GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Evet arkadaşlar guild wars'a 5 kişilik bir ekip ile başladık ve gayet güzel bir şekilde ilerliyoruz.Patiden oynayan kişiler varsa tanışalım yardıma ihtiyacınız varsa yardım edebilim.Sormak sitedikleriniz varsa cevaplıyalım :)[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Valla gelsede oynasak artık 6 gün oldu. Send it den sipariş verdim bakalım hayırlısıyla artık gelsede oynasak.Sıkıntıdan patlıyorum:)
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 3-4 kişilik bi grup olarak yeni bir oyun arıyoruz ama karar veremedik hala... city of heroestan sonra daha derin bir oyun arıyoruz.. sanırım guildwars bu konuda pek yardımcı olamaz bize[signature][hline][b]www.kemirgen.net
GM-Newbie Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 coh oynamadıgım için bu konuda sana ne kadar yardımcı olabilir guildwars birşey diyemiyeceğim fakat diablo server bir fanatiksen guildwars seni fazlası ile tatmin edecektir.[signature][hline]||Hisar Oyun[b]||
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Ash Wolfeye lvl 20 R/E Place To Call Home diye guildimiz var Türk Gavur karışık ekleyin friend listenize. Officer ım hatta buyrun aliim guilde arzu edenleri recruiting itina ile.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Oynamayı düşündüğüm bir oyun. Patiden de oynayanlar olduğuna göre merak ettiklerimi sorayım. 1- 256k ile nasıl bir performans alabilirim. 2- Oyunu nereden sipariş ettiniz (Yani nereden alalım). 3- Gelen cevaplar neticesinde pzt sipariş versek elimize ne zaman geçer. 4- Çok abartı bir sistem istiyor mu? 9600xt 512ddr ve amd 2.4 yeterlimidir? Eminim oyunu almayı düşünen kişilerin merak ettiği konulardır. Yardımlarınız için teşekkürler.
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 aynısını ben sorucaktım agzın bal yesin.bende system requirement hakkında bilgi ve fiyat sorucaktım . bide nerden alabiliriz?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 1- 256k ile nasıl bir performans alabilirim. -Taş gibi oyun yapısı gereği herhangi bir şekilde lag içermiyor. 2- Oyunu nereden sipariş ettiniz (Yani nereden alalım). -www.plaync.com sitesinde free account açıp oradan kredi kartı ile key satın alıp 36kb lik bir client dosyası aracılığı ile başlayabiliyorsun. Yanıltmasın oyun bölge geçtikçe stream ederek yavaş yavaş dosyaları alıyor şu an 1.5gb data dosyam var :) 3- Gelen cevaplar neticesinde pzt sipariş versek elimize ne zaman geçer. -Bi üst cevap anında 5 dakikada oynayabilirsin. Fİyatı 40küsür Euro 4- Çok abartı bir sistem istiyor mu? 9600xt 512ddr ve amd 2.4 yeterlimidir? -PII 400 makinede oynuyorum...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... [Bu mesaj SadButcher tarafından 26 Mayıs 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SadButcher tarafından 26 Mayıs 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir]
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Ahah bu arada Guild sıralamasında 440 a yükseldik yaklaşık 1300 kadar guild war oyunda... PvP konusunda oyun eşsiz resmen PvP den zevk alın diye herşeyi yapmış adamlar PvP only char alıp küt diye lvl 20den dalabilmekle beraber benim yaptığım gibi kendi karakterinizi oyun içerisinde geliştirerekte PvP bölgelerine gidebiliyorsunuz İstendiğinde bir guilde kaydolup o guildin Hall u aracılığı ile 8 kişilik takımlarla başka bölgelerin (Korea, America ve Europe diye üç ayrı bölge var) Guildleri ile savaşabiliyorsunuz elinize ne geçiyor derseniz zevk almak haricinde art arda aldığınız 4 uluslararası galibiyet ile oyun içinde Temple of Ages denen bölgeyi başkası ele geçirene kadar kullanıp buradan Underworld diye bir bölgeye girme hakkı kazandırıyorsunuz serverınıza. Daha bin tane enteresan özelliği mevcut anlatmakla bitmez...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Cevaplarınız için teşekkürler en yakın zamanda oyunda görüşmek üzere.
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 said: SadButcher, 26 Mayıs 2005 05:16 tarihinde demiş ki: 4- Çok abartı bir sistem istiyor mu? 9600xt 512ddr ve amd 2.4 yeterlimidir? -PII 400 makinede oynuyorum... abi bu gercek mi takilma olmuyor mu o zaman hemen bende alam ??[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
HasMez Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 sistem için p2 400 demişsinde ekran kartı olarak tnt2 yeter herhalde?[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 bu arada oyun ciktimi download key ini filan nerden alcma :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar.
sQu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bizim de yaklaşık 25 kişilik bi türk guildimiz var. Zekeriya ve Korosu :). Yardım lazım olursa bana oyunda Purified Evil olarak ulaşabilirsiniz. oyun pvp üzerine olduğu için voice chat şart ve by da türk guildi kulurmasını gerekli kılıyor. Join edin yeter
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 oyunu bir kere alırken para ödemek dışında aylık ücret istiyor mu? sphere den sonra ilaç gibi gelir mi ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive [Bu mesaj forgiver tarafından 27 Mayıs 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: forgiver, 27 Mayıs 2005 21:32 tarihinde demiş ki: oyunu bir kere alırken para ödemek dışında aylık ücret istiyor mu? sphere den sonra ilaç gibi gelir mi ? Sadece oyunu alman yeterli aylık ücret yok.Oyun inanılmaz zevkli...
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Senditten birazdan siparişimi veriyorum.En kisa zamanda görüşürüz artik.Ayrica hangi serverlarda toplaniyorsunuz?
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Tek server ve keşke vermeseydin sipariş,online cd key amak daha mantıklı gibi.[signature][hline]Şino Mori.
rexr0th Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: dreagloth, 28 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Tek server ve keşke vermeseydin sipariş,online cd key amak daha mantıklı gibi. yanlız aralarında 25 - 30 milyon civarinda fark war
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Evet öylede düşündüm hem öyle daha hizliya gelir ama fiyat olarak aralarında cok fark var.Senditden 17.99 euro ya alabiliyorum http://www.sendit.com/game/item/6000000001722 alacak arkadaslarada tavsiye ederim eger sabretme gucleri varsa burdan alsinlar. [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 28 Mayıs 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: pyrotoxin, 28 Mayıs 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Evet öylede düşündüm hem öyle daha hizliya gelir ama fiyat olarak aralarında cok fark var.Senditden 17.99 euro ya alabiliyorum http://www.sendit.com/game/item/6000000001722 alacak arkadaslarada tavsiye ederim eger sabretme gucleri varsa burdan alsinlar. [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 28 Mayıs 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] oyun sterlin üzerinden satiliyormus.sterlinin ne kadara denk geldigini bilen varmi?
Raven_Arsenic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: pyrotoxin, 28 Mayıs 2005 14:52 tarihinde demiş ki: said: pyrotoxin, 28 Mayıs 2005 14:39 tarihinde demiş ki: Evet öylede düşündüm hem öyle daha hizliya gelir ama fiyat olarak aralarında cok fark var.Senditden 17.99 euro ya alabiliyorum http://www.sendit.com/game/item/6000000001722 alacak arkadaslarada tavsiye ederim eger sabretme gucleri varsa burdan alsinlar. [Bu mesaj pyrotoxin tarafından 28 Mayıs 2005 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] oyun sterlin üzerinden satiliyormus.sterlinin ne kadara denk geldigini bilen varmi? Hepsi içinde kargo falan dahil 53 milyona aldım ben senditten sterlinde 2.550ytl cibarı birşey olması lazım
Takhesis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 az once aldim...send.it'ten ne zamana gelir bilmiyorum ama beklicem...beni de araniza alirsiniz artik :)
667_Antisatan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben adamlar nasıl olucak da 1 yılda 2 expantion cıkartacaklar onu merak ediorum (biliyorsunuz ki server masraflarını expentionlarla giderecekler) ya oyun ufak haritada baslayacak (sorudur oynayanlara) ekleyerek devam edecekler yada oyun devasa bir haritaya yayılacak. yoqsa büyük questlere falan mı girişirler alahım yardım et............. sonra bu expantionları insanlara aldırmayı nasıl başaracaklar... bu mevzular derin mevzular aşar beni ben içinden cıkamadım onların yerinde olsam hiç riske girmeden kütür kütür alırdım server e girmek için aylık para riske giremezdim demekki adamlarda duble tasak var ben bu adamlara gıpta ile bakıorum hoş bu adamlar diabloyu yapmış guild warsdan mı korkacaklar :))[signature][hline]nus ile uslanmayanı etmeli tektir; tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Pentotal Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: 667_Antisatan, 29 Mayıs 2005 01:05 tarihinde demiş ki: ben adamlar nasıl olucak da 1 yılda 2 expantion cıkartacaklar onu merak ediorum (biliyorsunuz ki server masraflarını expentionlarla giderecekler) ya oyun ufak haritada baslayacak (sorudur oynayanlara) ekleyerek devam edecekler yada oyun devasa bir haritaya yayılacak. yoqsa büyük questlere falan mı girişirler alahım yardım et............. sonra bu expantionları insanlara aldırmayı nasıl başaracaklar... bu mevzular derin mevzular aşar beni ben içinden cıkamadım onların yerinde olsam hiç riske girmeden kütür kütür alırdım server e girmek için aylık para riske giremezdim demekki adamlarda duble tasak var ben bu adamlara gıpta ile bakıorum hoş bu adamlar diabloyu yapmış guild warsdan mı korkacaklar :)) oyunda party olayi kurulduktan sonra partydekiler haric ortamdaki başkalarını göremiyormusuz.Öyle bir olay duydum sanırım serverin yükünü böyle hafifletiyorlar.
Öne çıkan mesajlar