Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Televizyonda bir program varsa izlemeye değer oda budur kardeşim. Prof. Üstün Dökmen'in sunduğu hayata dair bir program. TRT1'de, tavsiye olunur..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm [Bu mesaj Qui tarafından 17 June 2003 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Güzel anlatıyor , ders verici vb. güzel program. Ama bazen sorunlar karşısında yapılacak şeyler pek yeterli gelmedi bana. Biraz daha detaylı anlatması lazım bence bazı şeyleri . Onun dışında güzel.[hline]Prawler, 24 Şubat 2003 12:36 tarihinde demiş ki: ahmet ben de 13 F ist ama sarı saçlı mavi gözlüyüm ve boyalı değil saçlarım yani kaşlarım da sarı tanışalım plz.. vücutum ta taş gibidir kenk
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mükemmel bir program olmasına karşın Predatora katılıyorum[hline]deep. bakın imzaya img tagı koyuyorum nihoho [img][/img]
Ra_d Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 çok güzel bazen cidden çok etkileniyorum ama bazende fazla polyannacılık oynuyo gibi geliyo.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe.
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 özellikle bugünkü programını çok beğendim.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 en iyi program kesinlikle esra özmen midir nedir onun programı telefonla yayına katılan izleyici ile o biçim şarkıcı birlikte canlı yayında "honki ponki" mi ne o şarkıyı söylediler uzun zamandır bu kadar gülmemiştim[hline]What's your please, Sir? Aaahhh the suffering...the sweet suffering One more trick of yours and your suffering will be legendary, even in hell! Oh,no tears please, it's a waste of good suffering But if you cheat us, we'll tear your soul apart!
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Hayatta zor gözüken şeyleri çok basit gösterior adam progmramında. Bunu başarılı da yapıyor. izledikten sonra bi "nası ya" moduna giriyorum ister istemez[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Profesyonel yardım için özel olarak görüşmek lazım heralde.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Öne çıkan mesajlar