KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Gerçek oluyor nasıl ya?[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 oha "a bit of zombizm"[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için..
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Cambodian Troops Quarantine Quan'sul Military Forces quarantine Quan'sul There has been a small outbreak of “zombism” in a small town near the border of Laos in North-Eastern Cambodia. The culprit was discovered to be mosquitoes native to that region carrying a new strain of Malaria which thus far has a 100 percent mortality rate and kills victims in fewer than 2 days. After death, this parasite is able to restart the heart of its victim for up to two hours after the initial demise of the person where the individual behaves in extremely violent ways from what is believed to be a combination of brain damage and a chemical released into blood during “resurrection.” Cambodian officials say that the outbreak has been contained and the public has no need to worry. General Ary Serey had this to say, "We have obtained samples of this new parasite and plan to learn how it starts the heart and other major organs of the deceased. We intend to use this to increase the quality of life for all." US Secretary of State Condoleeza Rice opposed the plan saying that the Cambodian government holds a great biological weapon and should destroy it immediately. Cambodian officials have yet to comment. A United Nations team will be dispatched to Cambodia to confirm the safety of biological research in Cambodia. LOL! şaka gibi be.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 resident evil in gerçek olması insanın üstüne yakışanı giymesidir... TOVBEE... kedidir kedi geçer birazdan...
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Zombie Olunmaz Zombie Doğulur :)[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Tek kelime Oha! Bence biyolojik silahtır kesin..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
bayat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 BBC sayfasi forge edip fake haber yapmak da moda oldu bu aralar.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 eet ilk önce bende oha fln dedim sonra Bbcden girdim o haberi bulamadım (=[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ahaha fake cidden. Aynı nolu haber başka bir haber.. http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/4483241.stm[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Manfred Man-Doo wah | arşiv***
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bide forumlara taşımasak bu tür fake haberleri iyi olcata...[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
nameless Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ah be kılıcımı kuşanıp gidiyodum tam ortama dalmaya[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ne bilim elime geçti koydum fakemiş :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: karakedi, 03 Haziran 2005 13:05 tarihinde demiş ki: şaka gibi be. şakaymış :)[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Fistan, 03 Haziran 2005 13:19 tarihinde demiş ki: bide forumlara taşımasak bu tür fake haberleri iyi olcata... +324523452347830947036*3492*3846203946
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 gaza gelmiştim ha harbıden wuha zombie kesçez die nihoho[signature][hline]Dwinz .ƒ drums of darkness
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ahah evet biraz zombi öldürelim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dün akşam oynadım zaten bir yusuf attım. buda iki hadi bakalım[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hmm bende atlamısım obarey noluoz diye. olmadıki cizdirdik admin karizmasını. şimdi mesajı silsem bi türlü, silmesem bi türlü. naapcamı şaşırdım resmen!
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hafizalari sil.. admin gücü bu boru değil yani[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Her adminin bir çiziği vardır normaldir[signature][hline]------------------------------------------ nedanko, 06 Şubat 2005 23:13 tarihinde utanmadan demiş ki:"Hayatımın film izleme rekorunu kırdım 21 saat, peki en çok siz ne kadar izlediniz diyede bi topic açabilirdim. Ama herkes şüpheli o yüzden açmadım..
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Raistin, 03 Haziran 2005 13:09 tarihinde demiş ki: resident evil in gerçek olması insanın üstüne yakışanı giymesidir... TOVBEE... kedidir kedi geçer birazdan... her yere aynı espriyi yapmasak.. yaratıcı olsak..?[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 iyi bari geç geldik, fake e yakalanmadık[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: nameless13, 03 Haziran 2005 13:19 tarihinde demiş ki: ah be kılıcımı kuşanıp gidiyodum tam ortama dalmaya yawa$ :)[signature][hline]Pyro Andoria
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bomba mı bu yoksa gerçekten var mı böle bişiler oha ya?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat!
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yuh cidden gercek olamicak kadar ilginc yalan haber dicem ama BBC diye yaziyo üstünde napalim abi burda ne komplolar vardir kimbilir evet zaten bi silah oldugu cok belli o hastaliginda kim neden kime karsi yapmis onu anlamadim amerika zaten su an dünyaya hükmediyo silaha ne ihtiyaci var .? araplardada genetik yasak Allah carpar onlari .. bilmem yani sineklerin kendine ait labarotuarlari olmadigina göre .cidden ilginc ve korkutucu düsünsenize bunu etrafa yayildigini[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Öne çıkan mesajlar