Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İyi ben demiyorum, çünkü İNSANların farklı bireysel özellikler olabileeğini kabul ediyorum. Ayrıca insanın aklında kalanlar genellikle acılarıdır ve böyle kızlar onlara acı çektirdiği için dillerinde tek dolandırdıkları bu kızlardır. Siz gözlerinizi kapatırda çok şey bildiğinizi iddia ederseniz bu benim sorunum değil. Bence İNSANI tanımaya çalışmak yerine insanlardan başlayın sizin için daha sağlıklı olur.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Soul şuanda genellemelere kurban gitmenin verdiği sinirle tartışıyorum birazda o yüzdne evet biraz kavgacı ve zorlayıcı havam var ama sonuçta fikirlerde paylaşılmalı. Eğer bu hışmımla kimseyi gıcık ettiysem kusura bakmayın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ardeth uzatmayalım konuyu dedigimi hatırlıyorum cevap yazmayacam sadece tekrarlıyorum.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Saendul abi istersen aradan çekilebilirsin yani burda başka insanlarda var. İstediğin zaman konuyu terk edebilirsin.Gerçekten konudan hoşlanmayan varsa gitsin... [signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Kasım 2004 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 seandul uzatmıcaksan mesaj yazmazsın ki uzamaz ancak tartışılası ve fikir alış verişinde bulunulası bir konu bu yani[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Ardeth, 08 Kasım 2004 18:54 tarihinde demiş ki: İyi ben demiyorum, çünkü İNSANların farklı bireysel özellikler olabileeğini kabul ediyorum. Ayrıca insanın aklında kalanlar genellikle acılarıdır ve böyle kızlar onlara acı çektirdiği için dillerinde tek dolandırdıkları bu kızlardır. Siz gözlerinizi kapatırda çok şey bildiğinizi iddia ederseniz bu benim sorunum değil. Bence İNSANI tanımaya çalışmak yerine insanlardan başlayın sizin için daha sağlıklı olur. Tabiikide herkez farklı biz de ztn herkez aynıdır falan fln demiyoruz ki...Bugün arkadasımla erkek olsak nasıl kızlarla çıkardık muabbeti yaptık onun dediği güzeller oldu benim dediğim sevdiğim oldu...Arada ki fark budur arkadaşlar erkekler içinde aynı şey geçerli kızlar içinde.Birini sevdiğini söylüyorsun çevrendeki bazı dangalaklar ayyyy çok iğrenç be gibi gerzek yakıştırmlaar yapıor...İşte insanlar büyüdükçe olgunlaşıor büyüdükçe tipe önem vermior (ben biraz hızlı büyümüşüm :) ) Walla yaşıtlarım bana salak gelio çünkü hepsi tipi ön planda tutuor bence tipin ne önemi var ya...Herkez farklıdır siz herkezi aynı kefeye koymayın.Buaradki erkek arkadaşlar açısından baktığımda gerçekten sizi çok üzmüş çok sinir tipler olabilir ama bu herkezden intikam alıcaz ünide söle yapacaz böle yapacaz demenizi gerektirmez...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 İlişkilerde tipte önemlidir, ama onu hangi sıraya koyduğunda önemlidir. Herkesin sonuçta bir standartı vardır ben tipe önem vermiyorum demek sizi yalancı çıkarır. Herkesin kabul etme sınırında bir ''en aşağısı'' vardır bunu kabul etmek ve bunla yaşamak zorundasınız. Ama tipi en başa koyanlar daha ciddi bir ilişkiye önem vermeyen kişilerdir.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 17-18 yaşında hatunun etrafında her daim birileri döner. ne olmasını bekliyorsunuz ki? ayrıca kim hatunları anlamışki anlıyım diye kasıyonuz. bırakın kendi hayatınızı yaşayın, sevgili tuz biber gibin baharat tarzı bişi ana yemek değil ki. (ana yemek için bkz; bilim, sanat, felsefe, spor, mesleğiniz vs.. vs..)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Tipe önem vermiyorumdan kasıt birinin tipine bakıpta aaa aşık oldum demiyorum anlamındadır...Tabikide yüzüne bakılmayacak kdr iğrenç yadfa miğdenizi bulandıran birine ztn aşık olamazsınız...Benim demek istediğim benim için önemli olan kişilktir insanlıktır ama tipte bir yere kdr önemli...[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 çevremde horrible gibi düşünen 3-5 tane kız olduğunu bilsem... çevrem dediğimde okul yani başka bi yer değil,çok bunaltıcı oluyo bazen kız arkadaş yanısıra adam gibi bişiler paylaşabileceğim sağlam akıl,fikirden nasibini almış arkadaşlarımda mevcut değil,garip bir kişilik olup çıkıosun...[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 bu arada 17 yaşlarında gerçekten aşık olmanız imkansıza yakın, aşk bambaşka bişeydir..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 nedir aşk dwinz?[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Valla bence bir yaştan sonra (mesela diyelimki 15) aşkın nezaman geleceği tamamen senin nasıl yetiştiğine, çevrene ve şansına bağlıdır....Ama aşık olduğun zaman geri döner bakarsın eskiden aşk sandığın şeylerin nekadar küçük ve komik durduğuna.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Dwinz bunu yasayamadan soyleyemezsin.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Rahan, 08 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki: ayrıca kim hatunları anlamışki anlıyım diye kasıyonuz. bırakın kendi hayatınızı yaşayın, sevgili tuz biber gibin baharat tarzı bişi ana yemek değil ki. (ana yemek için bkz; bilim, sanat, felsefe, spor, mesleğiniz vs.. vs..) Hay bu cümleleri yazan ellerini gözlerini öpeyim![signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 en azından aa ben aşık oldum bu kıza/erkeğe falan diemessin direk.. bi zaman gerektirir beraber yer içer beraber olursun bi müddet biraz zaman gerektirir gerçekten aşık olup olmadıını anlaman.. aşk nedir bende anlatamam sana çünklü bende şu ana kadar yaşadıımı sanmıyorum.. ha bi kızı ölesiye sevmişimdir, ama sonuchta bi süre sonra unutulur gider.. bu süre senelerde olabilir..ama aşık oluyosan bambaşka bişeydir bu..ben yaşadım diyen varsa anlatsın..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hmm evet rahan'ın yazısını kacırmısım cidden +1 cok iyi bi noktaya deginmis. İyi abi ben 17 yasında asık oldum diyodum sonra karsılıksız oldugunu ogrendim en az altı ay depresyondaydım hayat stilim konusmam yedigim ictigim herseyim ama herseyim degisti sonra. Bundan sonra da cidden ikna oldum asık olduguma. Bunu tatmadan cidden anlayamazsın eminim burada 17 yasında asık olmus daha niceleri vardır... [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. [Bu mesaj Saendul tarafından 08 Kasım 2004 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Eh siz bir İNSANOĞLU ile olan ilişkinize bu derece önem veriyor ve bu şekilde bir benzetme yapıyor iseniz benimde diyecek fazla birşeyim kalmaz zaten. Ama gidip ondan sonra aşık olduğunuz insandan size hayatında önemli bir yeri olan erkek yada kadın muamelesi yapmasını beklemeyein yada yapmayınca kalbiniz burkulursa buna hakkınız olmadığını bilin.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 aşk mideye vurur yutkunamazsın filan,aşk kimine göre bir gülümseme kimine göre hiç bir kavşakta kesişmeyen ayrı yollar hepsinin tek ortak noktası beraberinde acı doğurur aşk iyi bişi diildir (size değer vermeyen insanlara karşı hissedildiğinde)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 o insanoolu sana yeterince güven veriyor, oda sana tamamen güveniyor ise aşk budur kardeşim.. daha çok tanımı yapılır aslında aşkın :) bu arada aşk ile ilgili daha fazla konuşmucam gettim ben sınavlaarım var ala ala :D[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Rahan, 08 Kasım 2004 19:05 tarihinde demiş ki: 17-18 yaşında hatunun etrafında her daim birileri döner. ne olmasını bekliyorsunuz ki? ayrıca kim hatunları anlamışki anlıyım diye kasıyonuz. bırakın kendi hayatınızı yaşayın, sevgili tuz biber gibin baharat tarzı bişi ana yemek değil ki. (ana yemek için bkz; bilim, sanat, felsefe, spor, mesleğiniz vs.. vs..) Olay budur.. Bu kadar kasmanın manası nedir ki? Bu arada tip önemli değil vs diyen arkadaşlar.. Kendinizi kandırmayın arkadaşlar.. Bir insanı önce dış görünüşünden ve davranışlarından (yürüyüşünden, konuşmasından) değerlendirirsiniz ki, bu da o insan hakkında %80 doğru bir kişilik analizi çıkarmanızı sağlar.. Bana kalırsa insanın içinin pisliği yada temizliği direk suratına ve hareketlerine yansır.. Bunu bir maskeyle gizlesede er geç o maske de bir açık yakalarsınız..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Deep-Night, 08 Kasım 2004 17:28 tarihinde demiş ki: Herşey lise ortamında başlar. Eminim aramızda da bulunan bir sürü platonik aşık veya sevgisine karşılık bulamayan böyle melankolik veya hiç kız arkadaşı olmamış arkadaşlar vardır. Aslında ne kadar duyugsal kişiler olduğunuzu biliyorum fakat ne var ki dünyanın kuralları böyle işlemiyor. Onu gerçekten seviyorsunuz ve mutlu edebileceğinize inanıyorsunuz fakat hatun kişilerin %99 u onu seven kişiye değil onun için yakışıklı olanla beraber olurlar. Onlar için daha yakışıklıyla beraber olmak önemlidir. Siz evde melankolik müziklere boğulup, belki ağlayıp, içinizden birşeyler koparcasına birini severken o size hahaha hihihi yapıp. Ah ne güzel aynı şeylerden hoşlanıyoruz diyip belki de kendisiyle hiç alakası olmayan tipte fakat yakışıklı ve hafif havalı pç biriyle takılıyordur siz onunla birlikte olmak amaçlı konuştuğunuzdan beri o 3 kişiyle çıkmıştır bile. Size önem veriyormuş gibi görünür fakat sizin gösterdiğiniz duygusallığa değmeyecek biridir aslında. Ve üniversite yılları başlar. Artık duygusal olma sırası kızlarda ve lise yıllarının intikamını alma sırası erkeklerdedir. Lise yılları boyunca hırsla dolan erkek sonunda intikamını alır. Hergün başka bir kızla gezer 3 kişiyle aynı anda çıkar, tek gecelik onlarca ilişki yaşar ve aslında bundan büyük bir zevk duyar. Kızlara acı çektirmek ister (ki bunda çok da haklıdır ne de olsa herkesin bir sırası var ). Böylece duygusuz kızları kullanıp atan diye nitelendirilen erkekler ortaya çıkar. İşte duygusuz erkek bu şekilde duygusuz kızlar tarafından yaratılmışlardır. Sanki beni özetlemişsin benim bir özetim direk[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ya universite kismi ?[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 üniversite kısmı daha yok ama bilmiyorum o kadar yaraladılar o kadar daıttılar ki beni oyuncak gibi kullanıldım lanet olsun bana bunu yapanlara nefret ediyorum[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Bir gün derste Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz. dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Nefret insanı korkak yapar bence.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar