Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Zorunda değilim fakat istedim ve upladım. Basit. Zira linki veren arkadaşın dediği gibi bir efsaneymiş. Gizli efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 bunalımdayım depresyon teyzem hihihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Lopeth reloaded sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 hay allam yeter uplamayın aksam aksam sinirim bozuldu ne bicim bir olaydır o allah belasını versın o mahlukatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 kızı videoya çekecen nişanı atıp onun o stresle yaşamasını izlicen o kadar lol (umarım şunca yıl sonra yine işe yarar) [gaza geldim bi arkadaşın da başına böyle bişey gelmişti sinir olurum bu tip kızlara çocuk artık gay olacam diye dolaşıyodu ortalıkta yazık..] yeniden uptan dolayı özürlerimi sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 GwindonSurion said: [gaza geldim bi arkadaşın da başına böyle bişey gelmişti sinir olurum bu tip kızlara çocuk artık gay olacam diye dolaşıyodu ortalıkta yazık..] bahane yeterli değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varsýnolsun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ßæv Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Hiç bu kadar gülmemiştim başka bir konu ararken buldum up lanmayı hak ediyor yok olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 neresi komik bu konunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Patinin ilk troll amaçlı açılmış topicini bulana dürüm ısmarlıycam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Tarih bölümü - Saat kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 bendim galba o sdgfdsfdsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Tarih bölümünde, geçmişinizi si.. diye konu vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2009 Fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 2k3 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 bi de bıçağı dayamış boynuna, pauselayıp patiye koşup topic açmış "şimdi ne yapmalıyım" die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 whitecloud said: Tarih bölümü - Saat kaç? sesli güldüm HAHAHAHAHA diye lan apart arkadaşım geldi ne oluyor diye cidden yapıldı mı bu asfghfgnjgfsfdgsdgfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Daha yaratıcı olabilirdi. Kurgu fazlasıyla klasik, 80lerin sonundaki türk filmi esintilerini gözlemliyoruz. Çok alaturka olmuş. 3/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2009 resmen ciddi tartışıyomuş o zaman insanlar. şimdi böle bi topic açılsa ilk mesaj troll olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar