Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızı Etkileyen Oyunlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cs,Red Alert 1,Diablo II,Warcraft 3,ha birde Amigada Dungeon Master.İki günde bitirmeye kalkmıştık iki arkadaş,o gün okula bile gitmemiştik,ama önemli olan o değil,önemli olan oyunu bitirememiz ve hala içimde kalması..
Mesaj tarihi:
Starcraft, Fallout, Planescape Torment, Warcraft 3[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
fallout serisi
sabahlara kadar oynadığım için yeni bilgisayara sahip olup yeni oyunlar oynayamamamı sağlayan oyun gerçekten hayatımı etkilemiştir :D
ayrıca ultima online ve wc3 geçensene üniverste sınvında başarısız olmama sebep olmuştur :) aynı zamanda telefon faturaları ve kasılamayan karakter hayalleri de piskolojimi oldukça olumsuz etkilerdi bir ara :) (bkz: 2 senede kasılamayan archery)[signature][hline]"did you see my butt??"
Mesaj tarihi:
Buraya sığmaz ama yazim

Vampire The Masquarade:Bloodline
Warcraft 3 ve Ek paketi
Baldur's Gate 2
Jedi Academy
Neverwinter Nights ve Ek paketleri gene

aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM
Mesaj tarihi:
Hayatımı hiç bi' oyun etkilemedi yani zamanımı çalmadı ama bazı oyunlar bende hatıra gibi yerleşti hayatımdan bazı anları o oyunlarla hatırlar oldum :) çok hoş bi' şey bence oyun oynarken "bebe misin sen?" diyenler çoooooook şey kaçırıyo. ;)
Grim Fandango
Quake I
GTA I
Broken Sword II:The Smoking Mirror
Amiga600 oyunlarım
Ultima Online
1998'den itibaren2003'e kadar olan FIFA serisi
falan filan.. En çok quake I ile grim fandango etkiledi beni...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
Warcraft I, Warcraft II hayatımı değiştirdi denebilir :)

daha sonra monkey island III sanırım bana baya bir espri anlayışı kattı

planescape:torment denen oyun felsefenin güzel olabileceğini gösterdi

UO: söylemeye gerek bana bir sürü arkadaş tanıttı, her yeni bir arkadaşda yeni bir deneyim nede olsa :)
[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 02 Haziran 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Fallout , Sanitarium, Resident evil , Metal gear solid..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Mesaj tarihi:
HL (1+2) = Geceleri oynarken her sese dikkat ettiğimde gerçekten oyunun içinde hissettiğim oyunlar. Ne? Başyapıtlar diyecektim :D

Ultima Online = kim unutamaz ki gerçekten çok güzel bir oyundu.

Monkey Island = Harika oyunlar serisi. 4. biraz hayal kırıklığı olsa da diğerleri gerçekten harikaydı. Pratik zeka'nın gerçek anlamını bunlarla anlamıştım.[signature][hline]Ebemünk - korkunuz...
O_o
----
Mesaj tarihi:
hehe adamlar blizzard stole my life diye guild kurmuş thott da görünce kopmuştum o aklıma geldi :)[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu...
Mesaj tarihi:
hayatımı etkileyen bi oyun yok fakat ultima'nın lise hayatımı mahvettiği kesin=)

şuanda wow uni. hayatımı mahvediyo..eheh[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

• Yeni Oluştur...