Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sizin dü$ünceniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burdaki haberde mart 2006 da yapılacak olan kongrede özhan canaydın a muhalefet bır ekip kurulmu$ ki $ahsen artık ben kım gelırse gelsın sportif ba$arılar hakkında özhan canaydın dan daha ba$arılı olucagını du$unuyorum kı haberı okudugumda ke$ke daha önce yapılsaydı fln dedim kendi kendime.Ama $öyle bi$i var bu eski ba$kanlar zamanında o kdr sportif ba$arı yanında bir o kadarda borc arttı,tabi bu da bir - .Hele gs icin baya kötu.Sizin dü$ünceleriniz ne bilmiyorum da ben borclu olalım ama ba$arılı olalım derdim.(ki ztn borcluyuz :) )[signature][hline]Pyro
Andoria
Mesaj tarihi:
Gs için hayırlısı olsun..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Mesaj tarihi:
bir fenerbahçeli olarak sizin yönetim kadronuzu bilmiyorum ama Aziz Yıldırım'a benzer bir adamınız varsa o gelsin başa derim...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
gs'nin en büyük hatası cem uzan'ı ihraç etmek oldu.cem uzan başkan olsaydı gs şuan avrupa kupalarına ambargo koymuştu,belkide ronaldinho'ları , drogbaları gs'de izliyor olurduk..[signature][hline]Lucas

Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki:
taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Mesaj tarihi:
said:
Lucas, 03 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
gs'nin en büyük hatası cem uzan'ı ihraç etmek oldu.cem uzan başkan olsaydı gs şuan avrupa kupalarına ambargo koymuştu,belkide ronaldinho'ları , drogbaları gs'de izliyor olurduk..

Tabi tabi halamın da bıyığı hesabı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
Mesaj tarihi:
said:
Revenge, 05 Haziran 2005 03:00 tarihinde demiş ki:
Özhan bizim ruhani liderimiz.

Ruhani lidermiş :) ruh gibi adam zati neyse belki iyi bi başkanınız oluır
  • Yeni Oluştur...