Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 şu an itibari ile oyunu bırakmış bulunuyorum. Herkeze iyi oyunlar bol şans, güzel günler diliyorum.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 - hepsi kırıldı! yani anlıcanız bi pok diilim daa.(hiç bir zaman bi pok olamadım! Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) [Bu mesaj Fightrance tarafından 04 Haziran 2005 02:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bırakamıcaksın gibi gelio ama neyse :s[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 1-2 ay sonra dönersin geri merak etme :D[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 hayır abi bıraktım. karakteri bile başkasına verdim.[signature][hline]LvL: 50 ye yakın :P Char: Rogue - Archery Ekipmanlar: İron Crossbow +7/70, Chitin Set:+6/10 yani anlıcanız bi pok diilim daa. Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :)
Marl0_on Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bende verdim abi bizi serverdan attıqlarında dönmem diodum ama geri aldım ( yüssüzlük hat safada ) :D[signature][hline]Name:MaRLoN Lvl:61 Clan:RivaL Nation:Karus Job:Elemental Lord Server:Ares
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 eğer bi kişi oynadığı oyunların forumlarına "oyunu bırakıyorum" yazmışsa %80 ihtimalle geri döner/dönüyor :) ha unutmadan umarım diğer %20 nin içinde kalmayı başarabilirsin [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 04 Haziran 2005 02:53 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 valla bende 3-4 ay önce bıraktım accları verdim gördüğün gibi başka char kastım ve burdayım :-)[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 4x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:Academy National Point: 1xxx Server: Ares
Öne çıkan mesajlar