Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZAGA 4 haziran tarihinde Berlin'de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 05 Haziran 2005 02:43 tarihinde demiş ki:
alev'e güzel mi diyonuz şimdi siz?

tatlı+şirin kombinasyonu[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 05 Haziran 2005 02:55 tarihinde demiş ki:
o kombinasyonu biliyom ben çok can yakar...

yakmaz mı
Allah öle kombinasyonun binbir türlü belasını versin ulean...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
bu programda biraz daha fazla dikkatimi çekti. çok güzel kızlarımız varmış. çok sıcak kanlı çok sempatik milletiz harbiden. gidip yanaklarını sıkasım geldi çok tatlılar.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Mesaj tarihi:
Ceza'nın performansı fena değildi..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Rap'de başbakan bu kajmeran !!!
|| Yoneso hosting hizmetleri ||

>>>X+ Projéct web design<<<
Mesaj tarihi:
O kız kim ? ne neci ?[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

Mesaj tarihi:
çikin..[signature][hline]        «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»

Mesaj tarihi:
valla alevin daha onceden albumunu dinlemistim begenmemistim, canli performans bi ayri oluyormus demekki.
800 km yol gittim ,tempodromdan izledim zagayi.
hic bekledigim gibi degildi :)
herkes okan'in eline kagit verip okutmak icin birbiri ile yaristi.yer sorunu cikti.almanci kardeslerimiz zamaninda gelmeyi beceremediler,bosluklari onceden gelenler doldurdu.sonra geldiklerinde yerlerine oturmaya calisinca ,ufak capli bi chaos oldu.
bu arada dj hasan getir gotur isinden baska bisi yapmiyor :))
fatih akinla fotograf cekme imkani yakaladik,cok cana yakin bi adam,ayrica sakizi agzindan eksik olmuyor:P
Mesaj tarihi:
bide disarda boyle izmir geyigi atiyorduk,bikac eleman gelip muhabbete girdiler :)
bircogu sirf ceza icin gelmisti.zagayi sallayan yoktu :)
bide cezanin sozlerini ben anlamakta zorlandim, bu arkadaslar nasil takip edebiliyorlar sasirdim dogrusu ;)
Mesaj tarihi:
Programın genel olarak cokda mukemmel gecmedıgı dogrudur bır son bolum olarak zaga tarihinde fakat yinede okadar fazla ızleyıcının oldugu bı alanda dusuk olmayacak bı performans yarattı okan ki buda kolay bısey degıldır ve takdir edilesidir.

Evlerini taşıdıkları aile gayet gereksizdi bence cok da kotu olmus sacmalamıslar yanı. Onun dısında Alevin grubu gayet iyiydi, ceza konusunda yorum yapmıcam anlamıyorum zira ne dedigini, fatih akın la sertap tavla oynadılar bı ara yuh dedım :)

Medya arkası guzeldı alman&turk karısık bırseyler yapmıslar hos olmustu.

Yani berbat degıldı kesınlıkle umdugumu veremesede eglendım ben izlerken bir zaga fanı olarak. İyi bir "son zaga" oldu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
  • Yeni Oluştur...