Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 en uyuz olduğum şey ya. insanlar 56k ile hostmu veriyor nedir. anlamadımki. nereden buluyorlar bukadar yavaş serverleri ya. site bi açılıcak. haydee. Mesela rulmanlı tekerlek arıyorum. googleye yazdım. sanayi sitelerinin tamamı frontpage nerdeyse. amcaoğullarına yaptırmışlar "HETEMELE BİLİYOM BEN BİLİYORUM BEN YAPAYIM ! YAPARIM BEN İNTERNETİ EZBERLEDİM!" tipler hep. İşte bu sanayi sitelerinde genelde resimler olur. Atölye diye resim koyarlar ama resim googleden alınmıştır. Genelde fabrikatörün istediği cihazlarların resimleridir bunlar. Gerçekte ise atölye 10metrekare alandır 6 tane işci vardır 1 tane torna başında 2 tanesi durur devamı hastadır nezledir işe gelmez. Birde güzel dizayn için template kullanan yada az html bilen bi webmastere 2 kuruşa yaptırılmış siteler vardırki onlar daha beterdir. Çünkü hosting ucuz bir türk sitesinden alınmıştır ve siteden downloadlar 500byte yi geçmez. Çok sinir oluyorum böyle sitelere. Herifler okadar para kazanıyor. Ama iki kuruş verip adam gibi website yapamıyorlar. Ki internet geleceğin endüstri hede hödö....[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 aehaeh kişisel bölümüyle karışık bişey olmuş :) eheh[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sakin ol, kızma :)[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ttnetede:) kablonetede:) bi halt beceremiyorlar ya.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 İyi bir web sitesi nasıl olmamalıdır tarzında bir thread olabilir pekala bu. Herkes şikayet ettiği konuları yazabilir. Bir web sitesinde neler en çok rahatsız ediyor sizi?[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 fare tekerleği ile sayfanın aşağısına inerken takılma yapacak kadar fazla flash anmiasyonları[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi siteden bi programın yamasını çekmeye çalışıyorum. 9 mb 1.5k/sn ile gönderiyor. ve çektiğim yama 3. ye corrupt çıktı kırıcam o serverı da bağlantısınıda.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 10 mbit çıkışı olan celeron server'a 200 siteyi tıkarsan olacağı budur. neden aylık 15$ fazla ödeyip 100mbit e geçsinler ki ? boru mu bu 15 dolar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evet abi adam o kâr ile kırk tane villa seksen tane mersedes ikiyüzellibin tane mangal alacak. 1 vereyim 11 alayımdan çok 1 vereyim 1241492352395423094902394032 alayım 1 i de başkası ödesin zihniyetindeler[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan [Bu mesaj Chemical tarafından 03 Haziran 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 harbi chem bak aklıma düşürdün adamlar kar ediyor o kadar diince. son zamanlarda hiç müşteri gelmiyor sürekli içerdeyim host muhabbetinde. bende onlar gibi yapayım. kar etmenin tek yolu o gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesela ben de uzun metinler okurken arada verilen linklerin aynı sayfada açılmasından nefret ediyorum.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 oneki abi. bak sana şahane yöntem. önce gidip 64k kablo alıyosun abi. sonra bizim bilgisayarcı mehmete gidiyorsun. sana şahane bir bilgisayar ayarlıyor (ekranı yok ama televizyona bağlıcaksın. ne gerek var. masraf.) sonra bu kaseyi(o kutu varya kase deniliyo ona.) alıp bağlıyosun internete falan onuda mehmet yapar sonra bunun hadistini 100 kibi yaptırıyosun mehmete söyle ayarlasın bitane 100lük. Sonra servir açtırıyosun ahmet anlar o konulardan. Sonra ahmete vesete yaptırıyorsun sonra millet geliyo hastir istiyo (ismi öle olum küfretmiyorum) sende hastir veriyorsun. sora şahane para veriyorlar sana. şahane. Ha olum birisi çıkar "hız abi yavaş abi" yaparsa vuruyorsun iki tane çenesine susuyor.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hastir değil hostik o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hayrettin agbiyi unutmussun, "hani bana hani bana?" diyor o da.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 en hızlı 5 dakikada açılan ve 14.400 modem görünce sevinen bir nesilden olduğum için, hiç takmıyorum böyle şeyleri kafama çok şükür. ;P[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 di mi sanerixx? bi resmi download ederdik zamanında. şimdi insanlar filmleri download ediyor..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bi de şu vardı: "bağlandı lan bağlandı!" (arkadaşla kollektif biçimde dial-in olmaya çalışırken)[signature][hline]sanerixx, never change a winning nickname! database i yormayın, msn => [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Vay be Türkiye'nin toplam yurtdışı çıkışının 1 Mbit olduğu dönemler... MP3 indirmek için sabahın altısında kalkardık. O saatlerde saniyede 1kb falan geliyordu ki gün içinde 0.5-0.8 k aralığında takılan bizler için büyük olaydı valla. *gözleri yaşarır*[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yukarda bahsettiğim sitenin hızı 0.20 e düştü. 9 mb için 23 saat kaldı diyo flashget ya kafayı yiyecem beleş hostinge geçseler bari.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sanayiciler de $2k para verip tasarim yaptiracakti... zaten hosting vs. bu tip isleri coktan bitirmisler, ozenle secmisler di mi host'u... gidin isinize ya, adam ekmek parasi kazanmaya calisiyo siz adama hosting diyosunuz... valla eline levyeyi alir Half-Life oynar sizinle...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya olay o diil. şirketler var koskoca. ama adamların websiteleri rezalet halde. milyarlar kazanan şirketlerden sözediyorum.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ilk kisminda sanayi atolyelerine laf etmissin, heralde bu milyarlar kazanan kategoride diil. ikinci paragrafta demissin iki kurusa yaptirilan diye, adam ucuza getiriyosa tabii ki onu secer... sirketin websitesi yoksa, gelip sizin sitenizi yapalim diyen bi yigin kisi cikiyo. bunlarin hangisi iyi hangisi kotu bilemezsin ki. ozellikle sirkette bilgisayardan gercekten anlayan birisi yoksa, adam bi sey bilip bilmedigini nerden anlayacak. eh tasarim icin anlastiktan sonra salak bi tasarim olursa, zaten parayi veren sirket bi daha uurasmaz... anlasma suresi dolduktan sonra baska bi yerle anlasir ki bu en az 1 sene... bazi tasarimcilar sirketi baalayabilmek icin 2 3 senelik anlasma yapiyolar ki bu durumda sirket asla vazgecemez. vazgececek olsa bile oyle bi haklarinin oldugunu bilen sirket yetkilisi sayilidir heralde...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 03 Haziran 2005 09:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bu onlardan önce hosting şirketlerinden kaynaklanıyor 256 k çıkışlı bir makinede 3000 sayfa olursa, durum bu tür topiclere sebep oluyor..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! || Yoneso hosting hizmetleri || >>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: sanerixx, 03 Haziran 2005 00:52 tarihinde demiş ki: 14.400 modem görünce sevinen bir nesil ne modem mi? abi adam siteyi de ucuza getirir, hosting i de. sadece bilgi olsun diye site açmış ve buradan bir iş hacmi beklemeyen, atıyorum e-business yada netten işlem yapmayan biri için önemli bişey değil ki bu. bizim şirkette 100$ lık hosting alıyor, ne var bunda ha ama öyle hosting verenlerden hesap sormak lazım. adamların sörfçüye de mi saygısı yok bea[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Buraya bir çok konuda sorulan sorulara cevap olarak sitenizin genel hatlarıyla nasıl olması gerektiğini konuştuk, anlattık. Ama hala daha ben webde dolaştıkça Türk interneti adına üzülüyorum. Şimdi de sitenizi daha kötü nasıl yapabilirsiniz onları anlatmak istiyorum: 1) Öncelikle çoook ağır grafikli bir theme seçin. Böylece ziyaretçilerinizin sabrını sınayabilir, sizi ne kadar çok sevdiklerini daha site girişindeki bu testle ölçebilirsiniz. Sizi sevmeyip sitenizin themesının yüklenmesini bekleyemeyenleri boş verin. Sizi sevmeyen ölsün! (Bu ağır theme'lara Ace-Orange ve varyantlarını dahil edebiliriz. Ace-Orange en sevdiğim theme türüdür, insanın sabrını zorlaması açısından vazgeçilmezdir) 2)Eğer ağır bir theme seçmekte zorlandıysanız seçtiğiniz hafif themenın ağırlaşmasını sağlayabilirsiniz. Mesela çok ağır ve büyük logolar yapın, saçma sapan ve göz yoran efekler yapın, içine java scriptler koyun. 3) Mutlaka sağ üst köşeye flash veya normal bi saat koyun. Ya sitenize Zimbabwe'en birisi gelirse ve saati merak ediyorsa? 4) Aldığınız hostu tam verimli kullanmak için bütün dil dosyalarını atın, boş alan bırakmayın. Aborjinler de sitenizden faydalanabilsin. 5) Üste "anasayfam yap, sık kullanılanlara ekle" butonları mutlaka dursun. Kimse anasayfası yapmaz sitenizi ama süs olarak iyidir. 6) Gördüğünüz her modülü yükleyin! Her modülün ayrı bir hayranı vardır. Astroloji, rüya yorumları, günlük falınız, tam teşekküllü ömer nasuhi bilmen ilmihali mutlaka bulunsun. Belki birisi gece gördüğü rüyayı yorumlatmak için sitenize gelir veya birisi sitenizdeki ömer nasuhi bilmen ilmihalini okuyup imana gelir, siz de sevap kazanırsınız. Bu işin öbür dünyası da var. 7) Mutlaka sitenizde mail hizmeti verin. Gmail 2 GB, Yahoo 1 GB mail hizmeti vererek size rakip olsa da siz aldırmayın. Postatr'den aldığınız 4 Mb'lık mail hizmetiyle onlara kafa tutun. Bu hizmetinizi de büyük punto harflerle sitenizin anasayfasında bildirin. Herkese kıyağınız olsun. Sitenize mutlaka Chat koyun. Gelip kimse chat yapmaz ama olsun. Dostlar chat odanız olduğunu görsün yeter. 9) NTVMSNBC Haber başlıklarını sitenizde mutlaka yayınlayın! Gerçi sitenizin zaten yavaş olan açılma hızını iyice düşürüp sizi kaplumbağa kılığına sokar ama olsun. Düşman çatlatmak için koyun o haberleri. Kaç kişi okumuş okumamış boş verin. 10) Sitenizi her bulduğunuz topliste üye yapın. Alt taraf toplist çöplüğüne dönsün. Hem toplist bannerları hep hareketli gif olduğu için siteniz capcanlı görünür. 11) Mutlaka bir yere "Sitemize hoş geldiniz" yazın, millet yabancılık çekmesin geldiği yeri garipsemesin. 12) Sitenizde mutlaka cep mesajları, özlü sözler, sevgiliye mesajlar bölümleri olsun. Aşk-meşk, çiçek böcük olmadan hayat çekilmez. "Yağmurlu bir günde cama vuran her damlada seni düşünüyorum hayatım" şeklinde fi tarihinden kalma yazılarla ne kadar romantik bi adam olduğunuz gerçeğini bir kez daha ön plana çıkarın. Kız tavlama potansiyelinize de katkısı olur. (Tabi ki IQ seviyesi 50 ve daha altı kızları) 13) Sitenize her konu için ayrı bir forum açın. Sizin ne kadar usta olduğunuzu bir kez daha cümle alem görsün. 14) Yüklediğiniz onca modüle ve ağır theme'ya rağmen siteniz hala daha yeterince kaplumbağa değilse açılışa müzik koyun. Sizin ne kadar sanatsever bir ruha sahip olduğunuzu dünya kamuoyu bir kez daha hayranlıkla izlesin. Alıntıdır... genellikle yeni webmasterlar bu hatalara düşüyor sonucundada kağnı gibi siteler tabi :)[signature][hline]http://www.turktekno.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar