Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabanci Univ.'de Inanilmaz Olay

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
öeh be kaç sayfa önce bakmıstım en son
boyle bi topicde bıle kavga cıkıyosa oha artık[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Katılıyorum black, kavga cıkıcak en son konuydu herhalde bu da ama o da olmus.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
said:
Araba200, 02 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki:
konuyu 1. sayfadan beri okuyorum . 18 . sayfaya gelmiş ama hiç bir netice yok . uyaaa kafayi yiyecem biir solesin ne olmus kıza kız kimmiş ne die cıbıldak kosturuyomus nie bagirmiş oda da ceset filan bulunmus mu kız sonra bida giç gorulmemiş mi bunlarin hepsini cvp larsak sponuc cıkacakdir elbet eet simdi sorustuma basliyo

ZAMAN :
YER :
KİŞİ :
NE YAPMİŞ :
NEDEN YAPMİŞ :
OLAYDAN SONRA NE OLMUS :
hadi bunalri cvp layak sonunda cıkacak bişiler

not: bu kızn hiç arkadasi filan yokmuymus uni . yani onlarda mi bilmiyo

saygilarrr

Ehe böyle bir oyun vardı kağıtlara yazıp katlardık falan...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Mesaj tarihi:
kıza yardım etmek gerekiyor canım aaa oyle bırakılmaz:D yanlız bende 18. sayfaya kadar okudum hicbisi anlamis degilim anlamsiz bir tartismadan baska tabi...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
19 sayfa oldu ama heyecandan kayıp vermeden parmaklar F5 de penth den açıklama bekliyoz :-P[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
zamanın birinde benzer bi olay olmuştu farklı bir mekanda alkolik adamın biri icip icip coşuyor sonrada karısına sebepsiz yere bulasıp kadını dovuyor yetmezmış gibi kadının soyup cırılcıplak sokaga atıyor zavallıda aglaya sızlaya evden atılırken aldıgı biseyle namusunu koruma derdımı desem artık neyse biryandan kacıyor biryandan da cıplaklıgını ortmeye calısıyordu.

tabi bide benim sunnetciden kacısım var ama cinsiyetten kaybedıyor kız (yakalandım :( )
Mesaj tarihi:
said:
Gwindon, 02 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
abi bence kız bişeyden çok kötü etkilendi o yüzden

ewt 19 sayfa sonra bu karara vardıysak bi yere gelmişizdir demek.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
said:
Lopeth, 02 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
yoksa...

[spo1=...]yoktur napalım [/spo]

allah belanı wermesin[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Mesaj tarihi:
said:
Laorx, 02 Haziran 2005 23:44 tarihinde demiş ki:
said:
Gwindon, 02 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
abi bence kız bişeyden çok kötü etkilendi o yüzden

ewt 19 sayfa sonra bu karara vardıysak bi yere gelmişizdir demek.

tabi bunu düşünemediniz diye sizi süçlayamam[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Mesaj tarihi:
said:
Gwindon, 02 Haziran 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
said:
Lopeth, 02 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki:
yoksa...

[spo1=...]yoktur napalım [/spo]

allah belanı wermesin

tamam[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth
Haydi kafalar Telekoma[/b]
Mesaj tarihi:
ya olay üzerine tahminde bulunulur bulunulmasına da yazılanları okumayan vatandaşlar gelmişler "sonuç belli olmadı mı?" "ne olmuş kıza?" gibi aynı mesajları tekrar tekrar yazıyorlar. benim kızdığım olay o..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
Penth olm ne yaptin hepimiz kafayi yiyecez git araştir ne yap ne et su olaya bi acıklık getir .

eet Penth bi acıklama getirene kadar grev başlatiyorum saat 00:00 su an greve baslamiş bulunuyorum.. gervim herkze aciktir..

saygilarrr
Mesaj tarihi:
anlamadığım Penth ile olan bu samimiyetinin yanında sizi niye ilgilendiriyo bu kadar? Kız koşmuş bitmiş gitmiş bişey.. okulda bile konuşulmuyoken.. gerçekten anlamıyorum..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Mesaj tarihi:
elaidi yanlış anlama ama olayı öğrendikten sonra olaylara bakışın 180 derece değişti.Başta sen de bu tipte postlar yazmıştın dikkat edersen.Arkadaşlar da hala merak ettikleri için bu şekilde yazıyorlar.
  • Yeni Oluştur...