_Tora_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ne kdr kotu ve kalitesiz bir ligimiz war dogru duzgun oynayabilecek sag bek ve sol bekimiz yok gene alcak umit ozati sol bek oynatcak sonra tuncayi kanat oynatcak ben cildircam adamin kanatlikla alakasi yok... Benim anlamadigim bu ligde 4 buyukler sruyle anadolu kulubunden adamlarin pesinden kosarken bizim hocamiz sadece 4 buyuklerden adam alio hani sag kanat icin alternatif olacak ali tandogan nerde ayip yada sol kanat icin performansi cok yuksek olan tumeri almamis onuda anlamadim... sol bek umit ozat sag bek cihan oynarsa bu taim hepimizi kanser eder ya tmm ii guzel 4 buyuklerde ii sol-sag bek yok da anadolu kuluplerinde de mi yok ben anlamiyorumki... 4 buyukler ve yurt disin haricinde aldigi oyuncular omerle, guven baska hicmi adam yok? biride forwet yok demis sanirim; tuncay,serhat,fatih, gokdeniz, hamit, necati forvet oynucak potansiyelde oyuncular...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Biletlerler gerçekten çok pahalı.Seyirci desteği bu kadar önemliyken maddiyat bu kadar mı ön plana çıkar??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yani rahat yenecegimiz macları alamadık simdi tutusduk umarım kazanırız.[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ümitLer 1-0 maLup[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: _Tora_, 03 Haziran 2005 01:47 tarihinde demiş ki: ne kdr kotu ve kalitesiz bir ligimiz war dogru duzgun oynayabilecek sag bek ve sol bekimiz yok gene alcak umit ozati sol bek oynatcak sonra tuncayi kanat oynatcak ben cildircam adamin kanatlikla alakasi yok... Benim anlamadigim bu ligde 4 buyukler sruyle anadolu kulubunden adamlarin pesinden kosarken bizim hocamiz sadece 4 buyuklerden adam alio hani sag kanat icin alternatif olacak ali tandogan nerde ayip yada sol kanat icin performansi cok yuksek olan tumeri almamis onuda anlamadim... sol bek umit ozat sag bek cihan oynarsa bu taim hepimizi kanser eder ya tmm ii guzel 4 buyuklerde ii sol-sag bek yok da anadolu kuluplerinde de mi yok ben anlamiyorumki... 4 buyukler ve yurt disin haricinde aldigi oyuncular omerle, guven baska hicmi adam yok? biride forwet yok demis sanirim; tuncay,serhat,fatih, gokdeniz, hamit, necati forvet oynucak potansiyelde oyuncular... ben forvet yok demedim,santrafor yok dedim.çok farklı şeyler..[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 az kaldı. umarım bir aksilik olmaz..[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Galatasaraylı oyuncuların pek iyi performans gösterebileceğini sanmıyorum 100. yılında şampiyonluğu kaybetmiş bi takım oyuncusunu psikolojik durumunu düşünmek lazım. Bol şans Türkiye[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 tora ümit'i sol bek oynatcak çıldırcam diyosun da.. Bence ümit en kral "türk" ortacılardan biri, ha tuncay son zamanlarda çok batırıyor bence onu oynatmasın.. Ama forvette son zamanlardaki performansı nedeniyle özellikle Serhat'ı alması gerektiğine inanıyorum adam kendini aştı resmen son zamanlarda FB'li olarak nefret etmeye başlarken tekrar oldukça sevmeye başladım ki çok fazla da gol atamadı ama süper oynuyor son 3-4 maçtır.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 04 Haziran 2005 05:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 türkiye'de orta yapmayı bilen bek oyuncusu yok.ümit orta yaparken dua ediyoruz ters görüp birinin kafasına atsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ümit en kral ortacı mı? sabah sabah iyi güldüm ha. Dünya üzerinde sol kanattan sağ dışla orta yapmaya çalışan tek futbolcu ümitz özat. Ve attığı topların hiç biri yerine ulaşmıyor. Eğer gerçekten orta yapmayı bilse ya da topa vurmayı attığı toplar en azından oyunculara gider.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Vatan sevdası öyLe derin bir duygu ki midemi buLandıran insanLar için biLe dua edeceğim bugün.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ümit Özat'ı öven zihniyeti bende kınıyorum,bu kadar mı at gözlüğüyle bakıyorsunuz yuh yani...Ama işin kötüsü bir sol kanatta yok kimi oynatacaksın ki[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 türkiye ü.özat'a kaldıysa vah türkiyem vah..[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 az kaldı. umarım bir kaza yaşamayız!![signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 2-1 ya da 2-0 yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ümit özat sağa bakıp , sola pas verir gol olur. Yunanlı şaşırır[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lagwagon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bizim takım onemli macları alamıyo(danimarka,ukrayna..) bence bu mac da bizim icin bir husran olabilir zaten hakan sukuru oynatmayan bir adamdan ne beklenirki... bu macı alamzsak ersun da gider cihan kupası hayalleri de...[signature][hline]Look at my cat, why can't I live like that, all of the animals except a few, do nothing else but eat and shit, yesterday was not the time, in my belt , in my mind, Im lazy.F*ck you. Lagwagon-Lazy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 2-0 yunanistan alıcak bence[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bence 1-1.. Bu arada ümit en kral sol bekte oynayacak adam diyorum ve ayrıca bence şu an daha iyi top sürüp ceza sahasına orta yapan adam da yok varsa daha iyisi yazın baride görelim kim daha iyiymiş.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ümit özat? top sürmek? adamda geçiyo dersin sen şimdi eheh. sadece bindirme yapıyo alıp kesiyo işte. tek yaptıgı o. sağ desen bi sürü adamımız var ama solda yok gerçekten dogru düzgün kanat oyuncumuz[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Solda oynayabilecek 2 adam var bana göre.Biri ibrahim üzülmez(sakat) biri d celaleddin.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yunanistan kontra oynaycak büyük ihtimal, defanstan çok orta sahadan defansa hızlı dönüp kademe oluşturcak adamlara iş düşcek.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bana öyLe geLiyor ki bu maçta ne taktik ne de teknik öne çıkar. Bu maçta İNANÇ öne çıkacak , bakaLım kim daha çok inanıyor gaLibiyete[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 biz mal gibi saldırıcaz,ukrayna'nın yaptığı gibi adamlar 2 kere gelecek 2-0 yenicekler.inşallah yanılırım ama bana göre böyle olacak.[signature][hline]Lucas Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki: taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar tüm biletler SATILMIŞ! bende nasıl oldu bilmiyorum ama satılmış.. Bence sola i.üzülmez sakatmış yada tümer[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar