Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Bu sene izmir de yapılacak olan 2005 universite olimpiyatları nedeniyle izmir deki okulların 30 mayıs ta kapatılma kararı alınmı$.hatta B.A.L (Bornova Anadolu Lisesi) a yazı bile gelmi$.Gecen sene ist.liler dönemi erken kapamı$tı nato hedesınden bu sene biz eheh.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 you lucky:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... [Bu mesaj fiona tarafından 28 Şubat 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Dönemi erken kapadığımızı hatırlamıyorum ama.. :) Ballı şeyler sizi ehah...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Biz nato hedesinden erken kapatmadık ki :) Salı günü kapandı okullar o kadar. O da anormal değildi. Billdiğim kadarıyla o da Tüm TR de uygulandı... HAKSIZLIIIK :P *!kıskanır...*[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 ya osun 1-2 gun kaytarmı$tınız =P ki sdc ist.te oldu o eheh.nese bız baya kaytarıcaz.[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Biz hep erken kapatıyoruz.[signature][hline]Cultist of LagChecker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2005 çifte standarta hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2005 Bende Martta bitiriyorum okulumu mesela. Ne kadar hoş.[signature][hline]g3nk it up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 yalan oldu bu kapanma =P[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 başkente olmazki hiç bunlar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 nallahım bıktım şu okuldannn...............[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bizim okul da depreme dayanıksız çıktı güclendirme falan yapılcak 1inde kapancak diolardı, o da olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Kapanmıyacak büyük ihtimalle. Son anda yarın çıkıpta mep müdürü kapatıyoruz derse kapanır anca ki böyle bir şürpriz yapacaklarını hiç sanmıyorum :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 devamsızlığımı son damlasına kadar harcamış bulunan biri olarak kendimi çok şanssız hissettim :( yarım gün rapor alsam yada yarım gün gelmesem sınıfta kalıcam :(:(:([signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki: yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 devamsızlık sux ötesi 17,5 güb =P allahtan aplam represant doktorlar saolsun raporla kapıcam son 1.5 haftayı =P[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Öyle bir söylenti hep vardi pyr0 :) güya bizim üniversiteler erken kapanıcaktı, finaller erken olucaktı, haziranın başında okulla ilgimiz olmucaktı fln filan :)) ne oldu, 6 haziranda paşalar gibi finaller başlıyo :)) ama dediğinin de yapılması gerekli çünkü universiade de öğretmenler de görev alacaklar ve onlara da eğitim verilecek.. haliyle 1 ay içinde bunların hepsini nasıl yapacaklar bilemiyorum ama :)) eğer öyle birşey olursa şanslısın olm daha ne :) şenliklerimiz başladı adam akıllı gidemiyoruz bile, gerçi 50. yıl falan diye iyi bir şenlik bekliyorduk ama üniversitemiz para harcayamadığı için kötü bir şenlik geçiriyoruz böylece içim acımıyo :) neyse konuyu saptırdım :P[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bende istiyorum erken tatil:([signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 sınawların allah belasını versın hala $enlıgın bır gunkı konserıne gıdemedım.darısı fanta festivaline buugnde bıletımı aldım =)[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Adamlara bak 30'unda kapanıyo.Benım son Final 20 haziran ...[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 antalyada hep var sıcaklar yüzünden kapancaktı diye ben doğdum var ölecem hala var böyle bi söylenti kolpa opluo %95 i ama harbi bi ara cok sıcak diye okulların açılma süresi uzadıydı antalyada 1 2 haftamı ne[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Dantes, 28 Mayıs 2005 12:44 tarihinde demiş ki: yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede Ahahah mk bende bilmiyom Fanta nerde olucak falan da.Bu seneki şenlikler b.k oldu valla[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 hakikaten öyle oldu :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Dantes, 28 Mayıs 2005 12:44 tarihinde demiş ki: yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede 2 haziranda Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahası ndaymı$.saat kacta bılmıyorum sanırım ak$am ustune dogrudur cunku o kdr cıkacak war kı.[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 benim izinli izinsiz toplam 45 i çoktan geçti müdür yardımcısı siliveriyor allah razi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar