Rock Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Burning Legion'ın karakter transfer olayı çıkınca arkadaşlarımla aliance karakterlerimizi transfer edip horde oynamaya karar verdik. Daha önce hiç shamanla ilgilenmemiştim. Bu iki karakterden birini oynamak istiyorum ama bir türlü karar veremedim. Oynamış olanlar ne önerir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 2 siylede lvl 60 charım oldu... bütün charlar bi yana shaman bi yana... ama iyi oynuyan rogue shamanı üzer... 1 e 1 de tek alamıyacagım shaman ragewind denilen hıyar agası... 1 pvpde 274632423 tane invul potion icip paladine olan özlemini gideren bi arkadaşımız[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Oraya put buraya put Sonra ezerim ezerim priest ezerim. Açmayın kardeşim shaman bize zarar onlar imam katili[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 su oyunda kıl olugum tek olay shaman yazıını gördügümde bile sinirlerim allak bullak oluyor, hele bugün kafayı yedirtdi bana. olayıda anlatayımda içimde kalmasın :D bi cavedeyim kasıyorum nese shaman arkadasımız geldi ,benim mana dibinde oturdum kenara dolduram dedim tabi dolduramadım, direk olaya girdik, var olan manamla biraz kapıstık ve ilk heali çaktıgı anda mevcut manadan dolayı polym u bastım, az bucuk mana doldu tekrar kapısmaya basladık manası 400 e indi falan filan bi poly daha attım, first aidle kendimi fulledim ve su mana dolduran zımbırık ismi aklıma gelmedi simdi %1500 regen veren seyi yaptım ben kendimi fulledim mana full, onda ise 500 mana var, anlatıyorum ki hani su shamanın manası az işte söle böle diyen arkadaslarımıza küpe olsun, o shaman benimle aynı lvl o 500 mana ile beni 4 sn içinde kesti, ilk poly den çıktıgı anda 800 vurdu, ve 2 kere üst üste disturb atarak shamanımızın ne kadar über oldugunu ortaya seren kombonun ardından 2 sn içinde iki tane büyü ile öldürdü. klavyeyi kırıyodum az daha, hani bir sey kafa kafaya giderde ölürsün eyvallah da 500 mana ile 6 sn içinde adam kesmek neymis onu anlamadım[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş [Bu mesaj faki tarafından 03 Haziran 2005 06:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 level in kacti ve aranizda level farki var miydi? ha birde anladigim kadari ile arkadas pvp shammy template yapmis :) yani shock un damage ini arttirip mana si azaltan template [signature][hline]You Will Never Walk Alone [Bu mesaj Mad_Wolf tarafından 03 Haziran 2005 08:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 rogue su an tam olarak oturmus bi class stealth ken dalinca olduremeyecegi class yok..tabi rogue u adi icin oynayanlar cogunlukta oldugu icin shaman i ya da her hangi bir class i yenememeleri dogal..rogue san biraz kabiliyetli olacaksin stun dan cikarmayacaksin falan vs..tabi rogue u yanlis anlayip ben rogue um kralim gibi gezenler stealth olmadan(yani adam hazirken) daliyolar ve buna bagli olarak yakin dmg olarak asmis bi class in yanina gidiyolar olmemeleri icin mucize olmasi lazim.. rogue arakadan daldi mob ile savasirken yari hp ile aldi vs diye konusanlar var bunlarda ayri bi komik rogue nun isi o rogue acanin asil amaci o olmali gidip 2 e 1 dalip kesecek hali yok rogue nun ole bisi oluyosa zaten wow in ayibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: faki, 03 Haziran 2005 06:15 tarihinde demiş ki: su oyunda kıl olugum tek olay shaman yazıını gördügümde bile sinirlerim allak bullak oluyor, hele bugün kafayı yedirtdi bana. olayıda anlatayımda içimde kalmasın :D bi cavedeyim kasıyorum nese shaman arkadasımız geldi ,benim mana dibinde oturdum kenara dolduram dedim tabi dolduramadım, direk olaya girdik, var olan manamla biraz kapıstık ve ilk heali çaktıgı anda mevcut manadan dolayı polym u bastım, az bucuk mana doldu tekrar kapısmaya basladık manası 400 e indi falan filan bi poly daha attım, first aidle kendimi fulledim ve su mana dolduran zımbırık ismi aklıma gelmedi simdi %1500 regen veren seyi yaptım ben kendimi fulledim mana full, onda ise 500 mana var, anlatıyorum ki hani su shamanın manası az işte söle böle diyen arkadaslarımıza küpe olsun, o shaman benimle aynı lvl o 500 mana ile beni 4 sn içinde kesti, ilk poly den çıktıgı anda 800 vurdu, ve 2 kere üst üste disturb atarak shamanımızın ne kadar über oldugunu ortaya seren kombonun ardından 2 sn içinde iki tane büyü ile öldürdü. klavyeyi kırıyodum az daha, hani bir sey kafa kafaya giderde ölürsün eyvallah da 500 mana ile 6 sn içinde adam kesmek neymis onu anlamadım disturb atti ne?earth shock diorsan 6 sn cooldown u nasil üst üste atiyor?atti zaman bir spell i2 sn cast edemiorsun yani sana 4(talent3) sn zaman kalior gene spelli atmak icin.yoksa cak counterspell i öyle at.mage olarak shaman in heal olmasina izin verirsen yenilirsin.healini keseceksin[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 İyi bir shaman > iyi bir rogue[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 30 horde un arasında bulur keserim yarı hp li bi mage,priest veya shamın acımam:) akılları sıra raidde yaralanan casterlar toplulugun içine girip oturuyolar regen için bende stealth bi vaziyette sprint cakıp cold blood+ambush ile direk gömüyrum oldugu yere ve direk vanish. cogu kes bu posizyondan kurtuldum bile:) bazen yakalandıgımda oldu. gecenlerde lvl 58 bi shamana daldım yarıya inmeden hp aldım aşşa sanırım cok acemiydi bilemiyorum. yine lvl 60 bi mage iide oynuyor bi kac kez kesmişti beni gıcık kapmıştım sürekli onu takip eder ve keserim:) her neyse baktım bu 2/3 hp ile TM deki o samanlık gibi yere kacıyo hemen trakip ettim. bu girdi samanlıga ve o küçük odalardan birine girdi regen için oturdu yere. tabi bi daha kalkamadı:) gömdüm samanların içine oracıkta:P rogue lar için veya benim için en zevkli şey horde rogueları avlamaktır. şansmıdır nedir genelde hep ben yakalıyorum cok az sayıda yakalandım CS yedim.bud sanırım dolasırken hep kendi cevremde dönmemden sürekli etrafı kontrol etmemden kaynaklanıyor. bi yöde doru 3 sn den fazla gitmiyorum yani mutlak geriye dönüp şömle bi bakınıyorum var mı takip diye:)[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay [Bu mesaj Soth tarafından 03 Haziran 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Soth tarafından 03 Haziran 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 duelde shaman alir ayri ama pvpde rogue usta sonucta kimse pvp hazırlıklı gezmez ve rogue gafil avlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 heh orası ölede benim oynadıgım server normal server ve pvp enable olan biri pvp hazırlıklı gezer:) zaten de tm de savasta olan seyler bunlar.[signature][hline]WOW Damodar-lvl 60-Night Elf-Rogue DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Sağolsun öğretti roguelar devamlı tetikte beklemeyi. Mana shield açık devamlı "çısık çısık çısık" sesini duymaya hazır bekler moddayız :)[signature][hline]You played your game, I played my part... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Mad_Wolf, 03 Haziran 2005 08:45 tarihinde demiş ki: level in kacti ve aranizda level farki var miydi? ha birde anladigim kadari ile arkadas pvp shammy template yapmis :) yani shock un damage ini arttirip mana si azaltan template bende 46 idim oda 46 idi[signature][hline]Callawey Excalibur Jandarma Asayiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben soruyu şöyle değiştiriyim. Bu iki karakterden hangisi PvP'de daha iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar