hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 liselrde kalkıo ilkokul 4'den 8'e kdr sadece nası oluo yani :S[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Head Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 italyanca felan öğretiyolardı bizim okulda ilkokul'da onu kaldırıyolar heralde[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 şu an ntv'yi acın orda biri var birisi acıklama yapıo yabancı dil ile ilgi programn var[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ulam ing0 zaten pehh sınıfta aklıcas yeni kaldırıyolar neyse yıla sınıfta kalmayız :D[signature][hline]Pa]La[url=http://ye]ye K]R K[url=http://iL]iL[url=http://L[/url]e]LeR
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 iyi ya daha okuma bilmiyen çocuklara ingilizce öğretilme çabalarından kurtulmuş olduk. olan bizim liseye oldu(ulan sana ne mezun oldun ya)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır. Then I wake its kaleidoscopic mind... bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 nası yaaa.:S[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kalksın, belki türkçe yazmayı öğrenirsin biraz.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
Cresent Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Adam pasaporttan felan bahsetti.Hiç bir şey anlamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi?[signature][hline]"It will be a hard life, but you will find out who you are" Qui-Gon Jinn
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ya sacmalamayın yaa yabancı bdilin kalkmasından bahsedioyorz iş ararken en az 2 dil istenio ama okullarda ing. yarım yamalak ogretiolar[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Cresent, 31 Mayıs 2005 15:47 tarihinde demiş ki: Adam pasaporttan felan bahsetti.Hiç bir şey anlamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi? baksanıza daha türkçe şeyleri zor anlıyosunuz, ingilizceyi normaldir anlamamanız, çaba sarfetmeyin boşuna anlayacağız diye, türkçe üzerine bişeyler yapın...[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 çünkü adam yarısından sonra izlemeye başladı.yoksa anlaşılmayacak bişey yok.[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Orta okul ve lise boyunca sadece dil dersi olarak değil her dersi (Matematik, Fizik, Biyoloji, Kimya vs) almanca gördüm, ve hiç şikayetçi değilim. Tam tersine çok faydası oldu. İlkokulda hatta ana okulunda yabancı dil koyanlar var. Buna ben de çok karşıyım. Ama ortaöğretimde yabancı dil çok yararlı bence... Tabii herkes kaldıramayabilir bunu o ayrı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
hellspe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende pek bilmiyorum aksam haberlerde gosterirler ayrıntılı olarak heralde aksam haberlerini bekliycez...[signature][hline][b]forever pati parçala behçet [b]Slash Online
Hellsing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 arapca koysun serefsizler..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Anadolu ve Fen liselerindeki hazırlık sınıfları kaldırılarak, yabancı dil eğitimi ilköğretim ve ortaöğretim süresine yayılacak. die bisey okudum ben demin.. kastettikleri sey budur heralde.[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 benim okuduğum hazırlıpın kalkıp lisenin 4 yıla çıkması ki bana göre mantıklı bu. bir sene hafatda 24 saat görüp sonra hiç sallamamak kötü. her seneye yayılsın dil dersleri hoş olur.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Bacyo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yanlış, eğitim şart.[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Geçen hafta heralde akp değişik bir şey önermiş,o programa göre lise'yi bitirmeden çok iyi derece'de ingilizce öğrenilebilecekmiş,iki sene sonra yürürlüğe girecek falan diye okmuştum gazeteden.[signature][hline]~®âi ~
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Vanille nin dediği gibiyse ayakta alkışlıyorum Milli Eğitim'i,bravo.Bu kadar mı salak olunur ya ![signature][hline]Still Goin' Wild !
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 haberin devami .. [signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 işte benim dediğim gibiymiş :) aklınız karışmasın ortaöğretim artık lise eğitimine işaret ediyor. yani açıkçası değişen pek de fazla bir şey yok. hazırlıkta sadece yabancı dil verip adamları önce salıp sonra iyice sıkmaktansa hep aynı tempoda gitmesi güzel olabilir.[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
sheref Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bakalım yine ne saçmalayacaklar hiç bir zaman oturmamış ve oturması zor olan eğitim sistemimiz üzerinde?[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 eğer ingilizce eğitimini ilköğretim ve ortaöğretim seviyesine doğru düzgün yayabilirlerse gayet güzel olur. 1 senede deli gibi ingilizcedense 12 yıla yayılmış ve oturmuş bi ingilizce çok çok çok daha iyi. ama kesinlikle tümden uygulamaya bakar.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla.
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Yabancı dıl şart bence olmalı gerçi gosterdıklerı dersileri kımse sallamıodu ama :P[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
arina Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yabancı dilin kalkması çom saçma hele ingilizce çok önemli neredeyse 2. ana dil oldu ingilizce.konuşamayanı sopalarla dövme durumuna getiriyolar.iş kapılarından döndürmeler falan[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Öne çıkan mesajlar