Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

the climb

DeLi_CeVaT

Öne çıkan mesajlar

kesinlikle albümleri alınası ve dinlenesi,bayılınası bi grup olduğunu düşünüyorum.
yerli bi grup olduğunu anlamak imkansız çünkü ingilizceleri çok iyi.kaliteleri de.
ilk albüm (the climb) alternative/hardcore arası bişey gibi sanki. spineless,somebody's toy gibi ağır şarkıların dışında clayboy,perfectly nothing gibi daha sert parçalar var.Bu albümdeki favori şarkım Lacuna.

ikinci albüm (principia) için tamamen alternative diyebiliriz sanırım,biraz düşmüş tempo.Ama çok çok iyi bi albüm bence.Favorim Everybody Knows.
Şu sıralar principia'yı dinlesem de ilk albümlerini biraz daha beğenirim.

İki albüm de ayrı ayrı güzel.Yerli grup olmalarına karşın kliplerini fln görmedim hiç.Zaten sadece Perfectly Nothing'e çekmişler bi klip.

Vokalistlerinin çok iyi bi sesi ve ingilizcesi var.
Gitar ve özellikle bass çok iyi.
Davulcuları Alen Konakoğlu'ydu (eskiden hot tv'de alterno'yu sunan kişi.ayrıca duman'ın davulcusu) ilk albümde. İkinci albümde farklı biri var.[hline]get bored..i wish for a real one.

[Bu mesaj DeLi_CeVaT tarafından 03 May 2003 12:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
life is empty but my heart is full of you...
i can't close my eyes gibi arabesk sözlere sahip süper bi türk-rock grubu(idi) Dağıldılar ne yazıkki.. Climb ve Principia adlı üzere iki tane albümleri var.. Akmar gibi pasajlardan temin edebilirsiniz...[signature][hline]" Şu evrende, lezbiyen bir travestiden daha gereksiz ne olabilir ki??? '
Sosyal ağlarda paylaş

climb süper grup, ülkemizden yurtdışına açılabilen az sayıdaki gruplardan biridir aynı zamanda, cok da kaliteli işler yappmışlardır, ama adamların elinde süper imkanlar vardı, sosyeteden gelmweydiler, para b.k gibiydi falan filan...
dolayısıyla bir yerleri de feci havadaydı, hatta zamanında bir konserde köklü bir metal grubumuzun altında sahne almak istememişler, yaygara cıkartmışlar, en sonunda da cağlan tekil tarafından konser kadrosundan cıkartılmışlardır

netekim, iyi grupturlar, toplansalar tekrar da biz de coşsak deriz, ama boşadır yani...[signature][hline]Bugün açiliyoruz! Veritabani senkronizasyonumuzu yaptiktan sonra gorusmek uzere..
Sosyal ağlarda paylaş

aslında Climb yoktur , Gökalp vardır.[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

climb iyi grup hoş gruptu da khaldun'un da dediği gibi çok havadaydı burunları..ama tak kasedini dinle aç mp3ünü dinle mükemmeldir şarkılar..bassın hissedildiği parçalara bayılırım zaten..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...