Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision faciası!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türkçeye donerek bence kötü yaptılar.
Eurovision bi kere uluslar arası bir yarısma bunun icinde uluslar arası dil olarak kabul edilen ingilizce kullanılmalı.

Sertab erener en iyi performans yaptı ( Everyway that i can ) ve sonuc müthiş bir şölen , müthiş bir sahne showu , muthiş bir sonuc. Ha bu ülke temsil etcek türkçe olsun diyenler olur ama eurovision uluslararası yarışmadır unutmamak gerek.
Sertab in birinciliğini kıskanarak senin ne haddine diyerek dalga gecen kendini süper zanneden türk sanatcılar ( örnek vermek gerekirse : hakan peker ( ki sen kimsinde yorum yapıyosun çapın ne? ) candan erçetin ( ben cıkmam sonuncu olurum itibarım sarsılır diye cesaret alamayan ayrı biri ) ) simdi susmayı eğleseler iyi olur.

Sertab ve onun kadar iyi olmasada athena iyi bişi yaptılar kutluyorum.

(Şarkı bi okadar berbat )[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
valla gülseren miydi neydi adı onada yüklenmek istemiyorum zamanında opera yı söyleyen adamın hayatını kararttılar sonuç itibariyle bu genç kızda harcanmasın. diyecek kelime bulamıyorum trtye mail fln atsak mı acep ?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
Uluslararası yarışma olunca İngilizce mi olmak zorunda şarkı?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Mesaj tarihi:
Bence uluslararası yarışmalar ülkelerin kendi kültürlerini yansıtmaları içindir ki, bunun en iyi yolunun yabancı bir dilde şarkı söylemek olduğu fikrine karşıyım[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
valla dinlemedim ama athena nın şarkısından kötü olamaz herhalde.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :)
Mesaj tarihi:
said:
Suark, 12 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
valla dinlemedim ama athena nın şarkısından kötü olamaz herhalde.

sen daha kötü görmemişsin diyerekten şiddetle dinlemeni tavsiye ediyorum[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
o athenanin kötü dedigin sarkisi 4.sirayi kazanmisti hatirlarsan... senin gibi düsünen insanlarda warsa artik noolur bizim halimiz bilemicem =)sen kesin o limilimileyy sarkisinida begeniosundur =) miden geni$mi ?:-)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy
başroller: bigecan tolgahan
b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa
t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız...

[Bu mesaj vaniLLe tarafından 12 Şubat 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bence de uluslararası yarışmalarda ingilizce şart değil.hatta mümkünse anadil mecburiyeti konması diğer kültürler açısından daha iyi olur.seçilen şarkıya gelince ben de beğenmedim.fakat;yarışmacılar arasında ztn ii olan yoktu.hepsi normal,alışıldık şeyler olmuş.
Mesaj tarihi:
Bence şarkı ingilizce olmalı şu olmalı gibi tartışmalar yersiz. Müzik evrenseldir. Dans da öyle.

Ama şarkı hakkaten bişeye benzemiyo TRTnin seçtiği o ayrı konu[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
heh valla dinlemedim tapkilere bakılacak olursa guzel diil.Dinlemeye değmez.
O şarkı 4. olduda bişi sorcam sen beğenmişmiydin onu?Dinlerken bişiler hissettinmi?

Dinle derim tek geçerim[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki:
Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :)
Mesaj tarihi:
o şarkı çok güzel oldu tamda athenadan beklenendi fln demiyorum abi zaten ama bu yenisi felaket diyorum sadece dinlemeden kötü nedir anlayamazsın yani. en azından bana öyle oldu.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Mesaj tarihi:
Ya gerçekten çok olumlu ve pozitif bi halde izledim haberlerde şarkıyı. Ama bi türlü beğenilcek bi yanını bulamadım.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Mesaj tarihi:
Ne bu aşağılık kompleksi ya?
İngiltere geçen sene sonuncu oldu puansız (ondan önceki sene de olabilir) adamların umrunda değil. Şunun şurasında saçmasapan bi yarışma.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
bişey kötüyse kötü diyecez ne kompleksi ülkemiz için güzel şeyler olmasını isteriz aşağılık kompleksiyle ne ilgisi var?[signature][hline]jan d.

[Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Değersiz bi yarışmayı fazla ciddiye aldığınızı belirttim.
Kime niye rezil olacağız ki?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Mesaj tarihi:
önemsiz degıl okadarda
iyi şarkılar yapar da yarısmaya katılırsak daha iyi,
birinci olmamız durumunda ( ki bu şarkıyla zor ) tanıtım bakımından faydası olur.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
  • Yeni Oluştur...