Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kaç soru

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Selamlar ben Swg'ye daha 3 gün başladım.Aslında Avaturk'ten olanlar bilir ben DarKRideR bir zamanlar forumları başlayacağım diye çok meşgl etmiştim ama başlayamamıştım (kart,okul durumu vs. )

Neyse kısacasına;
Level 2 'yim sürekli görev yapıyorum ama hep 200-300 price ödül geliyor.Skill ler full doldu teachletemiyorum :D Daha kolay nasıl para çıkartırım.

Ayrıca Eclipse'de sığınabilecek bir Türk Şehri vs. var mı?

Ayrıca Carbiner kasıyordum ama vazgeçtım.Şimdi Pistol mu kasayım yoksa Rifle mi? (Rifle diyenler çoğunlukta :D )

Ayrıca Bounty Hunter Rebel olabiliyor mu? Commando mu daha iyi Bounty Hunter mi?

Ayrıca (gene ayrıca :D ) cevaplanırsa eğer konu cevaplayanlara teşekkür şimdiden :D
Sosyal ağlarda paylaş

sen ne yapmak istiorsun. jedi avlamak mi istiosun yoksa grupla krayt gibi avlara cikmak mi yoksa pvp mi. hepsi ona gore deisir. once tam ne yapmak istedigine karar vermelisin. para olayi da eskisi gibi deil. eskiden para kazanmak kolaydi ama simdi biraz daha zorlasti. bence su an senin icin en kolayi, coronete git. bir level 80 gruba gir. (hepsi levelin dusuk die almiyacaktir ama alan elbet cikar.) öle gruplarda fena para kazanilmaz. ama diosan ben zengin olacam. asla bu sekilde olamassin. zenginlik ya cok zor yaratiklari kesip icinden cikanlari satacan ya da crafter bir meslek olacan.[signature][hline] oawaen-jedi padawan@infinity
fihek-master armorsmith@infinity

Sosyal ağlarda paylaş

Amacım zenginlik değil zaten ama skill geliştirirken acaip paraya ihtiyaç oluyor.

Amacım Rebel olup savaşlara katılmak vs.

Ayrıca bir şey daha.Mos Eisley'de biraz önce Tusken öldürüyordum.Biri daha vardı.Sonra bir arkadaşı geldi bizi group'a aldı.4-5 Tusken kestikten sonra 3'ümüzün çantaya 10k düştü :D Bu nedir :D
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Xanatos, 04 Haziran 2005 11:58 tarihinde demiş ki:
Ayrıca bir şey daha.Mos Eisley'de biraz önce Tusken öldürüyordum.Biri daha vardı.Sonra bir arkadaşı geldi bizi group'a aldı.4-5 Tusken kestikten sonra 3'ümüzün çantaya 10k düştü :D Bu nedir :D
evet bu combat upgrade'in güzelliğidir. olay şu: av grubunu kuruyosun, birlikte yaratık avına çıkıyosunuz, her yaratığı kısa sürede öldürüp görevi bitiriyosunuz. görevi bitirdiğinizde gruptaki her oyuncunun cebine görevin ödül olarak verilen parası giriyo, yani ödül gruptaki oyuncu sayısına bölüştürülmüyo, görev 8k ödüllüyse gruptaki herkes 8000'er credit alıyo.
buna benzer bi olay da xp (experience) kazanmada söz konusu. grubunla yaratık avındayken hedef olan bi yaratığa bi kere vursan bile o yaratıktan alabiliceğin maksimum xp'yi alıyosun. yani yaratığın canının gruptaki hangi oyuncu tarafından ne oranda düşürüldüğü önemli değil, önemli olan yaratığa vurup grubuna yardım etmiş olmak.[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG:
Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...