Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 alev'e güzel mi diyonuz şimdi siz?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 senin gothiclere yaklaşamaz tabi de, hoş kız, çok güzel degil ama dedigim gibi hoş kız[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 üstüne bide şarkıları güzelse aşık olurum diyosun...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 şarkılar da güzel be abi=) aşık olmadım ama:P[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fistan, 05 Haziran 2005 02:43 tarihinde demiş ki: alev'e güzel mi diyonuz şimdi siz? tatlı+şirin kombinasyonu[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 o kombinasyonu biliyom ben çok can yakar...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ceza iyidi valla normalde sevmem ama alevlen sölediler ya bi yerde güzel oldu[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Fistan, 05 Haziran 2005 02:55 tarihinde demiş ki: o kombinasyonu biliyom ben çok can yakar... yakmaz mı Allah öle kombinasyonun binbir türlü belasını versin ulean...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bu programda biraz daha fazla dikkatimi çekti. çok güzel kızlarımız varmış. çok sıcak kanlı çok sempatik milletiz harbiden. gidip yanaklarını sıkasım geldi çok tatlılar.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 [spo1=alev][/spo] ya orda bi pijamalı seyirci vardı süperdi[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 oha parmakları tiksinç kurbaga gibi[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Ceza'nın performansı fena değildi..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 ALEEEEVVVVVVVV süperdir laf yok ! Zaga bence sıkıcıydı Okan espiri yapamadı adam akıllı =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 O kız kim ? ne neci ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Alevin şarkıları çalan elemanları sevdim ama alevde tip yokki ya :)[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 çikin..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 uLan ![signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 valla alevin daha onceden albumunu dinlemistim begenmemistim, canli performans bi ayri oluyormus demekki. 800 km yol gittim ,tempodromdan izledim zagayi. hic bekledigim gibi degildi :) herkes okan'in eline kagit verip okutmak icin birbiri ile yaristi.yer sorunu cikti.almanci kardeslerimiz zamaninda gelmeyi beceremediler,bosluklari onceden gelenler doldurdu.sonra geldiklerinde yerlerine oturmaya calisinca ,ufak capli bi chaos oldu. bu arada dj hasan getir gotur isinden baska bisi yapmiyor :)) fatih akinla fotograf cekme imkani yakaladik,cok cana yakin bi adam,ayrica sakizi agzindan eksik olmuyor:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 bide disarda boyle izmir geyigi atiyorduk,bikac eleman gelip muhabbete girdiler :) bircogu sirf ceza icin gelmisti.zagayi sallayan yoktu :) bide cezanin sozlerini ben anlamakta zorlandim, bu arkadaslar nasil takip edebiliyorlar sasirdim dogrusu ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2005 Programın genel olarak cokda mukemmel gecmedıgı dogrudur bır son bolum olarak zaga tarihinde fakat yinede okadar fazla ızleyıcının oldugu bı alanda dusuk olmayacak bı performans yarattı okan ki buda kolay bısey degıldır ve takdir edilesidir. Evlerini taşıdıkları aile gayet gereksizdi bence cok da kotu olmus sacmalamıslar yanı. Onun dısında Alevin grubu gayet iyiydi, ceza konusunda yorum yapmıcam anlamıyorum zira ne dedigini, fatih akın la sertap tavla oynadılar bı ara yuh dedım :) Medya arkası guzeldı alman&turk karısık bırseyler yapmıslar hos olmustu. Yani berbat degıldı kesınlıkle umdugumu veremesede eglendım ben izlerken bir zaga fanı olarak. İyi bir "son zaga" oldu.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar