Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LVL 60 olay biter

noface

Öne çıkan mesajlar

ya lvl ı daha fazla yapmalılar yada ne bileyım alternatif bir seyler olmalı 60 dan sonra yoksa ole İF de durup party bulup hop oraya hop buraya girmekde anlamsiz yani sıkıcı[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!

[Bu mesaj noface tarafından 04 Haziran 2005 14:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer endgame instancelardaki bütün blue itemları topladıysan tek iş molten core ve onyxia raidleri kalıyor geriye.
bunlar da 2 günde bitince 5 gün boyunca sıkılıyorsun.
Ben de druid kasıorum baştan şimdileri...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

yeni char aç o zaman... iyice sıktıysa karakterle acc. sat başka online al ne bilem çok seçeneğin var[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ben varım diyebilirim ama sabahları oynuyorum...(sabahları dediğim saat 8 den akşam 5 e kadar falan)
ve hafta sonları çok nadir[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again

[Bu mesaj Vicious tarafından 04 Haziran 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o zaman sana bu tarz oyunlar uygun değil. Ben sabah akşam sırf pvp yapsam bile sıkılmam. Daoc da wow gibi. 60 Ulaşmanın amacı gelişmek,gelişince olaylara akıyosun. Daocta mesela 50 olup rvr zonelara gidiyosun başlıyosun realm versus realm savaşlarına katılmaya. Bu oyunlar hep böyle. Everquest falan öneririm sana[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni karakter kasmak hiçişimden gelmiyo 60 olalı çok oldu hala azimle Rogue da olsam oynuyorum karakterimle. Bazen salakca yaratık kesmek zevkli gelirken bazende PvP yapmak zevkli geliyor. Ne biliyim git material topla kendine güzel eşyalar yaptırmak için öyle şeylerle uğraş :)
Sosyal ağlarda paylaş

keşke ben 60 olsaydımda böle tartışsaydım.elinizdekinin kıymetini bilin bu bir.ikincisi ise tavsiye olacak.daha 60 deilim ama bence pvp kasın ve set tamamlamaya çalışın.yarın bi gün pvp bazında yenilikler yapılırsa ,sizin oynamadığınız dönemde oynayıp set alan adamlar karşısında 'yenilik geldi giriyim' diyerek girerseniz ezilip geçilirsiz.[signature][hline]Lorrotar-43 Human Mage-BL
Sosyal ağlarda paylaş

60 dan sonra yapılacak şeyler item toplamak ki bu sana kalmış toplamasanda olur. görmediğin yerleri gez, molton core onyx kazzak falan görmediysen azimle gitmek için çalış

en kötü durumda yeni char aç

daha battlegrounds gelicek ayrıyetten[signature][hline]Corald -- Human Mage
`for the alliance
eski Blizzard_IcedEye

Sosyal ağlarda paylaş

ehh iste oyunun amaci en ust seviyeye gelince (60 olup item tamamliyinca) size hala oynamasi istegi vermek olmalidir..su an gercekten yok benim arkadaslar prof 0 ladi baska kasti falan ama her gun ortalama 6-7 saat xp kasan biri 60 olunca bosluga dusuyo..bu bi gercek..2. bi karakter acmak en son secenek olmalidir her zaman..bi sure sora yapilacak en ii seyin 2. karakter acmak oldugunu dusunurseniz oyunda sorun vardir sizde degil..

oyuncu cabuk sıkılır bu onemlemek icin patch ler yeni yerler yeni itemlar falan gelmesi lazim ama su an 60 larin en cok yaptigi sey hillsbrad te ordan oraya kosturmak..

bunlar bi yana guild de cok onemli sıkılma durumunda cok kisinin oldugu guild de iseniz gercekten sıkılmıyosunuz sora cogu 60 olmayanin dedigi asil oyun 60 tan sora basliyo lafi gercek oluyo :)

item toplama olayi da yalan oldu bu honor sistemiyle ki bence en zevk veren seylerden biridir bole oyunlarda grup olarak gidilen bi yerlerden kendinize uygun item cikarmak..herkes kill kasiyo kendi class inin honor reward ini aliyo bu da oyunu counter strike a benzetiyo iicene..
Sosyal ağlarda paylaş

PvP sevmiyorum bende. Çok basit nedenleri var aslında..
WoW bir çeşit oyunu, itemler, görüntüler, tipler herşey farklı.
Ama herkes PvP kasıp, aynı itemleri giyince, klon gibi oluyorlar. Herkeste aynı item, aynı görünüş, çok bayık bence..

Ayrıca, o alınan itemlerin de, 1 haftalık tatilden sonra bile giyemeyeceğini bilmek kadar kötüsü yok =/[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS!
Shaman casts Frost Shock.
Shaman casts Frost Shock.
Ragnaros yells: WTF?! NERF!

Elonia of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

pvp gercekten bayik pvp denilen olayin 2 turlusu var ya guildden 10-15 kisilik raid grubu yapip (daha fazla olabilir)
belli bi mekanda savasmak ya da tek kisi dolasiyosun vur kacti vs idi bunlar bi sure sora cok bayacak sizi..warrior valor set priest devout mage vs derken sonrasinda first aid iydi prof uydu derken hepsini 300 lediginizde gercekten cok baydirir..bu oyunda kimse i tek gormuyosun ya sen fazla sin ya o ortasi yok 2 e 1 yada daha fazlasini alacak uber pvp machine ler olmadigina gore ya oluyosun ya olduruyosun birini oldurmenin zevk vermedigini cok gecmeden anlarsiniz her mmorpg de biriyle tek savasmak ya da o kadar oynuyorum oynamamin karsiligi olan yukarda dedigim 2 e 1 almak 1 e 1 karsilasmak isterim gercek kabiliyetini gosterebilecegin savaslari yani o da yok.. herkes ultima online a laf atar ama su bir gercektir ki en zevkli pvp uo da vardi..onda cok oynamanin karsiligini aliyodun bu oyunda almiyosun 5 yasindaki cocuga 60 herhangi bi class ver yaninada bi raid grubu herkesi oldurur iste..neyse yazsam cok yazacam doldum cunku :)
Sosyal ağlarda paylaş

pvp beni de sarmıyor ama 2 ay önce flndı elo pyoda vardı stormwindde başarısız geyik bir raid yapmıstık bilgisayarın cok kasması dısında her şey zevkliydi.Bir de salı gecesi dm de sylvanası almaya calıstık 2 wipedan sonra bıraktık ama über zevkliydi:)
lvl 60 dan sonra itemları tamamlıyorsun mc nin onyxianın resetlenmesini bekliyorsun burası sıkıyor insanı.Bende basladım 2. char kasmaya o da yakında lvl 60 olcak ondan sonra nolur bilemem :)[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.

Thoare
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...