Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 olum koşsaydın kızın yanına hemen belki bir yardımın dokunurdu;)[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 öeh be kaç sayfa önce bakmıstım en son boyle bi topicde bıle kavga cıkıyosa oha artık[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Venator Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Katılıyorum black, kavga cıkıcak en son konuydu herhalde bu da ama o da olmus.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 allah allah ılgınc ya şaşırdım bende...[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Araba200, 02 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: konuyu 1. sayfadan beri okuyorum . 18 . sayfaya gelmiş ama hiç bir netice yok . uyaaa kafayi yiyecem biir solesin ne olmus kıza kız kimmiş ne die cıbıldak kosturuyomus nie bagirmiş oda da ceset filan bulunmus mu kız sonra bida giç gorulmemiş mi bunlarin hepsini cvp larsak sponuc cıkacakdir elbet eet simdi sorustuma basliyo ZAMAN : YER : KİŞİ : NE YAPMİŞ : NEDEN YAPMİŞ : OLAYDAN SONRA NE OLMUS : hadi bunalri cvp layak sonunda cıkacak bişiler not: bu kızn hiç arkadasi filan yokmuymus uni . yani onlarda mi bilmiyo saygilarrr Ehe böyle bir oyun vardı kağıtlara yazıp katlardık falan...[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 kıza yardım etmek gerekiyor canım aaa oyle bırakılmaz:D yanlız bende 18. sayfaya kadar okudum hicbisi anlamis degilim anlamsiz bir tartismadan baska tabi...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 19 sayfa oldu ama heyecandan kayıp vermeden parmaklar F5 de penth den açıklama bekliyoz :-P[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 zamanın birinde benzer bi olay olmuştu farklı bir mekanda alkolik adamın biri icip icip coşuyor sonrada karısına sebepsiz yere bulasıp kadını dovuyor yetmezmış gibi kadının soyup cırılcıplak sokaga atıyor zavallıda aglaya sızlaya evden atılırken aldıgı biseyle namusunu koruma derdımı desem artık neyse biryandan kacıyor biryandan da cıplaklıgını ortmeye calısıyordu. tabi bide benim sunnetciden kacısım var ama cinsiyetten kaybedıyor kız (yakalandım :( )
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 açıklama gelmedimi hala[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abi bence kız bişeyden çok kötü etkilendi o yüzden[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yahu elalemin derdi size mi düştü. sıcak basmış koşmuş işte.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yoksaaaaaaaa...........[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Gwindon, 02 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: abi bence kız bişeyden çok kötü etkilendi o yüzden ewt 19 sayfa sonra bu karara vardıysak bi yere gelmişizdir demek.[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Lopeth, 02 Haziran 2005 23:41 tarihinde demiş ki: yoksaaaaaaaa........... ne yoksa?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yoksa... [spo1=...]yoktur napalım [/spo][signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Lopeth, 02 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki: yoksa... [spo1=...]yoktur napalım [/spo] allah belanı wermesin[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Laorx, 02 Haziran 2005 23:44 tarihinde demiş ki: said: Gwindon, 02 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: abi bence kız bişeyden çok kötü etkilendi o yüzden ewt 19 sayfa sonra bu karara vardıysak bi yere gelmişizdir demek. tabi bunu düşünemediniz diye sizi süçlayamam[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Gwindon, 02 Haziran 2005 23:47 tarihinde demiş ki: said: Lopeth, 02 Haziran 2005 23:46 tarihinde demiş ki: yoksa... [spo1=...]yoktur napalım [/spo] allah belanı wermesin tamam[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b]
Mantar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ya olay üzerine tahminde bulunulur bulunulmasına da yazılanları okumayan vatandaşlar gelmişler "sonuç belli olmadı mı?" "ne olmuş kıza?" gibi aynı mesajları tekrar tekrar yazıyorlar. benim kızdığım olay o..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Araba200 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Penth olm ne yaptin hepimiz kafayi yiyecez git araştir ne yap ne et su olaya bi acıklık getir . eet Penth bi acıklama getirene kadar grev başlatiyorum saat 00:00 su an greve baslamiş bulunuyorum.. gervim herkze aciktir.. saygilarrr
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 anlamadığım Penth ile olan bu samimiyetinin yanında sizi niye ilgilendiriyo bu kadar? Kız koşmuş bitmiş gitmiş bişey.. okulda bile konuşulmuyoken.. gerçekten anlamıyorum..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 elaidi yanlış anlama ama olayı öğrendikten sonra olaylara bakışın 180 derece değişti.Başta sen de bu tipte postlar yazmıştın dikkat edersen.Arkadaşlar da hala merak ettikleri için bu şekilde yazıyorlar.
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 20 sayfayı bo$una okudum bı acıklanmamı$ peh :-p[signature][hline]Pyro Andoria
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 al işte ben de bunu diyordum.O kadar laftan sonra insanların çıkıp merak etmesi çok doğal bir olay.Değil mi?
bayat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Yarin ben de kosuyorum agbi kampuste ciplak, kosup bitiyormus madem olay, yapmam lazim.[signature][hline]MSN: jelatin[at]gmail.com
Öne çıkan mesajlar