Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askeriye ve Pc leri

kam3r

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Nevşehirde askerim İl Jandarma Komutanlıgında ya allahım askeriye hiç son system bi pc almazmı alayı 166 mmx buraya yazmam dogrumuydu bilmiyorum bunu ama içimden geldi turk silahlı kuvvetleri ne hallerde yani dusunun teknolojiden bihaber bide ben o pc lerle boguşuyorum edo ramli dusunsenize arıza yapıyor bide win2000 kurduruyorlar neymiş güvenlik zuzu makinalar kaplumba timsali
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
ezik askeriye falan :-p
birazdan kapıma dayanmasınlar aman. vallahi askeriye birsürü şey yaptırıyor lojmanların içine veya başka yerlere. bence makinalarıda yenilemeli.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)|
Sosyal ağlarda paylaş

:) Ozaman bizim askeriye ezik kalmış bonepart :) bone bu arada beni hatırladınmı bilmiyorum ama noirden uo dan owner kamer :P nick zaten kamer neyse reklam için yazmadım nır felan diye boıne part faust u tanır sanırım bende bıone part ı tanımıyorum gerci sadece yazılrından yane yaa abi ben manyak laştım askeriyede ne yazdıgımıda bilmiyorum iyimi sizban bakmayın
Sosyal ağlarda paylaş

bizim arkadaş o pc lerde war3 replayi izliyodu be
askerden izne geldi replay izlerken "allahım ne olursun lich nova atmasın" veya far seer chain atmasın diye yalvarıyodum izlerken diyo :))[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

Hava Harp Okuluna gıdınde sıstem neymıs gorun psıkomotor testı yaptıkalrı sımulatorlerı gorunce beynınızı yersınız ve cogu subayada laptop communıcator vs verıyorlar artık

Nevsehır askerı olarak krıtık bır onem tasımıyan bır yer cok buyuk garnızonalrda orda yok ve sadece cıktı almak veya mesajlaşmak ıcın adamlar oraya tutupta gForce 5980 512mb ekran kartlı p4 makınemı alıcak eger orduda devlet daırelerı gıbı parayı sacsaydı su anda kopekler gulerdı halımıze
ordunun oncelıge gore teknolojı kullanmasını buradan alkışlıyorum sırf dos tabanlı muhasebe programalrını calıstırmak ıcın p4 hayvanı makıneler alan devlet daırelerınıde kınıyorum unutmayın onların hepsının parası bızım cebımzıden cıkıyor devlet sıhırlı degnekle bulmuyor parayı ordunun ısraf yapmaması uzulucek degıl sevınılıcek birşey[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Yani sadece yazı yazmak için kullanıyorlarsa bilgisayarları P4 alıp koyacak halleri yok sonuçta. Neden boşa harcasınlar devlet kurumları gibi.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Viktor, 04 Haziran 2005 19:09 tarihinde demiş ki:
askerıye tasarruf eden tek kurum bu devlettekı dededen kalma dandık patton tanklarını bıle kıbrısa onemlı noktalara gomdulerkı tarretlerın atış gucunden yararlansınlar

hadi:) gerçekmi bu? toprakta tank var sırf tareti dışarda. motor yok birşey yok tarette biri oturmuş ateş ediyo. hahaha red alertteki şeyler aklıma geldi:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...