Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dünya kupası hayal oldu. tek sorumlu kanal D. uğursuz..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Kanal D değil, İlker Yasin uğursuz...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Smoke, 04 Haziran 2005 22:50 tarihinde demiş ki: ooo stad hakan şükür diye bağırıyor :) Bağırırlar tabii.. Tamam Hakanı oynatmak istemeyebilirsin, gençler var dersin, yeni adamlar var dersin, daha iyisi var dersin. Ama Hakanı oynatmayıp sonra kalkıp Hakan tipi futbol oynarsan, sağdan soldan hava toplarıyla gelen futbol oynarsan ya futbol cahilisindir ya da düşünme özürlü... O kadar topu kim indirecek, takım yerden oyuna göre kurulu... 1.70lik boyuyla Fatih tekke mi? Bi Necati belki, onu da geri çekmişsin iyice...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya küfür edesim var etmiyorum aaaaaaa içimde tutuyorum sinirden yuh diyorum ya bukadar oyna yinede alma macı o fatih tekke yi ayagından vurmak lazım. C*[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 evet ilker yasin uğursuz bu adam ne zaman maç anlatsa bizim için hayırsız oluyor,aslında iyide oynadık ama şu bir gerçekki bu takımda bugün hakan şükür olsaydı şuan galibiyeti konuşuyor olucaktık.[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Fatih "sakatım" demesine rağmen zorla oynattılar, o yüzden ona da kızamıyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya 0-0 berabere kaldık fln demiyo da 2 saat laf kalabalığı edebiyat hey allahım ya[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya bu ilker yasin kadar dımbıl bir spiker olamaz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hakan şükür olsa yenilirdik. iyi ki yoktu.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Korayla maca baslarsak sonuc tabıkıde boyle olur.Tuncay cok ıyıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fistan, 04 Haziran 2005 22:57 tarihinde demiş ki: hakan şükür olsa yenilirdik. iyi ki yoktu. AHAAHha bunu saka olarak aldim o olsaydi 10 tane atmiştik :) o akdar cok kafa gölü vardiki[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 İlker yasinin salaklığı bir yana ben en çok tribünlere sinir oldum . Bu mudur türk seyircisi bu mudur cehennem , Hadi ordan be , maça göre destek veren seyirciden bi *ok olmaz özür dilerim ama böyle . 85. dakikada nasıl eve gidicem diyen bir seyirciden hiçbirşey olmaz. Milli maçta beşiktaş diye bağıran tribünden hiçbir şey olmaz . Kızalım arkadaşlar kendimize kızalım hakem falan bahane . Şu maçta tribünündür sorumluluk bence .[signature][hline]MaXi... [Bu mesaj maxigenous tarafından 04 Haziran 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 H.Şükür gelsin demiyorum, ama o yoksa varmış gibi hava toplarıyla, kanattan şişirmelerle oynamayacaksın. Ele bak hepsi teknik oyuncu hepsi hızlı küçük adamlar, yırtıcı oynayacaksın. Tutup kanattan ataklar yapacaksan ya hakanı oynatırsın ya da kovulursun. Ha kişisel fikrim Hakanı bırak artık ama takımı da ona göre oynat.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evte oda sinir bi olay ! ama hakemde tam varya tam yumruguma gelir yane.. :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: maxigenous, 04 Haziran 2005 22:58 tarihinde demiş ki: İlker yasinin salaklığı bir yana ben en çok tribünlere sinir oldum . Bu mudur türk seyircisi bu mudur cehennem , Hadi ordan be , maça göre destek veren seyirciden bi *ok olmaz özür dilerim ama böyle . 85. dakikada nasıl eve gidicem diyen bir seyirciden hiçbirşey olmaz. Milli maçta beşiktaş diye bağıran tribünden hiçbir şey olmaz . Kızalım arkadaşlar kendimize kızalım hakem falan bahane . Şu maçta tribünündür sorumluluk bence . O halde neden stadda değilsin? En azından stada gitmişler, evet iyi bir destek sağlayamadılar ama daha iyisini kendi yapmak hep başkalarından istemek de genetik bir özelliğimiz heralde?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Rewendor, 04 Haziran 2005 22:59 tarihinde demiş ki: H.Şükür yoksa varmış gibi hava toplarıyla, kanattan şişirmelerle oynamayacaksın. [signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hakan Sukur kesın Yunanistanı desteklemıstır bu mac :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yok daha neler, bir vatan haini yapmadiginiz kalmi$ti Hakan $ukur'u ..[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Rewendor, 04 Haziran 2005 23:01 tarihinde demiş ki: said: maxigenous, 04 Haziran 2005 22:58 tarihinde demiş ki: İlker yasinin salaklığı bir yana ben en çok tribünlere sinir oldum . Bu mudur türk seyircisi bu mudur cehennem , Hadi ordan be , maça göre destek veren seyirciden bi *ok olmaz özür dilerim ama böyle . 85. dakikada nasıl eve gidicem diyen bir seyirciden hiçbirşey olmaz. Milli maçta beşiktaş diye bağıran tribünden hiçbir şey olmaz . Kızalım arkadaşlar kendimize kızalım hakem falan bahane . Şu maçta tribünündür sorumluluk bence . O halde neden stadda değilsin? En azından stada gitmişler, evet iyi bir destek sağlayamadılar ama daha iyisini kendi yapmak hep başkalarından istemek de genetik bir özelliğimiz heralde? Neden Stadda değilim çünkü maça gitmek gibi bir imkanım yoktu . Stada gitmek mi destek yapma lütfen . Niye savunma mekanızmasına geçiyorsun anlamıyorum bunun savunalacak hiçbir yanı yok rezil bir seyirci işte takoz gibi oturdular bilmiyorum fiyatların ne olduğunu bu sefer pahalı mıydı ucuzmuydu ama destek yeterli olmadı . Bakın bir şampiyonlar ligi finaline Bakın Liverpool seyircisine 0-3 gerideyken yaptıkları desteğe . Nerde o ünlü türk seyircisi . Yok arkadaşım öyle bir seyirci işte bu maçta . Gitmedim diye eleştiremeyecek miyim bu da nasıl bir mantıksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hayır seyirci iyi değildi kötüydü katılıyorum. Ama kendin stada bile gitmemişken onları eleştirmeye hakkın yok bence. O kadar önem veriyorsan bu olaya en azından milli maçlara gidersin fırsat buldukça, o zaman eleştirirsin tamam.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yaw adamlar 10 kişiyle çok güzel kapanıyolar, bence yenilmediğimize şükredelim. gol poziyonuna bile giremedik.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phantasmagoria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Makaveli, 04 Haziran 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Yok daha neler, bir vatan haini yapmadiginiz kalmi$ti Hakan $ukur'u .. Yok demek ıstedıgımı yanlıs anladın.Tabıkıde oyle degıl.Ersun Yanal ıcın demıstır.Ulen sen benı oynatmada gor ıste halımızı bak neler oluyor gıbılerınden :) Sımdıde mac bıtımınde cevresıne eeeeeeeee oynatmazsa benı olacagı buydu demıstır ehehe.Ya Hakan sukur Mıllı takıma zimmetli degıl.Ki adam sankı her macında gol atıyormus gıbı buyuttuler.Gectı artık Hakan Sukur devrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bence iyi oynadık ama taktiksel yetersizlikler yüzünden çok iyi değildik.böyle bir maçı almak için çok iyi oynamak lazım çünkü rakip asteriks deki roma lejyonerleri gibi kapanıyor. doldur boşalt yapıyoruz da kim kafa vuracak o toplara sorarım ? sadece fatih tekke var hava topunda etkili olan.o da fiziğini kullanıp defans oyuncusunu ekarte edip vurabilecek bir adam değil.yani öyle bir oynuyoruz ki sanki sahada hakan şükür var.ersun yalan ın oynatmamasını geçtim adam kadroda değil şaka gibi.nedense bizim über teknik direktörlerimiz adamı en boktan halinde dünya kupasında sahaya sürer, en işe yarayacağı yerde kadroya almaz. fatih tekke iyi oyuncu, iyi forvet ama büyük maçlarda iyi iş yapan biri değil.bugün yine iyi halini gördük, iş yaptı yapabildiği kadar.yani adamı tek oynatanda hata tek kelimeyle ki bu adamın resmen tuzu biberi olan dinamo niteliğindeki gökdeniz gibi bi efsaneyi de oyundan çıkardık niye? necati masters topu alıp biraz oynayıp geri pas versin diye.hem necatiyi hem fatihi hem de kadroya bile giremeyen hakan şükürü bi kalemde harcadı büyük hoca. necati gibi en büyük vasfı azimi olan bir adamı geride oynatıyoruz ve maçın sonlarında oyuna giriyor bu nasıl iştir aklım almadı.necati pozisyon yaratabilecek bir adam değil, pozisyon yaratıldığında gole çevirebilecek bir adam. yıldıray kırmızı punk saçıyla ve agresif tavırlarıyla mükemmel oyununu gölgelemeyi başardı ve kırmızı aldı.hakemin denyoluğu mu yıldırayın saçmalaması mı karar veremedim ikisinden de biraz olsa gerek.adamı biçtiler kaç pozisyonda ki bugün en etkili isimdi bence.hamit yıldıray emre gibi adamları izlemek ayrı zevkli oluyor.ümit özat da sol kanat gibi abes bi yerde oynamasına rağmen herhalde fenerbahçeden alıştığından iyi performans sergiledi.tuncay klasik bencilliğini göstermedi hayret ettim, birkaç kez pozisyon yaratıp, birkaç kez de pozisyon değerlendirip gönlümüzü aldı.rüştü de iyiydi.yani böyle sıçtı batırdıyı geçtim orta seviye oynamış bir isim bile söylemek zor bir isim dışında: ibrahim toraman.bu adam iyi bir defans ama sıçtı mı tam sıçıyor.beşiktaşta da aynı muhabbet vardı toraman sıçar gol olur bez getirirdik.milli takımda da rus ruleti oynuyor bazı pozisyonlarda.genç haline veriyoruz artık naapalım, tecrübe ile pişecek inşallah. asıl olaya geleyim, asıl söylemek istediğim şudur ki bu yünanistan takımı yanlış lanse edilmektedir.bu adamlar iyi defans yapıyor ancak en iyi defans yapan bunlar yakıştırmaları abartılı.rakibin oyununu bozacak birşey yapan bir takım kesinlikle değil.ikinci yarıda millilerimiz sahaya yüreğini koyduğunda sağlı sollu ataklarımızı tutamadılar, biz sıçtık kafa vuracak adam olmadığından veya ceza sahası içinde senelerin karambolden gol alışkanlığımızı üstümüzden atamadığımız için.bu adamlar tamamen etten duvar üzerine kurulu bir oyun anlayışına sahip.bizim atom karınca misali çevik adamlarımızı da faulle durdurdular hep.ne ettiysek kendimiz ettik, pozisyonları bitirmeyi beceremedik. hakem kesinlikle sinir bozdu, yıldıray mevzusunu saymıyorum birkaç pozisyonda türkiyenin atağının kurallara uymayacak şekilde durdurulup oyundan düşmemize sebep oldu.u suck hakem babs.ismini lekeledin gözümde, yazdım listeye. herşeye rağmen bu geceki oyundan skor olarak olmasa da geleceğe yönelik umut sinyalleri aldım şahsen, tabii artık 2006 ile bağlantılı bi geleceğimiz kaldıysa.. :/[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bu maçta orda bulunma şansımın olmamasının yanında stada gitmemek benim elimden seyirciyi eleştirme hakkını alamaz. Istediğim gibi eleştirmeye hakkım var ve diyorum ki böyle bir seyirci bu tarz bir maçı kaldırabilecek kapasiteye sahip değil . Seyircinin destek vermesi gerekiyor heyecan efektinin yanında arasıra . Gole yakın bir pozisyonun arkasından bağırarak ya da maç öncesi/arası kolondan gelen marşa backvocal yaparak takıma destek yapılmaz. Hani bir söz var ya "Hep destek , tam destek " o misal 90 dakika boyunca ses kısılana kadar bağırmaktır cehennem yaratma iddiasında bulunan seyircinin görevi . Ya da böyle bir iddiada bulunmayacaksın . Türk seyircisi böyle , türk seyircisi şöyle diye atıp tutmayacaksın .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 48den fazla orta yapan bir takımın hocası , avrupanın yüksek toplarda en önemli oyuncularından birisini "taktik icabı" kadroya almıyorsa bu adam hikaye anlatmasın bana... hadi hakan şükürü almadın.. ilerde pres yapıcak bi adam koy bari.. yunan kaleci 90 dakika boyunca bütün kaleci vuruşlarını 1 dakikada attı , basan bi adam olmadan... çok şey var aslında sölenicek susalım en iyisi...[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar