go2hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 türkçeye donerek bence kötü yaptılar. Eurovision bi kere uluslar arası bir yarısma bunun icinde uluslar arası dil olarak kabul edilen ingilizce kullanılmalı. Sertab erener en iyi performans yaptı ( Everyway that i can ) ve sonuc müthiş bir şölen , müthiş bir sahne showu , muthiş bir sonuc. Ha bu ülke temsil etcek türkçe olsun diyenler olur ama eurovision uluslararası yarışmadır unutmamak gerek. Sertab in birinciliğini kıskanarak senin ne haddine diyerek dalga gecen kendini süper zanneden türk sanatcılar ( örnek vermek gerekirse : hakan peker ( ki sen kimsinde yorum yapıyosun çapın ne? ) candan erçetin ( ben cıkmam sonuncu olurum itibarım sarsılır diye cesaret alamayan ayrı biri ) ) simdi susmayı eğleseler iyi olur. Sertab ve onun kadar iyi olmasada athena iyi bişi yaptılar kutluyorum. (Şarkı bi okadar berbat )[signature][hline]go2hell
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla gülseren miydi neydi adı onada yüklenmek istemiyorum zamanında opera yı söyleyen adamın hayatını kararttılar sonuç itibariyle bu genç kızda harcanmasın. diyecek kelime bulamıyorum trtye mail fln atsak mı acep ?[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Uluslararası yarışma olunca İngilizce mi olmak zorunda şarkı?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
go2hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence uluslar arasi bir yarisma oldugu icin uluslar arasi olarak kabul edilen ingilizce kullanılmalı tabiki.[signature][hline]go2hell
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bence uluslararası yarışmalar ülkelerin kendi kültürlerini yansıtmaları içindir ki, bunun en iyi yolunun yabancı bir dilde şarkı söylemek olduğu fikrine karşıyım[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Gel bili bili falan bisiler diyo[signature][hline]
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 heeh starda yorumları gosterıo şarkı hakkında bi kız çıktı aynen böyle: Sertap Erenerden sonra bu kadın çok iğrenç. :)
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla dinlemedim ama athena nın şarkısından kötü olamaz herhalde.[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :)
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Suark, 12 Şubat 2005 20:24 tarihinde demiş ki: valla dinlemedim ama athena nın şarkısından kötü olamaz herhalde. sen daha kötü görmemişsin diyerekten şiddetle dinlemeni tavsiye ediyorum[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o athenanin kötü dedigin sarkisi 4.sirayi kazanmisti hatirlarsan... senin gibi düsünen insanlarda warsa artik noolur bizim halimiz bilemicem =)sen kesin o limilimileyy sarkisinida begeniosundur =) miden geni$mi ?:-)[signature][hline]mekan: nişantaşı, tommy başroller: bigecan tolgahan b:ya tolgiişşş ya bu kazağın çok benzerinıı akmarkaz homestore da da görmüştaam senca hangisini alıyam? ama bunun yakasa daha güzel yaaana tommyy bayrağı büyük üstündeki bakasanaaa t: yani banca tommy den şaşma yanı en ıyısı benca ama istiosan hemen z4 üme atlayıp gidelım yani akmarkaza hem bi starbucks da yaparız... [Bu mesaj vaniLLe tarafından 12 Şubat 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]
curie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence de uluslararası yarışmalarda ingilizce şart değil.hatta mümkünse anadil mecburiyeti konması diğer kültürler açısından daha iyi olur.seçilen şarkıya gelince ben de beğenmedim.fakat;yarışmacılar arasında ztn ii olan yoktu.hepsi normal,alışıldık şeyler olmuş.
fab Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne göze, ne de kulağa hitap ediyor. böyle seçmeler olmaz olsun.[signature][hline]mesela beş
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bence şarkı ingilizce olmalı şu olmalı gibi tartışmalar yersiz. Müzik evrenseldir. Dans da öyle. Ama şarkı hakkaten bişeye benzemiyo TRTnin seçtiği o ayrı konu[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 heh valla dinlemedim tapkilere bakılacak olursa guzel diil.Dinlemeye değmez. O şarkı 4. olduda bişi sorcam sen beğenmişmiydin onu?Dinlerken bişiler hissettinmi? Dinle derim tek geçerim[signature][hline]Fegro, 10 Şubat 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Boya kitabı WoW un hevesi bitince gelirim :)
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o şarkı çok güzel oldu tamda athenadan beklenendi fln demiyorum abi zaten ama bu yenisi felaket diyorum sadece dinlemeden kötü nedir anlayamazsın yani. en azından bana öyle oldu.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya gerçekten çok olumlu ve pozitif bi halde izledim haberlerde şarkıyı. Ama bi türlü beğenilcek bi yanını bulamadım.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 pff ya rezil olacaz :/[signature][hline]jan d.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 valla yaws rezil olcaz :hmm: acaba trt ye mail fln mı yollasak taoplu olarak heeee...:hmm: tek care bu gozukuo....[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ne bu aşağılık kompleksi ya? İngiltere geçen sene sonuncu oldu puansız (ondan önceki sene de olabilir) adamların umrunda değil. Şunun şurasında saçmasapan bi yarışma.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaa athena sertab falan güzel gidiyolardı niye böle yaptılar be[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bişey kötüyse kötü diyecez ne kompleksi ülkemiz için güzel şeyler olmasını isteriz aşağılık kompleksiyle ne ilgisi var?[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: uncla, 12 Şubat 2005 21:14 tarihinde demiş ki: bişey kötüyse kötü diyecez ne kompleksi ülkemiz için güzel şeyler olmasını isteriz aşağılık kompleksiyle ne ilgisi var? +1[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Değersiz bi yarışmayı fazla ciddiye aldığınızı belirttim. Kime niye rezil olacağız ki?[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki: ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Soulfly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 önemsiz degıl okadarda iyi şarkılar yapar da yarısmaya katılırsak daha iyi, birinci olmamız durumunda ( ki bu şarkıyla zor ) tanıtım bakımından faydası olur.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
duende Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ne guzel her dakka vh1da mtv de sertap erener cıkıodu bu sene yine 0 alıp oturcaz assagı leylim leyymiş bu ne yaaa duman olsa ne guzel olurdu[signature][hline]benim moderator oldugum site su an cok bişi yok ama siz gelin kayıt olun buyutelim benim postlarım
Öne çıkan mesajlar