BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 http://www.babun.org/cuzdan.avi baktım yok bölee bir konu başlığı aman açiim kimse de eksik kalmasın diyorum. ben güldüm allahta sizi güldürsün :) sağtık dan hedefi kaydedin daha rahat[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 super mimklere iyi uydurmuslar[hline]Where are you when I need you, Are you there?
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 harika yapmışlar gerçekten :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 En sonundaki aslaansın kaplaaansın kısmı baya hoşuma gitti.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim
Llama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 :D[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
EarS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 süper hehe[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 buralar böööööööööööööööyle bostandııııııııııı siz kısa pantolonla dolaşırken ben kurşun atardım kız keserdiiiim aahuauheua süper olmuş yaa[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
De-Jeavu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 zuhaaaaaaaa hırsız diyorum cüzdan diyorum calındı diyorum... bi tepki verin ulannnnnnnnn zuhaaaaaa yarıldım:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Cons Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 başka varmı babun.org a girdim bulamadım[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 http://www.trailerproject.net/dost.avi http://www.trailerproject.net/trafikkontrol.avi http://www.trailerproject.net/istek.avi çünkü beeen kaslıyııııııım!!!!!!1[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle [Bu mesaj BonePART tarafından 27 October 2003 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 harika bisi![hline][b][i]-->Four String Magic<-- Slackers unite!! Tomorrow..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 AHAHAAHAHAHAHHAHAAH "Buralar böööööööööööööleee bostandı..." AHAHAHAHAH dedemi hatırladım hahaha.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Bone Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 izlemek isterdim.. okulun interneti çok hızlı.. ama kahretsin hoparlör yok..[hline]Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar?
yosun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 en dial uplı halimle indirdim ve yarıldım kesinlikle değer[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
Natural Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 bende 1.5 saat kastım çok güzel cidden :)[hline]sapsam sapım
Befounder Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 abi süfer ya izleyip izleyip yarılıyorum. Yok mu bunun gibi başka filmler?
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 LOL! harbi güzelmiş ya.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
amarcord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 zuhahaha. Koptum. :-D Lem korkun benden çünkü ben Kaslıyım zuhauahauhau.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır....
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 offf mükemmelllmiş harbi :] yanlız seslendirenin sesi pek uymamış :p biraz daha kalın ses gerek :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
EagleEye Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Abi süper muahhaha hala gülüyorum Bu tür bildiğiniz başka dublajlar varmı :) gıllıalidiyatör ve konyalıların yaptıkları dışında(onlarıda bulup izlemek lazım izlemediyseniz hehe)
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Buralar böleee bostandı Be.!!! Bırak hoca ya kağıttan Kurbamı olur..!! Aa Aa Aa Osman Abi...Dı Dı Dıııııı..!! Beni hiç arlıkarıncaya bindirmedin sen! Hepiniz aynısınız..Ben lunaparka gidiyorum..!![signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 said: EagleEye, 01 Mayıs 2004 02:10 tarihinde demiş ki: Abi süper muahhaha hala gülüyorum Bu tür bildiğiniz başka dublajlar varmı :) gıllıalidiyatör ve konyalıların yaptıkları dışında(onlarıda bulup izlemek lazım izlemediyseniz hehe) *!Oku yakar* Çeeeeekk birr buçukkk Yangınlıı ossunnn...!! *!Yayı çeker* =)[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 01 Mayıs 2004 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Creel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 çüüünnküüüü beeeeennnnnn kaaaslliyiiimmm mueheh coohk iiydi yaa adamin ses tonu o kadar iyi deil ama hichde fena deil :)[signature][hline] Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 aslansııııın kaplannsııın ahahha çok güzel ya :D
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 "aslansın kaplansın" süfer olmuş orası, yarıldım gülmekten.
Öne çıkan mesajlar