Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yabancı dil kalkıo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
italyanca felan öğretiyolardı bizim okulda ilkokul'da
onu kaldırıyolar heralde[signature][hline]valandil ownz j0o!
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Mesaj tarihi:
iyi ya daha okuma bilmiyen çocuklara ingilizce öğretilme çabalarından kurtulmuş olduk. olan bizim liseye oldu(ulan sana ne mezun oldun ya)[signature][hline]Sözler sakız gibidir; çiğnedikçe yavanlaşır. Attığında da biri sağa sola çekiştirip üstüne yapıştırır.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Mesaj tarihi:
Adam pasaporttan felan bahsetti.Hiç bir şey anlamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi?[signature][hline]"It will be a hard life, but you will find out who you are"
Qui-Gon Jinn
Mesaj tarihi:
said:
Cresent, 31 Mayıs 2005 15:47 tarihinde demiş ki:
Adam pasaporttan felan bahsetti.Hiç bir şey anlamadım. Anlayan varsa açıklayabilir mi?

baksanıza daha türkçe şeyleri zor anlıyosunuz, ingilizceyi normaldir anlamamanız, çaba sarfetmeyin boşuna anlayacağız diye, türkçe üzerine bişeyler yapın...[signature][hline]| | | || | | | | | |||| | || || || |||||| | | | | || | | ||
Mesaj tarihi:
Orta okul ve lise boyunca sadece dil dersi olarak değil her dersi (Matematik, Fizik, Biyoloji, Kimya vs) almanca gördüm, ve hiç şikayetçi değilim. Tam tersine çok faydası oldu.

İlkokulda hatta ana okulunda yabancı dil koyanlar var. Buna ben de çok karşıyım. Ama ortaöğretimde yabancı dil çok yararlı bence... Tabii herkes kaldıramayabilir bunu o ayrı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Anadolu ve Fen liselerindeki hazırlık sınıfları kaldırılarak, yabancı dil eğitimi ilköğretim ve ortaöğretim süresine yayılacak. die bisey okudum ben demin..
kastettikleri sey budur heralde.[signature][hline]Do what thou wilt, shall be the whole of the Law..
Mesaj tarihi:
Geçen hafta heralde akp değişik bir şey önermiş,o programa göre lise'yi bitirmeden çok iyi derece'de ingilizce öğrenilebilecekmiş,iki sene sonra yürürlüğe girecek falan diye okmuştum gazeteden.[signature][hline]~®âi ~

Mesaj tarihi:
işte benim dediğim gibiymiş :) aklınız karışmasın ortaöğretim artık lise eğitimine işaret ediyor. yani açıkçası değişen pek de fazla bir şey yok. hazırlıkta sadece yabancı dil verip adamları önce salıp sonra iyice sıkmaktansa hep aynı tempoda gitmesi güzel olabilir.[signature][hline]oasisoyun.net
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Mesaj tarihi:
yabancı dilin kalkması çom saçma hele ingilizce çok önemli neredeyse 2. ana dil oldu ingilizce.konuşamayanı sopalarla dövme durumuna getiriyolar.iş kapılarından döndürmeler falan[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
  • Yeni Oluştur...