fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Craven sana özelden bana ayarla diye mesaj atan maymun olursa lütfen adlarını açıklada bir güzel döveyim.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ya dur kaçıracaksın yemleri bunu diince yeltenenler bile elini çekmişlerdir öms butonundan korkutmican avlarını onların dostuymuş gibi yaklaşıcan[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Yok ben önceden uyariyimde sonra dövünce ama bilmiyodukki diyorlar. Bildiği halde mesaj atanların ise hiç şansı yok[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 [S]ap[A]and[P]roud yazın imzalarınıza da tam olsun hehehe[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: BonePART, 09 Şubat 2003 05:03 tarihinde demiş ki: git gide buyuyuroz aslıdna siberalemle ortak bi çalısma yapsak bizi ozel uye olarak alsa bole hepimizn ozellikleri felan kızlar gel begen al yapslar mauhahuhuauha oksa biz daha cok kutlucaz[hline]Yıllarca forumdaki sacma sapan sorularınza cevap veren beni bi tıkla odullendirin.Mahua Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 41 Drunken Friaa -(Brewing the ale for a while) Hmm Başkanın kanı bozuk nası olcak bu işler?? Adam direk niyeti bozmuş, kız peşinde.. Sap birliği kurmasının tek amacı kızlara hava atmak oranın başkanı benim diye *fedaykine seslenir* Bu sitede bi devrim ve başkan değişikliği zamanı gelmiş gibi gözüküyo.. Ne dersiniz? Bone gerçek bi sap değil[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 eh web sitesinin kontrolü benim elimde a.k.a kim iyi rüşvet verirse ondan yanayım :)[hline]Pepelek Saplar Birliği Sonsuz karanlık bu yaslı günümde Yad insanoğlu bu durmaz sözünde Nerden bilinmez bu kin gözlerinde Yansır bu korkum sararmıs yüzümde Halim bilmez, derdim sormaz Zor anımda, sahip çıkmaz Böyle sansız mertlik olmaz Bu ihanet cezasız kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 4aydır sap dolaştığım için artık kendimi saplığa adıyorum arkadaşlar artık bende Sapasapım.[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Öss nedeniyle Kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 2 haftadır ben de sapım :) beni de ekleyin yolladım ztn.. birini bulsam da sapım bulmasam da sapım. imzamda belirttiğim üzere.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 41 kere maşallah postu *!maaşallah Allah saplığımızdan eksik etmesin*[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nicotinee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 İstesek hic birimiz sap olmayız nedeni hersey istemekde bıtıyor diyebilirim...[hline]†‡†UO SphereServer Scripting Sharing†‡† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 arkadaşlar benim ünvanım neden normal sap? ben sapların öndegideniyim bir kere[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
costher Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Saplık iyidir hoşdur da. Etrafta milyon tane yavşanıcak kız varken sap dolaşmak kötüdür. Bulucan tam o gün sap bir kız. Bende sapım benim yarım olurmusun ayağına girersek sap olmayız ki saplığın hası bence budur. + kızlar sap erkekleri tercih ederler o açıdan da güzeldir saplık. Ve birde süpürge sapı var oda iyi bi olaydır. Ha birde bi atasözü var bir baltaya sap olamadın. Nası ama duygularımı düşüncelerimi nasıl açığa vurdum? ha bir takdir edin ki şu sap arkadaşınız mutlu olsun dimi? Sap sap sap oley. :rock: :rock: dagger beni de eklesene liste şifre verdim zati.[hline]Photoshop, Fireworks, Dreamweaver, Illustrator, kisaca 2D hersey. Mail:mailto:[email protected] ICQ:81285872 Connector için msg atınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bence toplanıp sinemaya gidin 14 şubatta *!bizans kargası pelamon gibi güler* ps: Anti - Sap birliği gelecek yakında... her bireye bir eş.. bütün üyeleriniz çalıcam, bakın hepsi nası satıcak sizleri.. hhehe *!Anti - Sap ın temellerini atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Böyle mantarlar sap birliğimiz yoketmeye çalışabilir! Yapacakları tek şey bizim fikirlerimiz çalıptersine çevirip bize karşı kullanamya çalışmak olacaktır. Bizim korkumuzla beslenirler, biz korkmazsak hiç bir şey yapamazlar! *!Kaosun elini okumaktadır, yılanejderler onu gaza getirmiştir*[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 ben sap olmak istemiorum ama o büyük kuvvet beni içine çekiyo ühühühü az kaldı geliorum.