Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Yunanistan

Mave

Öne çıkan mesajlar

said:
-DoruK-, 29 Mayıs 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
kim oynar sence? fenerbahçeyi maymun eden hasan şaş mı fenerbahçeyi maymun eden hakan mı fenerbahçeyi maymun eden orhan mı fenerbahçeyi maymun eden sabri neden oynamasın fenerbahçeyi maymun eden ergün niye oynamasın fenerbahçeyi maymun eden necati niye oynamasın fenerbahçeyi maymun eden cihan niye oynamasın

valla bi kaç kere okudum ve baya düşündüm ama ne demek istediğini anlayamadım hala..? Bu saydığın adamlar ne zaman fbyi maymun etmiş..??

Sabri= Yaramaz
Orhan= Uzak dursun milli takımdan
Ergün= Efendi adamdır severim ama geçti bu işler ondan artık
Cihan= Üç büyüklerde oynayacak kalitede olmayan bir adam
Şaş= Adamı bitirdiniz zaten kimi maymun ediyor? Kendi maymuna döndü

Hakan= Gol atabliyo hala. olması lazım yedekte..
Necati= Bu da olması lazım iyi oynuyo bu aralar..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

federasyon zaten şaşkındı ama eğer o verdiğin fiyatlar gerçek ise yazıklar olsun bu ülkenin spor bakanına da , başbakanına da, cumhurbaşkanına da

sanki asgari ücretten haberleri yok[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Adam maçamı gelsin karnınımı doyursun!...
Milli maç bu kardeşim abartı olmucak fiyatlar..herkes gelip izleyebilecek![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransua, 29 Mayıs 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
OHAANEES bu ne lan kombine mı alıyosun anasını satıyım ..

Fransua anasını satsanda o kadar etmez ya :D[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

Sevindirin Bu Garibi :) Para Kazanın Boru DeğiL

[Bu mesaj insight tarafından 30 Mayıs 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

takımda santrafor yok,birtek fatih.allah korusun bu adam maçtan evvel idmanda sakatlansa kimle sahaya çıkacak bu takım yazık günah ya,ev sahibi olarak oynıyacağımız bir dünya kupası finallerine gidememek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz vallahi yazık.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...

[Bu mesaj Lucas1 tarafından 30 Mayıs 2005 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...