gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben geldim taze taze buyrun... sorabileceğiniz en saçma en salak soruları sorabilirsiniz.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla
arina Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 merhaba hoşgeldin ya nickini görünce yarınkı turkçe yazılım aklıma geldi .üff ya!!![signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Alıntıla
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cevapları ister misin eheh[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla
Aeneas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 en yenı benım sana nooluor :) Alıntıla
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kıskandın dimi[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla
Aeneas Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 kıskanırım tabı o balon u bana bosuna vermedıler[signature][hline]æ Alıntıla
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Hoşgeldin,nickin güzelmiş eheh.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Alıntıla
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bak benim nikim senin balonundan daha güzel!![signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla
Pasha Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nicke bayıldım. wtp[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN Owumyr of Frostwhisper Alıntıla
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 hoşgeldin, asl ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 yok asl gizliyim ben[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. [Bu mesaj gizliozne tarafından 30 Mayıs 2005 23:16 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 bende tümleç ama gizlenecek yer bulamadım kaldık ortada[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ilerde bi ağaç var[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben bulamam o ağacı dolaylı olanındanım ben bide o var[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Alıntıla
trapt Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 nickin nie böle ?[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep Alıntıla
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben zaten dolaylıları tanıyorum demek gizliler öyle gizlenmişler ki hiç görmemiştim bile şimdiye kadar. memnun oldum baya[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla
Chasten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Güzel nick :) hoş geldin.[signature][hline]~®âi ~ Alıntıla
Aeneas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 seni nasil buluorduk NE KİM soruları mıydı =?[signature][hline]æ Alıntıla
gizliozne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 sadece kendimizi göstermek istediğimizde lol.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Alıntıla
Promecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hoşgelmişsen lo.Gizli özne :D bu nicki nerden buldun lem.Aklıma lise sonda türkçe yazılısından kaçmıştım bi an o geldi.[signature][hline]Ekşın Time Forever Uo Alıntıla
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 en iyisi tüm yeni gelnler hoşgeldin demek:D Hoşgeldiniz[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 İ KİSS J00!! hoşgeldin :) Alıntıla
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hosgeldiniz[signature][hline]icq ¶ msn Alıntıla
pan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hoşgeldn[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.