[hline][i] viande ne yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: fizban, 09 Şubat 2003 02:57 tarihinde demiş ki: 14 şubatta kutlayalım yaf çiftleri kıl etmiş olurus ahaha bizden uzak durun:)[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 said: _Mayhem_, 09 Şubat 2003 17:09 tarihinde demiş ki: Bence toplanıp sinemaya gidin 14 şubatta *!bizans kargası pelamon gibi güler* ps: Anti - Sap birliği gelecek yakında... her bireye bir eş.. bütün üyeleriniz çalıcam, bakın hepsi nası satıcak sizleri.. hhehe *!Anti - Sap ın temellerini atar* +1[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 üye oldum:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2003 Bune lan böyle yine boş boş uğraşmaya başlamışsın dagger :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 ya 10 kere tıkladım bende sapım linkine olmuyor kardeşim üst sıralarda yer alacaktım olmuyor ekleyiver lütfen[hline]karga theurgist of The Forsaken [Bu mesaj Glatheros tarafından 10 Şubat 2003 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Arkadaşlar bende sapım linkine tıkladıktan sonra yönlendirildiğiniz yerde mesajınız gönderilmiştir yazısını göreceksiniz. Bunu gördüğüğnüzde mesajınızın gittiğini anlayıverin lütfen :-)))) Zaten giden mesajlar bölmüne geçerseniz kaç kez SAPIM! diye mesaj yolladığnızı görebilirsiniz.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Reumer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bende başvurdum. Sapım mutluyyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 doğuştan sap birisi olarak böyle bir organizasyona girmeyip tek başıma saplığı savunmak hem bu organizasyon için hem de kendi geleceğim için çok zararlı bir şey olacağından dolayı ben de başvurumu yapmış bulunmaktayım[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Dostlar biz kendi kendimize yetebiliyoruz![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ahanda başvurdum. zaten kefaldim , şimdi bide sap oldum.ama ben kefal olmadan öncede saptım galiba...yok canım ben doğuştan kefalim , sonradan sap oldum.cık buda olmadı...yaw hangisi daha önce oldu , saplıkmı kefallikmi?kefallikmi saplıkmı?tavukmu yumurtadan çıkar yoksa kefalmi yumurtadan çıkar??? *!Saplık ve kefallik başına vurmuştur*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Pepelek Saplar Birliği × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Arkadaşlar bende sapım linkine tıkladıktan sonra yönlendirildiğiniz yerde mesajınız gönderilmiştir yazısını göreceksiniz. Bunu gördüğüğnüzde mesajınızın gittiğini anlayıverin lütfen :-)))) Zaten giden mesajlar bölmüne geçerseniz kaç kez SAPIM! diye mesaj yolladığnızı görebilirsiniz.[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Cücelerim ve ben yardımlarınızı bekliyoruz YALNIZ BİREY GÜÇLÜ BİREYDİR - BİRLEŞİK SAP HAREKETİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2003 Bende başvurdum. Sapım mutluyyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 doğuştan sap birisi olarak böyle bir organizasyona girmeyip tek başıma saplığı savunmak hem bu organizasyon için hem de kendi geleceğim için çok zararlı bir şey olacağından dolayı ben de başvurumu yapmış bulunmaktayım[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Dostlar biz kendi kendimize yetebiliyoruz![hline]A pump like orgasm.-Arnold Schwarzenegger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ahanda başvurdum. zaten kefaldim , şimdi bide sap oldum.ama ben kefal olmadan öncede saptım galiba...yok canım ben doğuştan kefalim , sonradan sap oldum.cık buda olmadı...yaw hangisi daha önce oldu , saplıkmı kefallikmi?kefallikmi saplıkmı?tavukmu yumurtadan çıkar yoksa kefalmi yumurtadan çıkar??? *!Saplık ve kefallik başına vurmuştur*[hline]PUMA the Flying Kefal!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar