synorin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben daha önce thief oynamış gölgeleri seven biriyim. WOW da gnome rouge ya da troll rouge olmayı düşünüyorum sizce hangisi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ilk kural, rogue'a rouge dememek. ikinci kural, rogue'a rouge dememek. ucuncu kuralsa, rogue'a rouge dememek. undead ol. ama illa troll mu gnome mu dersen, troll derim. horde ftw. Ha bi de yeni gelenler bolumune uura, orda ne yapip ne yapmaman anlatilmis bi oku. ayni amacli 2 3 konu acinca kotu oluyo...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 03 Haziran 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 yeni gelenler bölümü nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 tauren rogue[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Inno Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 niye gnome yada troll 2si arasında kalmak gibi bi dusuncenin nedenini anlayamadım..[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Choosen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Tauren rogue oldunu düşünsenize harbi :D[signature][hline]Dunemaul(PvP)-Horde Disaster Orc Shaman Choosen Troll Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Choosen, 03 Haziran 2005 12:17 tarihinde demiş ki: Tauren rogue oldunu düşünsenize harbi :D çok komik olurdu.mesela bi priestsin.arkandan birden bi inek veya öküz fırlıyo stealth dan :lol:[signature][hline]Lorrotar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 toynaklarıyla ses yapmadan yürüyebilirmiş...[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: riglous, 03 Haziran 2005 09:39 tarihinde demiş ki: ilk kural, rogue'a rouge dememek. ikinci kural, rogue'a rouge dememek. ucuncu kuralsa, rogue'a rouge dememek. undead ol. ama illa troll mu gnome mu dersen, troll derim. horde ftw. Ha bi de yeni gelenler bolumune uura, orda ne yapip ne yapmaman anlatilmis bi oku. ayni amacli 2 3 konu acinca kotu oluyo... Gereksiz hareketlerden biraz sakın.[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 undead in will of the forsaken diye pvp de çok işe yarayan bir racial ability si var.bu yüzden bence undead.[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 horde rogue olucaksın undead evet. alliance için gnome (karambolde rakibin sizi targetlamasını zorlaştırırsınız), ya da night elf (karambolda rakibin sizi targetlamasını kolaylaştırırsınız. hep ben ölüyorum lan önce. FU!) öneririm.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar