alastis666 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 elimde linux için sphere var 0.56 ama scriptler sorun verio hep linux için bilgisi olan arkadaşlarla irtibata gecmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 .56'nın windows versionu bile yeterince unstable, linux versionunda ise problemleri halledip düzgün bir şekilde çalıştırmanız imkansız gibi..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 diğer versiyonlar da da bir çok hata vardı çok fazla linux için kasmıyorlar sanırım bu sphere yi (uzun zamandır takip etmiyorum ama çıkmamıştır gibi gelio saglamı)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 valla bende denemek için kurmuştum ve sadece accont alımında biraz sorun yaşıyordun onundışın pek bir sorun yok tu ama çok denemedim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hatırladıgım kadarı ile chat i açıp kendine /who cekince server göçüyordu onun için sphere.ini ye chat on of die ayar bile koymuslardı. anlamadıgım sphere de bug fixlemek yerine bug ın üstünü örtmek gibi bir anlayış var.[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alastis666 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Peki herkes bi kafadan şusu var busu var dioda nie kimse yardimci olmaya çalişmio merak ediorum. Daha iyi bi fikri olan Linux server için yazsın da açalım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 0.56 bilgisayarına ayarlaman lazım ama pek bilgim yok yanlız cpu çok kullanıyor 2 saatte 1 restart fln atman lazım ayrıca çok lag yapıyor[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar