Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scripter araniyor!!!

Darklight1903

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar 20 sinde acmayi dusundugum serverin scripteri xaelin idi. fakat evlendigi uzere onu uo ile ugrastirmak istemedigimden cok deneyimli verdigim tum seyleri yazabilecek, sadik iyi arkadas geyik muhabbetli sosyal insanlar araniyor...[sosyal insan ne alaka demeyin. bilgisayar basinada kapanmasin adam basip gider serverdan cok calistiriosun diye :)]

evet bilgilerim imzamda profilimde var. kontak kurarsaniz sevinirim.[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Sosyal ağlarda paylaş

Beni Alırmısın Abi Scripter olarak Cok deneyimim var sayiyim

1. Evde kendi serverimi actim 4 senedir Kapanmıyo
2. Cafe serverımız var Cafedeki herkez edit ama millet memnun haftada bir turnuva var .

İkisindede seerdim ama scripter olabilirim dimi ?

Bi arkadas Zaten silencer a Seerlikten ownerlıga yukseldi demiş bi topicde ben silencerdan daha zekiyim yaaa :(

* Server'a Scripter Admin Staff Arama Yerimidir Sizce burası? Emulator Bolumune yazılmamalı Diyerekten kınar *[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadasim burasi yardimlasma bolumu ise bende yardim istiyorum iste. su ana kadar hic boyle bir sey yazmadim ben. farkindaysan serverin ismini falanda yazmadim. hic bi reklam yok yani. sadece bir scripter arkadas istiyorum. nsl cogu scripter arkadas burda script konusunda digerlerine yardimci oluyor. bende bunun sureklisini istiyorum o kadar mantiksizmi[signature][hline]Icq: 668699
Sosyal ağlarda paylaş

yardım istemene birşey söylenmiyor zaten sadece yanlış yerde yardım istiyorsun burada emülatör sorunların hakkında yardım alabilirsin özel sorunların veya başka şeyler için değil
lütfen bölümün bilincine varalım ona göre hareket edelim.[signature][hline]sefanı sürdük, cefanı da çekeriz... die 4 you ultrAslan
Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sosyal ağlarda paylaş

peki soyleyin oraya yaziyim . kinamakla olmuyor yani. burdaki scripter arkadaslar yardim ediyor zaten. bende bos bir tanesine gorev teklif edicem. bana scripting konusunda yardim etmis olucak yani. sphere. bakis acisi ile alakali bir sey bu . bende emulator hakkinda yardim istiyorum zaten. sadece 1 mesaj degil full time..[signature][hline]Icq: 668699
Sosyal ağlarda paylaş

said:
UoTurk, 02 Haziran 2005 05:00 tarihinde demiş ki:
said:
_Armi_, 01 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
lol lol lol gelmek isterdim ama imzamı goruyorsun :)

sende scritper oldunya hele 1 scriptin var ultima strikede biz fixledik 0dan yazsak daha ıyı ne bıcım skıll stone

ahah onu script yazmaya ilk ugraşırken yazmıştım farkındaysan nebula ile birleştirmiştim :)[signature][hline]SosariaUO / Admin Armi
RequemUO / Admin Armi
SOAD RLzz...

[Bu mesaj _Armi_ tarafından 02 Haziran 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

demircim alirızaya selam söyle ;) server'ındada başarılar.[signature][hline]Lucas

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

Yazık Ya Kaba bi dille Yazmayınca Yazıları Adam zeytin yağı oluyor.Bu gibi arkadaşlar sayesinde Paticikteki herkes agrasif.Adama Ben burası Emulator Bolumu scp yazrdımı alabilirsin diyeroum ama scripter aranacak yer degil derken kalkmış zeytinyağı oluyor.Alla alla.Yazık be yazık.=/

Genel Bolumune yaz diyicemde Bende Sen Garbage ye yaz senin icin uygun tek bolum..

* Sinirlidir Yaklaşmayın *[signature][hline]Ölüm Her Aklina Geldiğinde
Ah Edip Vah Edit İnleme
Bu Halinle Tanrıyı İncitmiş Olacaksın.
Ecel Kapına Geldigi Zaman
Evi Talaşa Verme
O Geldiği Zaman
Sen Gitmiş Olacaksın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...