kam3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar Nevşehirde askerim İl Jandarma Komutanlıgında ya allahım askeriye hiç son system bi pc almazmı alayı 166 mmx buraya yazmam dogrumuydu bilmiyorum bunu ama içimden geldi turk silahlı kuvvetleri ne hallerde yani dusunun teknolojiden bihaber bide ben o pc lerle boguşuyorum edo ramli dusunsenize arıza yapıyor bide win2000 kurduruyorlar neymiş güvenlik zuzu makinalar kaplumba timsali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ezik askeriye falan :-p birazdan kapıma dayanmasınlar aman. vallahi askeriye birsürü şey yaptırıyor lojmanların içine veya başka yerlere. bence makinalarıda yenilemeli.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 demek ki gerekli değil orada iyi bi bilgisayar?[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 senin oldugun yerde oyleymis makinalar, askerde oyun oynayan cok kisi biliyorum...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: riglous, 04 Haziran 2005 15:15 tarihinde demiş ki: senin oldugun yerde oyleymis makinalar, askerde oyun oynayan cok kisi biliyorum... baba onlardan var bizim burdada mesela ben ama onlar askeriyeden degin ben kendi evimden getiridm pc mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 :) Ozaman bizim askeriye ezik kalmış bonepart :) bone bu arada beni hatırladınmı bilmiyorum ama noirden uo dan owner kamer :P nick zaten kamer neyse reklam için yazmadım nır felan diye boıne part faust u tanır sanırım bende bıone part ı tanımıyorum gerci sadece yazılrından yane yaa abi ben manyak laştım askeriyede ne yazdıgımıda bilmiyorum iyimi sizban bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yavaş ezin biz dağın başındaydık Dell vardı be :) Canavar gibiydi yeminle allahın dış karakolunda :)[signature][hline][/b]XÆ®ø fâ®ß®Ìght[/b] www.gym-world.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bizim arkadaş o pc lerde war3 replayi izliyodu be askerden izne geldi replay izlerken "allahım ne olursun lich nova atmasın" veya far seer chain atmasın diye yalvarıyodum izlerken diyo :))[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hava Harp Okuluna gıdınde sıstem neymıs gorun psıkomotor testı yaptıkalrı sımulatorlerı gorunce beynınızı yersınız ve cogu subayada laptop communıcator vs verıyorlar artık Nevsehır askerı olarak krıtık bır onem tasımıyan bır yer cok buyuk garnızonalrda orda yok ve sadece cıktı almak veya mesajlaşmak ıcın adamlar oraya tutupta gForce 5980 512mb ekran kartlı p4 makınemı alıcak eger orduda devlet daırelerı gıbı parayı sacsaydı su anda kopekler gulerdı halımıze ordunun oncelıge gore teknolojı kullanmasını buradan alkışlıyorum sırf dos tabanlı muhasebe programalrını calıstırmak ıcın p4 hayvanı makıneler alan devlet daırelerınıde kınıyorum unutmayın onların hepsının parası bızım cebımzıden cıkıyor devlet sıhırlı degnekle bulmuyor parayı ordunun ısraf yapmaması uzulucek degıl sevınılıcek birşey[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Askerlere alınacak makienlerde strateji oyunmu kastıracklar .D[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Alınsa da eskileri atılmazlar. Askeriyenin bişeyini çöpe atmak için 40 yıl bürakrasi savaşı vermek lazım.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 askeriye boşa para harcamaz; çok dikkatliler bu konularda lisedeyken, orta okuldayken bir iki kere gezmek için gitmiştik; çok sadedir ama olması gereken herşey vardır; ne eksik ne fazla.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yani sadece yazı yazmak için kullanıyorlarsa bilgisayarları P4 alıp koyacak halleri yok sonuçta. Neden boşa harcasınlar devlet kurumları gibi.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 askerıye tasarruf eden tek kurum bu devlettekı dededen kalma dandık patton tanklarını bıle kıbrısa onemlı noktalara gomdulerkı tarretlerın atış gucunden yararlansınlar[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glahad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ankara genelkurmayda yaptım askerliği hepsi son sistemdi.o zaman için kullandıgım pc p4 2,0 ghz işlemcili 1 gb ddram cd-rewriter scanner renkli lazer yazıcı vs vs vs yok yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: kam3r, 04 Haziran 2005 15:19 tarihinde demiş ki: baba onlardan var bizim burdada mesela ben ama onlar askeriyeden degin ben kendi evimden getiridm pc mi :) lol, biliyorum da konusuyorum, sen max 18 ay askerlik yapmissindir. ben 12 sene onlarla ic ice yasadim :D.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Viktor, 04 Haziran 2005 19:09 tarihinde demiş ki: askerıye tasarruf eden tek kurum bu devlettekı dededen kalma dandık patton tanklarını bıle kıbrısa onemlı noktalara gomdulerkı tarretlerın atış gucunden yararlansınlar hadi:) gerçekmi bu? toprakta tank var sırf tareti dışarda. motor yok birşey yok tarette biri oturmuş ateş ediyo. hahaha red alertteki şeyler aklıma geldi:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar