Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eternal Metcalf gururla sunar.. =P

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu aksam saatlerinde tamamen geyik amaçlı yaptıgım bir movie yi paylaşmak istiyorum..

Movie

boyut : 35 mb[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?

[Bu mesaj Eternal tarafından 02 Haziran 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
movie yapmak için kullandığınız kayıt programlarını bi paylaşırmısınız, benim bulduklarım pek kullanıslı degil ya da çok kötü kayıt yapıyor[signature][hline]Callawey Excalibur
Jandarma Asayiş
Mesaj tarihi:
Kayıt için gamecam..
movie yapımı için Vegas 4.0
Çok basit sekilde yaptım bunu ve her özelligi haliyle yansıtamadım program aslında son derece kullanışlı.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
Mesaj tarihi:
Frost mage iken mi çektin meta ? frost sa işim olmaz fire mageken çekilmiş olan varsa onların linkini koy :))[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
Mage falan degil olm bu çek izle işte geyik bişey yaptık..[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
Mesaj tarihi:
Muahahahahah, tek kelimeyle "süper", female tauren'in dansına da hasta oldum. :P

Bu arada neden benim deneme amaçlı yaptığım movie lerin çözünürlüğü, aptal movie makerdan save ederken "high quality" seçmeme rağmen berbat oluyor ? bu gayet güzel olmuş kalite açısından :)[signature][hline]...
Mesaj tarihi:
harika olmuş eternal alnından öpesim geldi abi...müthiş olmuş...yarıldım vallahi...özellikle VOK HALL kısmı beni benden aldı[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
Eternal çok güzel olmuş eline sağlık.
Ama bir "version iki" isterim bu biraz problemli bana göre ^^(Kolleksiyon değeri taşıyan videoları biriktiriyorumda :))
şöyleki; bu videoyu tekrar, uileri kapatıp hazırlarsan(gerçekçiliği yok ediyor) ve de female taurenin dansettiği sahneyi yavaşlatıp tam ritme uydurursan süper olucak :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Mesaj tarihi:
Eline sağlık Eternal. Çok güzel olmuş. Nazogelin toynaklarını nası vuruyo ama birbirine :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Mesaj tarihi:
Güzel olmuş eline sağlık :) O bakışlara hasta oldum...[signature][hline]pff
Kritiğiniz bol olsun

[Bu mesaj OffChu tarafından 03 Haziran 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Link mi bozuk benmi bozugum ?
indiremiyorum bende :([signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 32 Human Warior / Burning Legion
  • Yeni Oluştur...