Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadaslar 20 sinde acmayi dusundugum serverin scripteri xaelin idi. fakat evlendigi uzere onu uo ile ugrastirmak istemedigimden cok deneyimli verdigim tum seyleri yazabilecek, sadik iyi arkadas geyik muhabbetli sosyal insanlar araniyor...[sosyal insan ne alaka demeyin. bilgisayar basinada kapanmasin adam basip gider serverdan cok calistiriosun diye :)] evet bilgilerim imzamda profilimde var. kontak kurarsaniz sevinirim.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ilkaya $imdiden mutluluklar da bi denk gelemedim ki ne ona ne de müstakbel e$ine :) bu arada sana iyi aramalar demircim,umarım bulursun dicem de bulsanda 1,5 hafta gecmeden adam bırakır senı.cok bayıyorsun cunku :-p[signature][hline]Pyro Andoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 sus len benden iyi owner mi bulucan :) ciddi arkadaslar. deneyimli iyi bi scripter lazim ...[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 lol lol lol gelmek isterdim ama imzamı goruyorsun :)[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eheh salla orayi gel :P[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 böyle scriptermi alınır lol. iş iyice yerlere düştü.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 salla diyorsunda bir yer yokki 2 yer var sanada gelirsem 3 olur kafayı yerim iyice[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 ehueh iste onun icin bosver oralari deddim:)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Beni Alırmısın Abi Scripter olarak Cok deneyimim var sayiyim 1. Evde kendi serverimi actim 4 senedir Kapanmıyo 2. Cafe serverımız var Cafedeki herkez edit ama millet memnun haftada bir turnuva var . İkisindede seerdim ama scripter olabilirim dimi ? Bi arkadas Zaten silencer a Seerlikten ownerlıga yukseldi demiş bi topicde ben silencerdan daha zekiyim yaaa :( * Server'a Scripter Admin Staff Arama Yerimidir Sizce burası? Emulator Bolumune yazılmamalı Diyerekten kınar *[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Arkadasim burasi yardimlasma bolumu ise bende yardim istiyorum iste. su ana kadar hic boyle bir sey yazmadim ben. farkindaysan serverin ismini falanda yazmadim. hic bi reklam yok yani. sadece bir scripter arkadas istiyorum. nsl cogu scripter arkadas burda script konusunda digerlerine yardimci oluyor. bende bunun sureklisini istiyorum o kadar mantiksizmi[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yardım istemene birşey söylenmiyor zaten sadece yanlış yerde yardım istiyorsun burada emülatör sorunların hakkında yardım alabilirsin özel sorunların veya başka şeyler için değil lütfen bölümün bilincine varalım ona göre hareket edelim.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 peki soyleyin oraya yaziyim . kinamakla olmuyor yani. burdaki scripter arkadaslar yardim ediyor zaten. bende bos bir tanesine gorev teklif edicem. bana scripting konusunda yardim etmis olucak yani. sphere. bakis acisi ile alakali bir sey bu . bende emulator hakkinda yardim istiyorum zaten. sadece 1 mesaj degil full time..[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bulundu tskr.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Xaelin'e mutluluklar diliyorum bende.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 mutlu mutlu sonunda oda erdi muradina. bakalim dugun eylulde :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 admin'i oldugu shard'la bu yuzden ilgilenemiyormus demekki :)[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 eed. baya yogun bi kisilik. :)[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UoTurk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: _Armi_, 01 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: lol lol lol gelmek isterdim ama imzamı goruyorsun :) sende scritper oldunya hele 1 scriptin var ultima strikede biz fixledik 0dan yazsak daha ıyı ne bıcım skıll stone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 account almalar cogalmiş olabilir feyk girecekler icin diyorum :)[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Armi_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: UoTurk, 02 Haziran 2005 05:00 tarihinde demiş ki: said: _Armi_, 01 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki: lol lol lol gelmek isterdim ama imzamı goruyorsun :) sende scritper oldunya hele 1 scriptin var ultima strikede biz fixledik 0dan yazsak daha ıyı ne bıcım skıll stone ahah onu script yazmaya ilk ugraşırken yazmıştım farkındaysan nebula ile birleştirmiştim :)[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi RequemUO / Admin Armi SOAD RLzz... [Bu mesaj _Armi_ tarafından 02 Haziran 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 demircim alirızaya selam söyle ;) server'ındada başarılar.[signature][hline]Lucas çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Edit: Yazinin kisisel oldugunu dusundum degistireyim dedim [signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight Cs:[HoD]DaRkL!GhT [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 02 Haziran 2005 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 buldun galiba scripterını ;)[signature][hline]Loesendor -Myth Realm Developer- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akillis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Bulmus yazmis 1. sayfa'da... Basarilar kardes...[signature][hline]|| Dark Tower Uo Shard || Whoever wins... We lose... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yazık Ya Kaba bi dille Yazmayınca Yazıları Adam zeytin yağı oluyor.Bu gibi arkadaşlar sayesinde Paticikteki herkes agrasif.Adama Ben burası Emulator Bolumu scp yazrdımı alabilirsin diyeroum ama scripter aranacak yer degil derken kalkmış zeytinyağı oluyor.Alla alla.Yazık be yazık.=/ Genel Bolumune yaz diyicemde Bende Sen Garbage ye yaz senin icin uygun tek bolum.. * Sinirlidir Yaklaşmayın *[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde Ah Edip Vah Edit İnleme Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın. Ecel Kapına Geldigi Zaman Evi Talaşa Verme O Geldiği Zaman Sen Gitmiş Olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar