Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu sene izmir de yapılacak olan 2005 universite olimpiyatları nedeniyle izmir deki okulların 30 mayıs ta kapatılma kararı alınmı$.hatta B.A.L (Bornova Anadolu Lisesi) a yazı bile gelmi$.Gecen sene ist.liler dönemi erken kapamı$tı nato hedesınden bu sene biz eheh.[signature][hline]Pyro
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 you lucky:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 28 Şubat 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dönemi erken kapadığımızı hatırlamıyorum ama.. :) Ballı şeyler sizi ehah...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Biz nato hedesinden erken kapatmadık ki :) Salı günü kapandı okullar o kadar. O da anormal değildi. Billdiğim kadarıyla o da Tüm TR de uygulandı... HAKSIZLIIIK :P *!kıskanır...*[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya osun 1-2 gun kaytarmı$tınız =P ki sdc ist.te oldu o eheh.nese bız baya kaytarıcaz.[signature][hline]Pyro
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Biz hep erken kapatıyoruz.[signature][hline]Cultist of LagChecker
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Bende Martta bitiriyorum okulumu mesela. Ne kadar hoş.[signature][hline]g3nk it up.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yalan oldu bu kapanma =P[signature][hline]Pyro
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 başkente olmazki hiç bunlar[signature][hline]shinsetsu desu..
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nallahım bıktım şu okuldannn...............[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bizim okul da depreme dayanıksız çıktı güclendirme falan yapılcak 1inde kapancak diolardı, o da olmadı :)
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kapanmıyacak büyük ihtimalle. Son anda yarın çıkıpta mep müdürü kapatıyoruz derse kapanır anca ki böyle bir şürpriz yapacaklarını hiç sanmıyorum :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected]
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 devamsızlığımı son damlasına kadar harcamış bulunan biri olarak kendimi çok şanssız hissettim :( yarım gün rapor alsam yada yarım gün gelmesem sınıfta kalıcam :(:(:([signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum.
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 devamsızlık sux ötesi 17,5 güb =P allahtan aplam represant doktorlar saolsun raporla kapıcam son 1.5 haftayı =P[signature][hline]Pyro
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Öyle bir söylenti hep vardi pyr0 :) güya bizim üniversiteler erken kapanıcaktı, finaller erken olucaktı, haziranın başında okulla ilgimiz olmucaktı fln filan :)) ne oldu, 6 haziranda paşalar gibi finaller başlıyo :)) ama dediğinin de yapılması gerekli çünkü universiade de öğretmenler de görev alacaklar ve onlara da eğitim verilecek.. haliyle 1 ay içinde bunların hepsini nasıl yapacaklar bilemiyorum ama :)) eğer öyle birşey olursa şanslısın olm daha ne :) şenliklerimiz başladı adam akıllı gidemiyoruz bile, gerçi 50. yıl falan diye iyi bir şenlik bekliyorduk ama üniversitemiz para harcayamadığı için kötü bir şenlik geçiriyoruz böylece içim acımıyo :) neyse konuyu saptırdım :P[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
arina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende istiyorum erken tatil:([signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sınawların allah belasını versın hala $enlıgın bır gunkı konserıne gıdemedım.darısı fanta festivaline buugnde bıletımı aldım =)[signature][hline]Pyro Andoria
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Adamlara bak 30'unda kapanıyo.Benım son Final 20 haziran ...[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 antalyada hep var sıcaklar yüzünden kapancaktı diye ben doğdum var ölecem hala var böyle bi söylenti kolpa opluo %95 i ama harbi bi ara cok sıcak diye okulların açılma süresi uzadıydı antalyada 1 2 haftamı ne[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Dantes, 28 Mayıs 2005 12:44 tarihinde demiş ki: yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede Ahahah mk bende bilmiyom Fanta nerde olucak falan da.Bu seneki şenlikler b.k oldu valla[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hakikaten öyle oldu :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile!
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dantes, 28 Mayıs 2005 12:44 tarihinde demiş ki: yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede 2 haziranda Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahası ndaymı$.saat kacta bılmıyorum sanırım ak$am ustune dogrudur cunku o kdr cıkacak war kı.[signature][hline]Pyro Andoria
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 benim izinli izinsiz toplam 45 i çoktan geçti müdür yardımcısı siliveriyor allah razi olsun
Öne çıkan mesajlar