Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 Mayıs ta okullar kapanıyor.. [izmir]

Pyro

Öne çıkan mesajlar

Bu sene izmir de yapılacak olan 2005 universite olimpiyatları nedeniyle izmir deki okulların 30 mayıs ta kapatılma kararı alınmı$.hatta B.A.L (Bornova Anadolu Lisesi) a yazı bile gelmi$.Gecen sene ist.liler dönemi erken kapamı$tı nato hedesınden bu sene biz eheh.[signature][hline]Pyro
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
devamsızlığımı son damlasına kadar harcamış bulunan biri olarak kendimi çok şanssız hissettim :( yarım gün rapor alsam yada yarım gün gelmesem sınıfta kalıcam :(:(:([signature][hline]horacegoesskiing, 28 Şubat 2005 00:26 tarihinde demiş ki:
yüzmilyar kere açıldığı için kitliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bir söylenti hep vardi pyr0 :) güya bizim üniversiteler erken kapanıcaktı, finaller erken olucaktı, haziranın başında okulla ilgimiz olmucaktı fln filan :)) ne oldu, 6 haziranda paşalar gibi finaller başlıyo :)) ama dediğinin de yapılması gerekli çünkü universiade de öğretmenler de görev alacaklar ve onlara da eğitim verilecek.. haliyle 1 ay içinde bunların hepsini nasıl yapacaklar bilemiyorum ama :)) eğer öyle birşey olursa şanslısın olm daha ne :) şenliklerimiz başladı adam akıllı gidemiyoruz bile, gerçi 50. yıl falan diye iyi bir şenlik bekliyorduk ama üniversitemiz para harcayamadığı için kötü bir şenlik geçiriyoruz böylece içim acımıyo :) neyse konuyu saptırdım :P[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Sosyal ağlarda paylaş

antalyada hep var sıcaklar yüzünden kapancaktı diye ben doğdum var ölecem hala var böyle bi söylenti kolpa opluo %95 i ama harbi bi ara cok sıcak diye okulların açılma süresi uzadıydı antalyada 1 2 haftamı ne[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dantes, 28 Mayıs 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede

Ahahah mk bende bilmiyom Fanta nerde olucak falan da.Bu seneki şenlikler b.k oldu valla[signature][hline]Stier-Morniel
Retired-Ultima Online-Nbl-Locus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dantes, 28 Mayıs 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
yok 30 da kapanma fln yalan onlar :) benim de son final 17 hzran senden once kapatcam nihaha :P fanta festivali ne zaman pyr0? bide nerede

2 haziranda Bostanlı Hasan Türker Futbol Sahası ndaymı$.saat kacta bılmıyorum sanırım ak$am ustune dogrudur cunku o kdr cıkacak war kı.[signature][hline]Pyro
Andoria

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...