monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Değerli arkadaşlar size birkaç sorum olacaktı (özellikle yetkililere). *Paticik forumlarının amacı nedir? *Niçin böyle bir forum kurulmuştur? *Forum denince aklınıza ne geliyor? Not : Ben en son söyleyeceğim..[signature][hline]“Allah’ım bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır, değiştirebileceğim şeyleri değiştirmem için cesaret ve aralarındaki farkı anlayabilmem için akıl ver”
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: yevaud, 27 Mayıs 2005 14:13 tarihinde demiş ki: pıff iğrenç İğrenç olan ne??? Bişey sorduk değil mi? Ya cevaplarsın yada cevaplamazsın. Post kasmaya çalışmaya.. Beni kötü şeyler söylemeye zorlama..[signature][hline]“Allah’ım bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır, değiştirebileceğim şeyleri değiştirmem için cesaret ve aralarındaki farkı anlayabilmem için akıl ver”
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Evet sitenin girisine forumun vizyonu, misyonu falan onlari yazalim lol[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 paticik onceleri pepelek idi... sonra karakedi ve adı lazım olmayan kişiler arasında çıkan anlaşmazlık yuzunden ismini paticik yapmış... kurulum amacı mmorpg oyunları hakkaında bilgi ve tartışlma ortamı yaratmaktı. (ki bu olay ultimatr zamanına dayanır...)[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 *Paticik forumlarının amacı nedir? Mason kuruluşlarına sömürülecek genç beyinler yetiştirmek. *Niçin böyle bir forum kurulmuştur? Yukarda anlattım ya. *Forum denince aklınıza ne geliyor? Mason..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Karakedi suraya bir baksa bu posta bi rply atsa.. kedileri cok seven birinin yaptigi kesin zaten ama giris sayfasında analtim olmali[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hahha harikasın nedanko[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 İlk olarak dating sitesi gibi düşünüldü. Aslında amaç bol bol kız kaldırmaktı. Ama zamanla asimile oldu ve abazan kabilesinin resmi web sitesi oldu. Ayrıca bu abazanlarda zamanla siteyi asilmile ettikleri gibi manyaklar kendilerinide asimile ettiler ve cinsel tercihler değişti. Forum denince aklımada bu güzel hatunları kaçıran heriflere lanet yağdırmak geliyor.[signature][hline]tuana...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ezik büzük beyin nedenko :=)[signature][hline]tuana...
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 :)) hadi biraz da bi post kasalım belki bize de madalya, ödül falan verirler..
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: nedanko, 27 Mayıs 2005 14:18 tarihinde demiş ki: *Paticik forumlarının amacı nedir? Mason kuruluşlarına sömürülecek genç beyinler yetiştirmek. *Niçin böyle bir forum kurulmuştur? Yukarda anlattım ya. *Forum denince aklınıza ne geliyor? Mason.. hangimiz bir mason degiliz ki?[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Erutan, 27 Mayıs 2005 14:27 tarihinde demiş ki: said: Mirza_Reis, 27 Mayıs 2005 14:23 tarihinde demiş ki: :)) hadi biraz da bi post kasalım belki bize de madalya, ödül falan verirler.. allah allah!!! mesaja bak helal koçuma bea yürü :P olm böle mesajmı olur ya Paticik.com'dan üyeliğimi nasıl silerbilirim.. Size zahmet söyleyin Nasıl mesaj atıldığını öğrendikten sonra yine gelirim...[signature][hline]“Allah’ım bana değiştiremeyeceğim şeyleri kabul etmem için sabır, değiştirebileceğim şeyleri değiştirmem için cesaret ve aralarındaki farkı anlayabilmem için akıl ver”
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Penthesilea, 27 Mayıs 2005 14:26 tarihinde demiş ki: hangimiz bir mason degiliz ki? sen erken asimile olmuşsun penth. biz dadaloğularınıııın........[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mirza_Reis, 27 Mayıs 2005 14:23 tarihinde demiş ki: :)) hadi biraz da bi post kasalım belki bize de madalya, ödül falan verirler.. Hey adamım, sen ne çakal şeysin öyle, hemen teşhisi koydun, kim tutar seni..[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: Mirza_Reis, 27 Mayıs 2005 14:28 tarihinde demiş ki: said: Erutan, 27 Mayıs 2005 14:27 tarihinde demiş ki: said: Mirza_Reis, 27 Mayıs 2005 14:23 tarihinde demiş ki: :)) hadi biraz da bi post kasalım belki bize de madalya, ödül falan verirler.. allah allah!!! mesaja bak helal koçuma bea yürü :P olm böle mesajmı olur ya Paticik.com'dan üyeliğimi nasıl silerbilirim.. Size zahmet söyleyin Nasıl mesaj atıldığını öğrendikten sonra yine gelirim... roflmao roflmao hatta bi daha roflmao... (lolz) said: Spidee, 27 Mayıs 2005 14:29 tarihinde demiş ki: Hey adamım... bi roflmao da buna zuahzhu yarıldım gülmekten süper spidee cevabın!! [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Mayıs 2005 14:30 tarihinde değiştirilmiştir]
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Hepinizin ammına koyum diyor ve gidiyorum. Boşuna mesaj falan atayım demeyin çünkü logout yapacam.. ***DEATH IS ONLY A BEGINNING*** yani ***BEN SİZİN AMMINIZA KOYUM*** :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 LÖLZ /wave[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Neydi ki bu =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Ancalagan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Off burda Salter kopmuş zuahaha[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Nebuch Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 benim ilk zamanlarımı hatırlattı.... ah kotu gunlerdi... :horace:[signature][hline][/b]Kolay olacağını söylemedim, Neo. Yalnızca gerçek olcağını söyledim.[/b] [/b]NEODAMMERUNG[/b]
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 hmm[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Dr Alban - No Coke
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 HAHAHAHAHAHHA[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Muhahahahaha fıstık at fıstık bonzi ruhu geri döndü... kırdınız çocuğun kalbini gel evladım sen yanıma bunlar ne anlar msj atmayı bile bilmiyor görgüsüz develer gel şefaktli kollarıma :=)[signature][hline]tuana...
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 herifin kayış koptu herhalde[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Öne çıkan mesajlar