Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Evet cogu zaman böyle hikayeler duyarizki Bence Tamamilen YALAn . herkez aa ben gördüm bende duydum der nerde nasil gördünüz banada gösterin derim işte benim bi arkadasim görmüştü derler ve olay yalana baglanir isin esasi nedir bu hayaletler nedir bu cinler vs vs ler. gören oldumu yada gercekten aranızdan biri cin tahtasimidir nedir onun karsina gecip bi hayaletlemi cinlemidiri endir konustumu ? Demek istedigim orda duran 5 kisi beyin gücüyle(biliyorum brz sacma ama) o objeyi istekleri ve dusundukleri cevaplara göre oynatamazmi ? bunlar bizim beynimizin kuvvetleri olamazmi .. http://www.ukghost.com/ghostpicture_ghostskeleton.htm http://www.psychics.co.uk/realghostpictures/ghostphotographs.htm http://www.geocities.com/esrarulk/ghost/neu/grantpag.html http://www.geocities.com/esrarulk/ghost/neu/weird.html böle degisik resimler işte sizin kanınız nedir bu konularda merak ettim..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj dominic tarafından 04 Haziran 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 resim görünmüoo[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 herzamanki gibi gene resimleri koymayi beceremedim heralde böööehhhhhhhhhhhhhhgggggg :([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ''ölü insanlar görüyorum''... (bkz : altıncı his :) )[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bence gormedigin bir sey icin sadece yok diyemezsin. olabilir de olmayabiirde. yani sadece gormedigin icin yok diyemezsin. gormedigimiz o kadar cok sey varki ... bide isme bakin adi ustunde hayal ET yani dusun demek. dusunceden geliyor. aklimizin yarattigi bir sey de olabilir gercek bir sey de olabilir.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 resimlere baktım oha ışık yansımasına hayalet dionuz ya ne diim :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 resim upload etmek için, www.imageshack.us[signature][hline]beş hececiler H.B.E [Bu mesaj Heffer tarafından 04 Haziran 2005 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Horrible, 04 Haziran 2005 23:40 tarihinde demiş ki: resimlere baktım oha ışık yansımasına hayalet dionuz ya ne diim :) errr brz akşin olsun diye resim ekliym dedim ama olmadi napiym :( bula bula onlari buldum zaten pek inanmiyorum hehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 oldu mu? evet bu espiriyi yapmadan rahat edemiyorum. bir de agactaki yaratik var. icimde bir tutku oldu artik.[Bu mesaj dominic tarafından 04 Haziran 2005 23:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Süper oldu![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ahah baya kotuydu ama :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadasın koymak istedigi resimler. ilk 2 sini koyabildim hepsini koyacaktım editledi berbat etti olayı.3. ve 4. de resim falan bulamadım.editlemese onlarıda koyuvercektim euhe[signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 altinda esrar ulkesi yazan fotograflari asla bir kaynak olarak kabul etmiyorum sahsen.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 "kabul etmiyorum şahsen" ne demek dominic. altta bi türkçe topici var oraya alalım seni :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ilkokul ve liselerde de turkce dersleri var, bende seni oraya davet ediyorum fistan.
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Eeerrrr... hayalet fotograflari icin kaynaklarin farkı varmi ? :-P[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
dominic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 eger kaynaklarin farki yoksa bir tane de benden. [Bu mesaj dominic tarafından 04 Haziran 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 birtane masaya 5 kişi oturuyor. Sonra herkezin elleri ipler ile koltuklara bağlanıyor Işıklar kapatılıyor. Masanın ortasında 5 tane obje var hepsinin üstünde fosfor var, tavanda mor ötesi lamba var bitane. Bunlar parlıyor. İşte adam var bitane oda sandalyeye bağlı. Diyorki herkez şu topa odaklasın. Hop diye top oynuyor. İşte herkez şuna odaklansın. Oda oynuyor. Böyle gidiyor olay işte... Sonra ışıklar yakılıyo bunlar dumurlamış bir şekilde gidiyor. Kızılötesi kamera ile çekimleri gösteriliyo televizyonda eheh. Meersem adam bağlandığı halde elini rahatca kurtarıyormuş. Sonra sandalyenin kol koyma yerinin altından uzayan o anten çubuklardan alıp dürtüklüyormuş objeleri:). Işıklar yanmadan öncede çubuğu yerine koyup elini gene bağcığın içine koyuyor:).[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Admin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gecenlerde evde arkadaslarla geyik yapıyoduk 2 si cok korkar cinden baya anıları fln da olmus bende hiç kaale almam hep kafa buluyordum işte 3 harfliler diyo 2 si ben direk cin diyom bak kullanma adını sonra bilmemne blabla diyolardı bütün gece cin cin cin evde dolaştım :) rüyamda bu yaşıma kadar 2. kez olan bişi oldu hehe karabasan geldi sıçtı azıma neyse sabah kalktıgımda daralmıştım fln hehe[signature][hline]G3NK
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ağaçtakinin dışındakine inanmam[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion
screamer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yanlış okudum ve olayı hayalet ws cinler olarak anlayım sazan gibi yazıya başladım ki hemen durdum. Konuya dönersem bunlara palavra diyip korku filmlerinden ve hatta televizyondan uzak durunuz diyorum kaşınıyorum arkadaş diyorsanız Garez , Ring ve bilumum Japon korku filmi izliyip kafayı yiyin.Afiyet olsun.[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light.
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Cin'ler vardır bu bir gerçektir inkar edilemez. Kuran-ı Kerim'de yer almaktadır.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 [signature][hline]Akvaryum TutorialImagine your life without me...+Miserable huh?.
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: screamer, 05 Haziran 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Yanlış okudum ve olayı hayalet ws cinler olarak anlayım sazan gibi yazıya başladım ki hemen durdum. Konuya dönersem bunlara palavra diyip korku filmlerinden ve hatta televizyondan uzak durunuz diyorum kaşınıyorum arkadaş diyorsanız Garez , Ring ve bilumum Japon korku filmi izliyip kafayı yiyin.Afiyet olsun. ahah bilimum capin filmi :) bide afiyet olsun. bitirdi beni[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Öne çıkan mesajlar