cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ege bölgesine ait müzik türlerini cekebilecegim bir yer söylermisinz arkada$lar cok onemli.. $imdiden sagolun[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ares emule fln varsa ordan alablrsin ? www.veya.net'ee girip arama bolumune sirtaki yazarsan fln bulablrsin ?[signature][hline]Cheetos Avcısı Cheester sdc_paris, 30 Mayıs 2005 18:43 tarihinde demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı ? İsmi neden ahmet bide neden topu atıyo ? [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 yardim lutfen arkada$lar cok onemLi bu![signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ege bölgesinin de öyle falza da bişeyi yok aslında, efeler hakkında fln var biraz, zeybek ege bölgesinindi dimi mesela? ya da ben mi yanlış hatırlıyorum ?[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Evet Efeler,Zeybek falan Ege yöresinin ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evet öylede bi yardım edin[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 hocam ankaradaysan bi trt binasında şatış ofisi tarzı bi şey vardı, bi bak istersen? internette bulmak çok zor olur bence, trt de doluyla vardır derim ben[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 agir zeybek ve cokertme'yi buLdum daha buLmu$ oLan varsa yazarsa sevinirim arkada$Lar[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Hocam şöyle bi albüm varmış, bi göz at istersen[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Aegean, 02 Haziran 2005 22:07 tarihinde demiş ki: ege bölgesinin de öyle falza da bişeyi yok aslında, efeler hakkında fln var biraz ege bölgesi o kadar yüzeysel bir yer değil. denizli türküleri meşhurdur. özellikle özay gönlüm. "Çöz de al, Mustafali, çöz de al..."[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gizliozne Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Sana şarkı isimleri vereyim sen buldukça indir. Tek yapabileceğim yardım bu olabilir. Efem var sanırım Beyaz da söylemişti bunu albümünde. İzmirin Kavakları, Ah Bir Ataş Ver, İki Keklik, Mendilimde Gül Oya. Bir de 3 albüm çıkarılmıştı Türküleri Egenin diye. Ona da bir bakarsan bulursun sanırım.[signature][hline]Aşk bizim gibilerin neyine? Sevgiyle yetinmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 adama yolluycaktım şarkı, sonra bir anda kayboldu. nolduysa[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Tolga Çandar ara Türküleri Egenin olması lazım albümün adı[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Makbule Kaya -> Hadi Gari albümünü alabilirsin, TRT'nin en basarili THM Ege yöresi yorumcularindandir, annem diye de söylemiyorum : ) Pek birsey yok demis bi arkadas Ege'ye, tam aksine bircok yöreden yüzlerce türkü bulabilirsin.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bişeyi yok derken çoğu yerde aynı yada benzer gelenekler olduğunu kastetmiştim, karışıklık olmuş, aydınlıyım bende biliyorum :)[signature][hline]Your Ad Here! [Bu mesaj Aegean tarafından 03 Haziran 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aegean tarafından 03 Haziran 2005 14:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Kütahya'nın pınarları...[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 abim bilgisayara harmandalını indirmiş onu nete upload etmeye calişiim ben[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ege müziği değil Harmandalı.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 zaten ege bölgesinde deniz türküleri, bide zeybekler(ben pek sevmiyorum açıkcası zeybeği) çoğunlukta, hatta her yörenin zeybeği birbirinden farklıdır. komşu 2 kasaba da bile farklı olabiliyor.[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ege bölgesindede var diye biliyorum ben[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ankara'nın o.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 e heralde ankara'nin da ege bölgesinin iç kesimlerindede var, bi önceki sayfada verdiğim linkteki albüme de koymuşlar hatta[signature][hline]Your Ad Here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ege müziğiymiş gerçekten.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar