Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

özel okullar sınavı ( iyi şanslar)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
özel okullar sınavın giricek bütün patilere iyi şanslar diliyorum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
hmm özel okullar sınavı lgsye göre biraz daha zordur, o yüzden sakin olun ve bu sonucu lgs ile özdeşleştirmeyin.
başarılar[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
walla size başarılar çok çalışın..keşke bi anadolu lisesine girseydim die içim içimi yiyo 3 seneden beri[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes
It never occurred to me that I am already asleep
Mesaj tarihi:
anadolu liselerinin bir çoğu da özel okullara özeniyor-özellikle sosyal etkinlik açısından. o yüzden burslu kazanmak için kasın[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 03 Haziran 2005 10:20 tarihinde demiş ki:
Bu pazar mı sınav?

evet sınav bu pazar. lgs de bir hafta sonra.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek,
ölmeden önce cesur olmak gerek.
Mesaj tarihi:
hepsi için başarılar ve iyi şanslar.patilere güveniyoruz:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
Eheh başarılar,bu arada hemen söyliim özel okullar sınavının sonucu OKS'den farklı.Yani genelde 600lerde puan alıosunuz şaşırmayın...Bnm lgs özel öos'dan kötü geçmişti mesela öok'nin sonucu 692 gelince dumur olmustum :) O bakımdan kasmayın...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

• Yeni Oluştur...