Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabanci Univ.'de Inanilmaz Olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
xueshen, 02 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki:
liseli serap hangi ünide

AUHAHUAUHHUAHUAUHAUHAHAHUUHAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAHUAH :D:D:D::D:D:D kiz unlu olmus walla azuahahahuaaahaha koptum ya[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Name:Anelor
Race:El Morad Male
Guild:N/A
Speciality:Ranger/Archer
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 02 Haziran 2005 02:07 tarihinde demiş ki:
yeter ya ayıp.

benim bildigim ayip yorganin altinda olur :P :D[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
ya bence kiz biri ile yatmis sora evde dogum testi yaparken hamile olduunu fark etmis sora asktr bosluguna dusmus (shapsalin unlu lafi :D ) sora kendini yollarda bulmus[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
said:
Black_B, 01 Haziran 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
said:
keyn, 01 Haziran 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
bir tarafına bişey batan her kişi böyle yaparsa bu dünyanın hali ne olurdu sen düşünebiliyor musun? :)

cenneeet :P

black oldurdun ...[signature][hline]Icq: 668699
Msn: [email protected]
Uo:Juliana-Jnearl-Crusader-Darklight
Cs:[HoD]DaRkL!GhT
Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 02 Haziran 2005 00:02 tarihinde demiş ki:
duşta komodo ejderi vardı.Oda şok oldu kaçarken bunu çıplak gören biri kafasına mont attı

daha basindayim topicin ama bu sayfaya kadar guluyorm bakalim nolcak birazdan. bu arada 2 gun icinde hatta saat olarak sayarsak 1 gun bile etmiyo 15 sayfa yazi cikmis pati rekoruna gidior sanki[signature][hline]Icq: 668699
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 02 Haziran 2005 16:30 tarihinde demiş ki:
Biz adanalıyık acılı ağda kullanırık demiş. :)

=))[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
Confessu'dan bir itiraf :

"iyi giden hiçbişi yok hayatımda. sınawlar ödewler desen ne yapsam olmuo, aşk desen ondada zorla güzellik olmuo adam beni sewmio işte we arkadaşlarım ona olan tutkumdan dolayı artık saplantılı biri olduğumu düşünüolar. yeter artık bıktım herşeyden camı açıp manyaklar gibi çığlık atmak istiormm... by rouge"

bu olmasın sakın?[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit.
Firefox Kullanın - [b]Internetten Para Kazanmaca
Mesaj tarihi:
Belki kiz ustunde mont varken seviyo. evet her sey acikliga kavusuyor gorebiliyorum.

adaminki ice kactiysa kizda odadan kacar abicim. dogaldir olur oyle seyler :)

ekleme: abi kalorifer yanmiyorsa oda soguktur. mont giyme ihtiyaci duyulmustur. soguktan adaminki ice kacmistir sonra yukarda yazdigim olmustur

[signature][hline]Icq: 668699

[Bu mesaj Darklight1903 tarafından 02 Haziran 2005 16:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya ben gercek sonucu istiorum ya gercekten nooldu biri aciklasin plz[signature][hline]My fate is hiding in the dark or its my mind that steals the light.
Mesaj tarihi:
kendi manyaklığından yapmış olsaydı çıkınca tamamen çıplak çıkardı. mont ne alaka? belli ki çıkarken bulduğu ilk şeyi, askıda duran montu giymiş.
olasılıklar:
1) erkeğe bişiler oldu (kalp krizi, kedi kusma, pipi düşmesi vs. her şey olabilir)
2) kız banyodaydı falan bişilerden korktu
3) halisünasyon gördü panik oldu
4) vahiy geldi
5) taciz tecavüz
5) epiphany
Mesaj tarihi:
said:
Darklight1903, 02 Haziran 2005 17:37 tarihinde demiş ki:
hepsi tamamda sonuncu ne demek cahil kaldiom :)

e·piph·a·ny

Epiphany
1. A revelatory manifestation of a divine being.
2. A sudden manifestation of the essence or meaning of something.
3. A comprehension or perception of reality by means of a sudden intuitive realization: “I experienced an epiphany, a spiritual flash that would change the way I viewed myself” (Frank Maier).
  • Yeni Oluştur...