Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eternal Metcalf gururla sunar.. =P

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Kayıt için gamecam..
movie yapımı için Vegas 4.0
Çok basit sekilde yaptım bunu ve her özelligi haliyle yansıtamadım program aslında son derece kullanışlı.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım ..
diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ?
eternal : o_O ?!?
Sosyal ağlarda paylaş

Muahahahahah, tek kelimeyle "süper", female tauren'in dansına da hasta oldum. :P

Bu arada neden benim deneme amaçlı yaptığım movie lerin çözünürlüğü, aptal movie makerdan save ederken "high quality" seçmeme rağmen berbat oluyor ? bu gayet güzel olmuş kalite açısından :)[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal çok güzel olmuş eline sağlık.
Ama bir "version iki" isterim bu biraz problemli bana göre ^^(Kolleksiyon değeri taşıyan videoları biriktiriyorumda :))
şöyleki; bu videoyu tekrar, uileri kapatıp hazırlarsan(gerçekçiliği yok ediyor) ve de female taurenin dansettiği sahneyi yavaşlatıp tam ritme uydurursan süper olucak :)[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

Sosyal ağlarda paylaş

Eline sağlık Eternal. Çok güzel olmuş. Nazogelin toynaklarını nası vuruyo ama birbirine :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...