karma$ik insanimsi ya$am formu
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 lan bu adamda tam yeni haçlı seferi yapacak tip var[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ilk defa gördüm süper :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: -DoruK-, 05 Haziran 2005 18:18 tarihinde demiş ki: lan bu adamda tam yeni haçlı seferi yapacak tip var Haçlı Seferini yapan Benedict soyundan geliyo gavurun dölü[signature][hline]tuana...
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 papa olmuş raiden aehuae.[signature][hline]nothing
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bu yeni papanın 2. dünya savasında nazi olduğu doğrumu?[signature][hline]Your Ad Here!
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Dalamar, 05 Haziran 2005 16:25 tarihinde demiş ki: Bu verilmiş olan , benimki daha farklı ^^ yalnız burda lightning efekti koyan vatandaşa sesleniyorum elden çıkmaz ki o ? parmak ucundan çıkar çık çık :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIKGÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 eehueh boswer guzel:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life
Öne çıkan mesajlar