Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision faciası!!!

supersonicmemed

Öne çıkan mesajlar

bu ne ya.. Heeeey diyişe bak seste dolgunluk hakgetire (bu kadın söylerse tabi).. leylimletecekler bizi.. müslüm çıksa daha iyi ya[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Sosyal ağlarda paylaş

bence bayhan ciksa daha iyi olur.. artik bayilir bütün millet..
oofff o baki$ daha baska kimde warki =P
cikicak orda sahneye.. ''bayhan at bi bakis yavrum'' diyince millet yerlerde zaten hehe...

ya ayrica $ikayet maili diyoruz kimse dikkate almioo..! buraya yazip ''ay yok irencte $uda buda'' falan diye üzülmekle olmuo =)[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sayın Yetkili,

Bir TRT izleyicisi olarak yaptığınız programlar için çok teşekkür ederiz. Fakat 2 gün önce yayınlanan Eurovision Türkiye Elemeleri açıkçası bir izleyici
olarak beni hayal kırıklığına uğrattı. Nedeni asla prodüksiyon yahut programın kalitesi değildi. Program ve yapım gayet güzeldi. Fakat elemelerde bulunan
7 parçanında "Türk Halkını Temsil Edebilecek Kadar Kaliteli" olduğunu düşünmüyorum. Ve hatta açıkçası program esnasında içimden sürekli "İnşallah buradan çıkacak
Eurovisiona gitmeyecektir. Ünlü isimlerle çok çok daha kaliteli parçalarlarla bir eleme daha yapılır" diye geçirmeden edemiyordum. Bunun üzerine jürinin
Gülseren'in "Rimi Rimi Ley" adlı parçasını seçmesi üzerine Türk halkı olarak "Eurovisionda bu sene derece yok" dedik. Niçin mi? İsterseniz bir izleyici olarak
maddeler halinde belirteyim:

-Ünlü ve bu işe yıllarını vermiş bestecilerimizin söylediği gibi şarkı Eurovision gibi uluslararası bir platform da yarışacak yeterlilikte değil.
-Profesyonel bir koreografi ve sahne performansı mevcut değil.
-TRT'nin geçen 2 yılda İngilizce şarkılarının "çok daha" başarılı olduğunu görmesine rağmen "ULUSLARARASI" bir platformda inatla Türkçe'ye dönmesi uygun değil.
-Ve daha bir çok nedeni medyadan takip edebilirsiniz...

Özetleyecek olursak Gülseren'in seslendirdiği "Rimi Rimi Ley" adlı parçayı Türk halkı olarak bizi temsil edecek yeterlikte görmüyoruz. Tamam belki o 7 şarkının
içinde en iyisi olabilir. Fakat Avrupanın her tarafından gelecek olan "profesyonel" parçalar ve şarkıcılar ile bu haliyle asla yarış edecek kapasiteye sahip değildir.
Bu da beni "Türk Halkı"nın bir ferdi olarak derinden yaralamaktadır...

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim...

İsim Soyad

böyle bir şey yazdım ama isteyen kullanabilir :)[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Firefox Kullanın
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu rezilliğe tek sölicek bi laf bulamıyorum sadece rezillik diorum .ayıp ya ülkeyi bu saçma sapan şarkı bu saçma sapan kadının ne kadar temsil etceğini düşünüyolar acaba:-?

iki yıl önce birinci olduk sonra dördüncü bu sene sonuncu ...dier senelerde .........[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

facia demek az kalir.. felaket resmen...[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

Sertab'ın 1.liği ve Athenanın 3.lüğününe sanki onlar Türk deil dedirtecekler!!! Ya anlamıyorum Daha başarılı gruplar varkıen neden salak bi kadın. Kadın güsel olsa nese ayı gibi bişi afedersiniz ama =P nese trt ye iş verende hata zaten... ben şahsen Mor ve Otesi nin gitmesini istiyorum ne kadar rapper olsamda :d[signature][hline]*!Yetkililere Burdan Sesleniyorum... Bitmeyen Reg İstiyorum*
Sosyal ağlarda paylaş

Amma kafaya taktınız şu örovizyonu. Avrupa'da bunu kimse sallamıyor merak etmeyin, anca bizimki gibi uyuşturucu medyanın ağırlıklı olduğu ülkelerde sürekli ön planda tutuluyor gündemi işgal etsin diye.
Kaldı ki İngilizce olacağına Türkçe en boktan şarkıyı bile tercih ederim. Bunu faşizanlıkla alakası yok! Birşeyler yapacaksan kendi öz kültürünü katacaksın, olay bu kadar basit.
Bu şarkının bizi yansıtmadığını söyledikten sonra sertap ve atena denen soytarıları övenler tam bir kaos içinde yaşıyor. Bizim kültürümüzde yarı çıplak kızlar, dövmeli-suratının heryerinde bilimum takılar olan insanlar nerede var?
Şarkı söylemek en başta ses ve yetenek işidir. Fakat son zamanlarda öyle bir pohpohlanma oldu ki kıçını-başını açmayanları adam yerine koymaz oldular.
Bırakın bu çökmekte olan Avrupa-ABD hayranlığını kendi özkültürünüze dönün. Sonuncu olun ama bağımsızlığınızdan-kültürünüzden ödün vermeyin!!!

[Bu mesaj pekaziz tarafından 18 Şubat 2005 22:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Horus-, 18 Şubat 2005 21:21 tarihinde demiş ki:
Sertab'ın 1.liği ve Athenanın 3.lüğününe sanki onlar Türk deil dedirtecekler!!! Ya anlamıyorum Daha başarılı gruplar varkıen neden salak bi kadın. Kadın güsel olsa nese ayı gibi bişi afedersiniz ama =P nese trt ye iş verende hata zaten... ben şahsen Mor ve Otesi nin gitmesini istiyorum ne kadar rapper olsamda :d

ii de Athena 3. diil 4. olmuştu!!![signature][hline]Severek asla bir şey kaybetmezsiniz. Ama hiçbir şey yapmadan durursanız,her zaman kaybedersiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

bugun atv de dediklerine gore bu kadın onceden baska bi sarkıyı soluomus trt mine koşan ı kabul etmeyince (nedenini bilmiorum) bu kadına soyleyletmisler keske hic soletmeseleremis bide dusunsenize kadın forum daki arkadslardan biri cıkıormus :D[signature][hline]|Sözum Amerikan sinemasına;yıllardır uzaylıyı bir öcu gibi gösterdin... Uzaylıda olsa insan insandır! |
E-Mail: Msn | ICQ: Yok
Sosyal ağlarda paylaş

abi geçen bi haberde yoldan geçen insanlara soruyolar şarkı nasıl diye kızın bi tane direk iğrenç dedi. bence tüm Türk halkı buna itiraz etmeli yine eskiye dönüyoruz. hep sonuncu olduğumuz günlere. yine aynı haberde MANGA mı gitsin diye sordular herkesin cevabı ewt oldu. bence manga gitse ilk 5 e gireriz
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
İşte seçerlerse tren gelir hoş gelir ley ley rimi rimi ley'i olacağı bu.
Bu gidişle değil 13.,133. falan olmamız gerekti aslında.
Yine iyi olduk 13.[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/
|. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__
_______/___/___/_____/____

Kuğu Gölü..
Made by Çukulatalı Korax
[Pati halay ve bale ekibi kurucusu]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Massimo, 18 Şubat 2005 22:12 tarihinde demiş ki:

ii de Athena 3. diil 4. olmuştu!!!

2. olan sırbistan-karadağ'nın bestesi "çalıntı" olduğu için diskalifiye edildiler ve türkiye 3.lüğe yükseldi yarışmadan sonra.[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar hepiniz iyi hoş konuşuyorsunuz ancak eurovision yarışması amatör bir yarışmadır. Bizim millet hangi gaza gemişse Sertab Erener gibi bir ustayı çıkardı. Yani diğer ülkelerin hiç mi aklı yok doğru düzgün bilinen tanınan insanlar çıkarmıyor? Eurovision bir yarışmadan ziyade toplulukların olimpiyat oyunları gibi bir araya gelip eğlenme + öğrenme ortamı gibi bir organizasyondur. Bu yüzden İngilizce değil de kendi dillerinde kendi yöresel müzikleriyle katılmalıdır her ülke. Katıldığımız şarkıyı bilmiyorum ancak şunu söyleyebilirim bir Karadeniz havasıyla gayet iyi götürebilirdik yarışmayı. Hem sanıyor musunuz ki Number One isimli birinci olan şarkı Yunanistan'ın hakkı? Yunan şarkılarıyla büyüdüm ben o havadan eser yok, aynı şekilde Everyway That I Can. "Bizim" Everyway That I Can klipten kurtarıyordu biraz o da Osmanlılar sağolsun mesajlıydı. Aman ne güzel.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine?
Sevgiyle yetinmek lazım.

[Bu mesaj gizliozne tarafından 03 Haziran 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...