ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Knoppix kurdum da supermiş gercekten. Fakat bunun uzerinde emule calıştırmak istiyorum mesela nasıl yapabilirim böyle bir şeyi? Bir de yanlış hatırlamıyorsam ayarları yapıp istediklerimizi yükleyip sonra knoppix CD si yapabiliyorduk. Onu nasıl yapabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kam3r Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Emule nin sitesinden linux version unu indir abi :) rpm -ivh program adı de yukle gitsin www.emule-project.net adresi turkce içerikli her soruna cevap bulabilirsin burda destek bolumunden ben kaçar bazen irenç cevaplar verebiliyorum sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 knoppix'i bende kullandım. biraz uyuz birşey. program kurarken adamı tamamı ile hasta etmekte.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:261/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bence harddisk'i ikiye bol, kucuk bi alani linux icin ayir, uygun sekilde formatla. sonra knoppix'i calistirinca kaydetmek istediklerini bu bolume kaydedersin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Su anda hard diski bolme sansim pek yok cunku hem gırtlagına kadar dolu hem de kurtarılması gereken bolumler mevcut. Indirmem gereken bir kac program var ve emuleye ihtiyac var bunun için. Anlayacağınız bok durumdayım. Tek kurtulusum knoppix ve emule. Su an linux kuracağım tek bir bölümüm var onda da 10gb veri kayıp onları kurtarmayı denemeden 10 gb. dan da olmak istemiyorum. 3 gundur bilgisayar başında kafayı yedim hay bu windowsa ne diyim. RPM dosyalar Knoppix ile çalışıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 http://www.amule.org işini görecektir. Program kurmak için de buradan kaynak pakedini indirip compile edebilirsin yada Knoppix Debian tabanlı olduğundan canavar gibi apt-get aracın olması lazım elinin altında onunla indirebilirsin gereken her şeyi senin için hallediyor.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 04 Haziran 2005 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar