Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Burdaki haberde mart 2006 da yapılacak olan kongrede özhan canaydın a muhalefet bır ekip kurulmu$ ki $ahsen artık ben kım gelırse gelsın sportif ba$arılar hakkında özhan canaydın dan daha ba$arılı olucagını du$unuyorum kı haberı okudugumda ke$ke daha önce yapılsaydı fln dedim kendi kendime.Ama $öyle bi$i var bu eski ba$kanlar zamanında o kdr sportif ba$arı yanında bir o kadarda borc arttı,tabi bu da bir - .Hele gs icin baya kötu.Sizin dü$ünceleriniz ne bilmiyorum da ben borclu olalım ama ba$arılı olalım derdim.(ki ztn borcluyuz :) )[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Gs için hayırlısı olsun..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bir fenerbahçeli olarak sizin yönetim kadronuzu bilmiyorum ama Aziz Yıldırım'a benzer bir adamınız varsa o gelsin başa derim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gs'nin en büyük hatası cem uzan'ı ihraç etmek oldu.cem uzan başkan olsaydı gs şuan avrupa kupalarına ambargo koymuştu,belkide ronaldinho'ları , drogbaları gs'de izliyor olurduk..[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 İstemiyorum o eski yöneticileri. Kalsın Özhan ağabeyimiz.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Özhan bizim ruhani liderimiz.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 canaydın gitsin verdiği hiç bi sözü tutamadı beceriksiz bi başkan.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 hem borclluyz hem başarı yok 2 yıldır şamp. ligi yok bari sportif basarı ossun[signature][hline]CusTodeM, 04 Haziran 2005 00:10 tarihinde demiş ki: seninkinde var sanki... Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Lucas, 03 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki: gs'nin en büyük hatası cem uzan'ı ihraç etmek oldu.cem uzan başkan olsaydı gs şuan avrupa kupalarına ambargo koymuştu,belkide ronaldinho'ları , drogbaları gs'de izliyor olurduk.. Tabi tabi halamın da bıyığı hesabı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 said: Revenge, 05 Haziran 2005 03:00 tarihinde demiş ki: Özhan bizim ruhani liderimiz. Ruhani lidermiş :) ruh gibi adam zati neyse belki iyi bi başkanınız oluır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 he tabe sonra istanbulspor misali galatasaray da borçlardan dolayı ali sami yeni satsaydı ikinci lige düşürülseydi renkleri değişseydi tövbe allah korusun[signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın -->>para --->> para paticik ne der bu işe paraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Azmodai, varlık bakımından pek farkları yoktu.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar