axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Benim emektar gd52 iflas etti artık gömücem arka bahçeye. Yeni bi telefon almak gerek ama telefondan hiç anlamam. İstediğim küçük olsun, hafif olsun, wap map resim müzik oyun vs. gerekmiyor, şarjı iyi dayansın gd52 deki gibi dolu görünürken telefon kapanmasın ve ben sinir krizine girmiyim bi de 250 milyondan daha az olsun. Ne kadar az o kadar iyi. Biraz araştırdım şu telefonları buldum: Siemens c55 Ericsson t100 Motorola c336 nokia 3510 Şimdi bu telefonları kullanan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz? Bir de aradığım özelliklerde başka telefon biliyorsanız o da makbule geçer[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Nokia 6510 derim 2 kere denize ve 1 kere dorduncu kattan dusmesine ragmen hala calisirdi bir gun geldi sattim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 şu an Sony Ericsson um var ama ben sana bişi söliim! *!NOKIA FOREVER*[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 NOKIA'yi tek gecerim.. 3510 uygun.gprs,wap,ekran koruyucu ozellikleri falan da var..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 a3618 diyorum başka bişi demiyorum ucuz güzel konuşuluyo mesaj atıyo alarmı var saati gösteriyo telefon rehberi var kullanışlı büyük değiş küçük de değil ben bi telefondan başka ne beklerim ki...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? THiM, 13 June 2003 21:55 tarihinde demiş ki: muahaha :( Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 kesinlikle Sony Ericsson P800i al. Telefon www.xxxxxxx.com a bile giriyor. Dokunmatik ekran yani telefonla www.paticik. com a bile girebilirsin. Ama ir sorun var telefon 1.800.000.000 TL. Yani 1.550.000.000 fazla senin istediğin fiyattan. :-D :lol:[hline]Fransa bayrağının maglup Türk toprakları üzerinde gururla dalgalanmasini sağlayan,nam-ı diğer ' KÜÇÜK FRANSA ',galatasaray camiasina ve ordumuz ileri gelenlerini en güzel şekilde ağırlayan galatasaray lisesi öğretmen ve görevlilerine teşekkürü bir borç bilirim. 20.3.1915 Jean-Pierre DUMOULI "Fransa Isgal Ordulari Kumandani" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yuh be kartal oto pazarına gidin 1.2milyara araba alır cıkarsınız. Telefon bu be![hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 nokia 6610 al baya gusel renkli ekran wap fln ole hayvan gibi bi fiyatida yok 550- civari bisi[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bende t100 u al derım onu kullanıyorum cok saglam bır telefon[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 zaymıns diyorum zaten liste başı yapmışsın ehehe[hline]Dünyanın En Hızlı Silah Çeken UT'cisi! Tek rakibi gölgesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Qui'ye katılıyorum, param olsa bile o kadar pahalı bi telefon almam heralde. Arkadaşlar benim istediğim şeyler kısıtlı, yani öyle renkli ekran poli bilmemne işte infrared falan hikaye benim için. Minik ve hafif olsun, kıpraşımı olsun, şarj iyi dayansın, ekranı kaymasın yani işimi görsün yeter bana. 250den de ne kadar az olursa o kadar iyidir. Bana da hep söylenen şey nokia almam ama istediğim özelliklerde bi nokia telefon yok. 3510 hem ağır hemde bür sürü gereksiz özelliği var ve bu yüzden pahalı. T200 varmış onu gördüm şimdi, hem T100 den daha uzun dayanıyor hemde daha ucuz. Aslında tam aradığım telefon diyebilirim. Bi de Ericssonlara kötü demişsiniz neden? Yani ram sorunundan başka?:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 cok yavaslar okadar[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ericsson'da yillardan beri suregelen unlu yazilim sorunlari vardir hep.., cogu zaman kapanir yada kitlenir..[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 3510i derim. Javası da var.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ericsson lar guzel telefonlardir, sony yle birlestikten sonra neredeyse yazilim hatalari kalmadi, kilitlenmeydi cartti curttu hedeleri hikaye. Nokia ya alistiktan sonra ericssonlar biraz yavas geliyor o kdr onun disinda kotu yanlari yok.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ATOMKARINCA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 ben t100 kullandim 1 hafta kadar, telefonda yazilimdan kaynaklanan kitlenme sorunu var.[hline]lllllllllllllll ATOMANT-[SeXeN6] lllllllllllllll llllllllll SeXeN6 UO Shard Project llllllllll .ıl SEXEN6.Net lı...ıl E-Mail lı...ıl ICQ lı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bende 3510i derim fiyat+işlev tek kusuru bana göre biraz büyük oluşu birde gprs olayı sadece telefonun kendisi için yani dışardan bir pcye bağlayıp nete girilmiyor ama zaten bu t100de falanda olmayan bir özellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 NOKİA Calasting People Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 t100 serisinin pillerinde hata vardı dikkat etmeni öneririm alırken bende nokia 5210 var gayet memnunum[hline]canjovi, 17 June 2003 21:33 tarihinde demiş ki: yani metala sokuyo burdakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 walla siemens c55 öneririm.ben çok düşündüm telefon alırken sonunda ona karar verdim ama sora gidip 8310 aldım ;) dediğin fiyata alabileceğin bellkide en güzel telefon yannız öle cırt pırt menüde turlayamıyosun. özellikle nokiadan sonra menüsü çok kötü gelebilir. ama alışınca geçiyo (bi ara siemens c35kullandım menüsü aynıymış onların) ericsson a da bi türlü kanım kaynamadı açıkçası benim. bu arada nokia 2100 benzeri isimli bi telefon çıkardı ucuz acayip ve güzel bi telefona benziyo bi araştır derim (yannız şimdi farkettim fiyatını sallıyo olabilirim.)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 2100 bildiğimiz 3310un makyajlı hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paran varsa Nokia 5210 derim en sağlam telefon[hline]Owner Wormdevil FRP-Tr.NeT Email: [email protected] | Icq: 65336558 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar