Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 şimdiye kadar resimle uzaktan yakından alakam yoktu(ki hala yok) dün gayet karışık duygular içerisindeyken bi cafede karaldım bunları.üzerinde herhangi bi düşünme şöyle yapiim böle yapiim die kurcalamadan ne geliosa karaladım. sadece paylaşmak istedim... saçma sapan bieşyler oldu neyse..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 boşlukları doldurma isteği görüyorum.[signature][hline]youth only zone! Akvaryum Tutorial I was so sentimental when you left, I even cried. paramı kazanmak istion? al buraya üye ol sonra özelden gel sor nedir ne değildir anlatiyim>>PARA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Detaylarda bulmak istedigin bişeyler var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ben bitane harita metod kareli defterin bütün küplerine "pa" "ti" "cik" doldurmuştum bu ne manaya geliyor acaba?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Karakedi pati açıldıktan bi süre sora demişki: suandaki sistem birebir eski sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 zaman öldürme arzusu + teşhir olunma arzusu[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 cansıkıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 ruhsal rahatlama.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 buna çok benzer şeyler çiziyordum ben de zamanında. tek farkı azıcık daha kıvrımlı oluşuydu. ama benim can sıkıntım tavan yapmış olduğundan özene bezene tüm a4 kağıdı kaplayıp, içini boyamıştım. bulabilirsem scan eder koyarım. daha sonra biraz geliştirdim, 1-2 senedir de tribal çizmeye çalışıyorum. hala beceremedim ama azimliyim:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 said: Golge-i_Khan, 30 Mayıs 2005 15:52 tarihinde demiş ki: zaman öldürme arzusu + teşhir olunma arzusu [signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 beyaz gömlek[signature][hline]caddepiyasa.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Yorumlara bak be hey yavrum hey Çiziklerden Karakter Tahlili[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 içlerinde en doğrusu fistan'ınkiydi,tabi diğerlerindede doğruluk payları var.en yanlış olanı ise ''zaman öldürme arzusu'' olanıydı. tam tersine boşlukları doldurmaya çalışıorum zamanı boşa harcamaya değil...çok garip dönemler geçiriorum son zamanlarda..neyse... herkeze çok teşşekürler.[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 monte'e said: Natural_Jedi, 30 Mayıs 2005 15:18 tarihinde demiş ki: dün gayet karışık duygular içerisindeyken yanlış anlaşılmasın, ben eleştirmek için değil; aksine "anladığıma" inandığım için söyledim.[signature][hline]Berk, 17 Ocak 2005 01:54 tarihinde demiş ki: mimarlık2.sınıf adam tasarımdan ne anla diyorum sadece... haklıdır anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Natural_Jedi, 31 Mayıs 2005 01:31 tarihinde demiş ki: içlerinde en doğrusu fistan'ınkiydi,tabi diğerlerindede doğruluk payları var.en yanlış olanı ise ''zaman öldürme arzusu'' olanıydı. tam tersine boşlukları doldurmaya çalışıorum zamanı boşa harcamaya değil...çok garip dönemler geçiriorum son zamanlarda..neyse... herkeze çok teşşekürler. yarışma mıydı ki bu? :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 hayır:) sadece yapılan yorumlarla ilgili yorum yaptım:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 kan goruyorum kann[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 said: Golge-i_Khan, 31 Mayıs 2005 09:51 tarihinde demiş ki: monte'e said: Natural_Jedi, 30 Mayıs 2005 15:18 tarihinde demiş ki: dün gayet karışık duygular içerisindeyken yanlış anlaşılmasın, ben eleştirmek için değil; aksine "anladığıma" inandığım için söyledim. yanlış anlaşılmasın, ben de eleştirmek için değil, aksine benim de jedi gibi -biraz daha, çok daha uzun zamandır ve haliyle de kendimce daha teknik- bu tür çizimler yaptığımdan, teşhir olunma demenle kafamda yanan ampülü yansıtmak istedim[signature][hline]__and one day.. one day i'm gonna grow wings # # a chemical reaction [ u know where u are ] hysterical and useless [ u know where u are ] hysterical and.. [ u know where u are ] **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bende cizim kabiliyeti olmadigi için boyle seyler cizmeyi severm cokta hosuma gitti seninki[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Natura?! Jedi'lık rütbesini almışlar galiba :)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bıraktım o işleri:-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 köşeli[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar