oppala Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 beyler benim kuzen amerika'da ve oyunu aldi.Ama tabiki kutu US. Us account u EU ya çevirmesi için ne yapmasi gerekir? Cevaplar için simdiden tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 eet ya aynı sorunun cevabı bana da lazım up![signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Eskiden çevriliyordu, artık kalkmış olması lazım. US serverlarında oynanır ancak onunla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Convert durumları devam ediyormu bilmiyorum ama bi mail atarak sorabilirsin[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 çeviriyorlar ama şu şartlarla, elinizdeki orjinal oyunu kutusu kitabı herşeyiyle birlikte adamlara yolluyosunuz onlar da size EU versiyonunu yolluyor bu salak durum yüzünden benim elimde kutusu kitabı vs olmayan bir US key öylece duruyor, patladı yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar